Šta je novo?

Counter- Strike 2

10 tog nvidia izbacila novi drajver 537.58..ni mrdnuti nisam mogo posteno..odradio sam roll back..reflex mi ne pomaze...malo mi glupo sto kulturno spustaju amd igracima zbog antilag opcije..nadam se da ce to amd rijesiti..

Kod mene je cs najbolje radio na win 7, na win 10 je bilo lagova, sad na 11 nisam probao.
Lepa vremena su bila kad smo igrali 1.6, kazes igras pola sata i ides da spavas i ostanes do ujutru. Najbolja igrica, nikad ne dosadi.
Meni odgovara veci monitor i sto bolja rezolucija.

napisem poruku koga briga za periferni vid kad svaki cosak provjeravas i neko obrise..zalosno...
Ima dosta primera iz pro mečeva gde nisu videli protivnika jer igraju 4:3, i popiju metak samo zato.
Cela ta priča sa non native rezolucijom je navika iz starih dana, monkey see monkey do.

Najbolji changelog ikad: Smooth Criminal

Da li ima ljudi na forumu koji bi zajedno igrali? Ja sam u CS:GO bio Gold Nova Master, sad sam trenutno na nekih 3.5k eloa u Premieru pa budzim.

guli.nemanja pa dodaj, ja igram par puta nedeljno uveče, čista rekreacija, ali uvek je bolje igrati sa nekim našim....
mnogo me nerviraju svi ti settingsi itd....
evo drzao sam stari AMD driver jos od aprila meseca i cim sam grunuo novi sve mi se cini kao da nekako nije isto, a vratio sam sve na ista podesavanja, uradio cistu instalaciju drajvera i adrenalina itd....

Da li ima ljudi na forumu koji bi zajedno igrali? Ja sam u CS:GO bio Gold Nova Master, sad sam trenutno na nekih 3.5k eloa u Premieru pa budzim.
Ja bi igrao poslcu ti u privatnu poruku nik iz cs dodaj
Gde gledas te 3.5k eloa, da vidim ja kod mene, ja sam na dust 2 sad silver jedan a imam dosta pobeda. Nista ne kontam. Sad igram inferno da i tu dobijem rank, kada zavrsim inferno idem na sledecu mapu.

Ja bi igrao poslcu ti u privatnu poruku nik iz cs dodaj
Gde gledas te 3.5k eloa, da vidim ja kod mene, ja sam na dust 2 sad silver jedan a imam dosta pobeda. Nista ne kontam. Sad igram inferno da i tu dobijem rank, kada zavrsim inferno idem na sledecu mapu.
To ti je matchmaking, to je slicno kao u go, samo sto umesto globalnog ranka imas rank koji je po mapama, za svaku mapu za 10 meceva dobijas razlicit rank, tih 3.5k elo-a je za premier mode, iznad levo od matchmakinga se nalazi premier mode, to je globalni rank za sve official mape.

To ti je matchmaking, to je slicno kao u go, samo sto umesto globalnog ranka imas rank koji je po mapama, za svaku mapu za 10 meceva dobijas razlicit rank, tih 3.5k elo-a je za premier mode, iznad levo od matchmakinga se nalazi premier mode, to je globalni rank za sve official mape.
Ne kontam ja u duat 2 imam 8 pobeda za redom nijedna nije izgubljena a stoji mi silver jedan. U stari csgo bi vec bio silver cetri na primer, e sad kako u novi racunaju nista mi nije jasno. Koliko treba da imam pobeda da bi bio veci rank? Imam premium jos stari cs go kupljena igrica ima 10god preko stima.
Sinoc oko 20h seo za pc naisla dobra ekipa ruskinja tri rusa i ja i pobedili 8 x za redom u kompetiti.

Ne kontam ja u duat 2 imam 8 pobeda za redom nijedna nije izgubljena a stoji mi silver jedan. U stari csgo bi vec bio silver cetri na primer, e sad kako u novi racunaju nista mi nije jasno. Koliko treba da imam pobeda da bi bio veci rank? Imam premium jos stari cs go kupljena igrica ima 10god preko stima.
Sinoc oko 20h seo za pc naisla dobra ekipa ruskinja tri rusa i ja i pobedili 8 x za redom u kompetiti.

Slično kao i u CSGO. Pobjede i porazi imaju uticaj na rank tj. rankovi protivnika, ali uticaj imaju i ostale metrike (preciznost, utility, ekonomija, itd).

Imam samo dve izgubljene i 8 pobede u posledjih 24h i dalje sam silver jedan, trebao bi po staroj statistici da budem barem silver tri.Ma nebitno
Evo kod mene podesavanja
cs.png

Jel ima neka bench ekipa? Tek sam poceo da igram, ko hoce moze da me doda. Cs2 ime "TURBOKRAJIŠNIK" steam ime "dzukela88"

Ček, imam isti monitor. I ti 4080 koristiš da igraš non native? :cry:

Ej moze da se skupimo oko 20h da igramo
Ne mogu ih skupim ko djaci na ekskurziju🤣🤣🤣

Gasi taj neVidia Experience, davi ti grafu u pozadini

moram sa necim record..

Preporuka za ovo:

U spoileru podesavanja
cs2 settings.pngcs2 settings 2.png

1.png2.png

Ljudi kako je ovo moguce znaci sve i svasta sam probao reinstal isto, uopste nece da mi dozvoli vise od 120 hz refresh rate a monitor radi na 170? Sta probati jos ima li ko kakav predlog?

sinoc kancelarija mapa, ispred mene covjek pogine a ja samo digl..uzmem njegov mitraljez i stisnem ga..nakon par sekundi samo me izbaci i poruka disconnected for doing too much team damage..🤣 pa nisam puco po svom timu glupavi cs2...nema sanse se vratiti u isti lobby.

Imajte na umu da sa tom opcijom će vam biti manji trust factor.

Nazad
Vrh Dno