Zna li neko gde ima 690-tica da se kupi za normalne pare? Ali da je ZAISTA ima, a ne samo u cenovniku?
Stiglei su danas i u Pin poprilicne kolicine 590 i 690 kucista.
meni sutra stize 690_ka
nije desk vec direct linki nije 6000 nego 5800
![]()
Illidan cestitam na kupovinidobar izbor ,)
evo malo i mojih slika od ranije,malko su staresa druge strane,u onaj prostor gdje moze ona osmica,sam nabudzio Zalman ZM-OP1.
Napajanje za maticnu u tom slucaku prelazi preko video karte?
Totalni zbrlj u kucistu.
Meni je napajanje za matičnu tačno između procesora i grafičke pa samim tim nemam izbora i meni napajanje prelazi preko grafičke.Nijednim zaobilaznim putem ne mogu da ga dovedem do tog mesta.
Nije mi najsretnije to rešenje sa mestom za napajanje ali ok,šta je tu je.Lepo je,prostrano i funkcionalno tako da sam u globalu zadovoljan.
P.S.Uzeo sam to juče u Gigatronu za 5650,bez napajanja naravno.I ostao je bio još jedan(onaj izloženi).
Pazi kad sam ja otvarao baš to izloženo kućište i nije bilo nikakvog napajanja.Lik je verovatno napipao mrežu od dvanaestice gore,pa pretpostavio da je to od napajanja.Nemoj se uzdati da svaki prodavac zna baš sve o svakom modelu.Ovde je napajanje na neuobičajenoj poziciji,moguće je da nije znao da treba na dnu da opipava.ja zvao isti dan kad si ti kupio, i lik otisao do tog izlozenog kucista, napipao i rekao mi da ide samo sa napajanjem :-\
e ***. Bice valjda od praznika za nesto nize pare :banana:
a problem im je da izvade napajanje i prodaju ga bez napajanja? napajanje uvek mogu prodati samo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari