Šta je novo?

cooler master 690

Zna li neko gde ima 690-tica da se kupi za normalne pare? Ali da je ZAISTA ima, a ne samo u cenovniku?

ja sam narucio u desk_u, tacnije preko druga koji radi u coroni ns za 6000 din

nije desk vec direct link :) i nije 6000 nego 5800 :)

Prilozi

• 23042008833.jpg
    23042008833.jpg
    179.5 KB · Pregleda: 260
  • 23042008834.jpg
    23042008834.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 233
Illidan cestitam na kupovini :) dobar izbor ,)
evo malo i mojih slika od ranije,malko su stare :) sa druge strane,u onaj prostor gdje moze ona osmica,sam nabudzio Zalman ZM-OP1.

Prilozi

• IMG_9192.jpg
    IMG_9192.jpg
    174.8 KB · Pregleda: 171
  • Image316.jpg
    Image316.jpg
    397.3 KB · Pregleda: 150
mnogo mi novaca :) treba jos vucka da udomim

ma i ovo je stvarno extra kuciste

Poslednja izmena:
Illidan cestitam na kupovini :) dobar izbor ,)
evo malo i mojih slika od ranije,malko su stare :) sa druge strane,u onaj prostor gdje moze ona osmica,sam nabudzio Zalman ZM-OP1.

Hehehee Powered by CORSAIR!!! :guitar:

ps i kod mene je (samo u TX750 varijanti) ;)

Pogledaj moju unutrasnjost, nikakav kabl ne prelazi preko graficke..

Kod mene nije mogao da dohvati (12+) pa se vuce pored graficke.

Prilozi

• 5f9628159e.jpg
    5f9628159e.jpg
    183.1 KB · Pregleda: 345
Poslednja izmena:
Ja sam relativno skoro uzeo ovo kuciste i prezadovoljan sam.Inace platio sam ga 5800 nema mesec dana.

Prilozi

• CM690.jpg
    CM690.jpg
    240.3 KB · Pregleda: 290
da li i jedna firma ima ovo u BG-u majku mu... Sad su poceli da dobijaju neka sa 390W napajanjima...

Meni je napajanje za matičnu tačno između procesora i grafičke pa samim tim nemam izbora i meni napajanje prelazi preko grafičke.Nijednim zaobilaznim putem ne mogu da ga dovedem do tog mesta.
Nije mi najsretnije to rešenje sa mestom za napajanje ali ok,šta je tu je.Lepo je,prostrano i funkcionalno tako da sam u globalu zadovoljan.
P.S.Uzeo sam to juče u Gigatronu za 5650,bez napajanja naravno.I ostao je bio još jedan(onaj izloženi).

Da li to kučište ima vent za diskove

Poslednja izmena:
da, na prednjoj strani uvlaci vazduh i salje ga preko diskova u unutrasnjost kucista (sa filterom za prasinu).

Meni je napajanje za matičnu tačno između procesora i grafičke pa samim tim nemam izbora i meni napajanje prelazi preko grafičke.Nijednim zaobilaznim putem ne mogu da ga dovedem do tog mesta.
Nije mi najsretnije to rešenje sa mestom za napajanje ali ok,šta je tu je.Lepo je,prostrano i funkcionalno tako da sam u globalu zadovoljan.
P.S.Uzeo sam to juče u Gigatronu za 5650,bez napajanja naravno.I ostao je bio još jedan(onaj izloženi).

ja zvao isti dan kad si ti kupio, i lik otisao do tog izlozenog kucista, napipao i rekao mi da ide samo sa napajanjem :-\

e ***. Bice valjda od praznika za nesto nize pare :banana:

a problem im je da izvade napajanje i prodaju ga bez napajanja? napajanje uvek mogu prodati samo.

Mogu, ako ga prodaju na pijaci na B.Brdu. Ali posto ga prodaju u radnji moraju imati "ulaz" da bi napravili "izlaz" tj. prodaju. Dali bi ti kupio napajanje bez garancije i fiskalnog racuna samo zato da bi neko mogao da kupi kuciste bez napajanja.

ja zvao isti dan kad si ti kupio, i lik otisao do tog izlozenog kucista, napipao i rekao mi da ide samo sa napajanjem :-\

e ***. Bice valjda od praznika za nesto nize pare :banana:
Pazi kad sam ja otvarao baš to izloženo kućište i nije bilo nikakvog napajanja.Lik je verovatno napipao mrežu od dvanaestice gore,pa pretpostavio da je to od napajanja.Nemoj se uzdati da svaki prodavac zna baš sve o svakom modelu.Ovde je napajanje na neuobičajenoj poziciji,moguće je da nije znao da treba na dnu da opipava.

ma ko ih .... ;)

uzecu u Eurolinku od ponedeljka :)

Zna li gde kod nas mogu da se nabave 14cm ventilatori za ovo kućište i po kojoj ceni?

Znam da se i oni od 12cm se mogu koristiti, ali kad već može i 14cm, zašto da ne, i principu veći protok vazduha za istu buku, zar ne?

P.S. Takođe me interesuje 80x80x15 ventilator, tj. slim varijanta, za desnu stranu? Ima li je gde u gradu?

Poslednja izmena:
uzeo kuciste, i prezadovoljan sam :)

nego imam jedan iritirajuci problem! Naime, 120-ica na poklopcu sa strane pravi zvuk kao da je ventilator neki zaribali krsh (ajde da ne preterujem, nije mnogo jako, ali identicno iritantno i definitivno drchi), i provalio sam da je to zbog toga sto vazduh dok prolazi kroz ono sace (iliti rupice) pravi od samog strujanja cudan zvuk. Sa ventilatorom je sve u redu. Da li je neko imao ovu pojavu?

Razmisljao sam se da svakako stavim filter za prasinu ispred njega, pa ako taj filter izmeni oblik toka vazduha pretpostavljam da bi to resilo problem?! :trust:

verujem da svako ima ovaj problem, samo je pitanje u kojoj meri ga to nervira i koliko se cuje.... mene je uzasno nerviralo pa mi je drugar koji ima studio dao neki sundjer ili sta li je i to sam stavio izmedju ventilatora i kutjista, na mestu gde su srafovi... nema buke... :) ok radi i sundjer koji se dobija uz graficku, plocu etc... namestio sam tako par komada :)

da, pretpostavljao sam da ce to resiti problem. OK, bar cu uzeti postene filtere za prasinu, pa nabaciti!

Nazad
Vrh Dno