Doktor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.03.2006
- Poena
- 360
Shta ce ti kad imash ATI karticu![]()
LOL!!!:smoke:
Nego opasna ova ATI limarija. Koliko li dukata kosta?
Poslednja izmena:
Shta ce ti kad imash ATI karticu![]()
Isto pitanje: da li se isplati uzimati sa napajanjem (za masinu iz potpisa) ili uzeti "golo" pa za razliku uzeti neko bolje napajanje (ako postoji za <30e)?Da li je neko kupio ovo kuciste sa napajanjem od 390W? Interesuje me koliko se greje i kakve masine gura?
Trt
Jel neko stavio filter za prasinu na bocnoj strani kucista kako bi utisao buku koju pravi kuler uvlacenjem vazduha? Da li pomaze?
ja sam stavio plexiJel neko stavio filter za prasinu na bocnoj strani kucista kako bi utisao buku koju pravi kuler uvlacenjem vazduha? Da li pomaze?
Ajd daj neku sliku ako te ne mrzi, da vidimo kako to izgleda.ja sam stavio plexi![]()
ne mrzi me vec sam stavljao slike u nekoliko tema. ovde mozes videti sve slike. a mozes doci i uzivo da ga vidis
a plexi sam uzeo u Galenici u Zemunu 60x60cm bio je malo iznad 1000din
koja ruzno izgleda jedva da i imas prozor koliko je velikoA gotova strana za CM690 je nešto malo manje od 1600din.
Pe meni jedina mana je što samo kućište nije još 1cm šire i što je lava bočna stranica malo "tanka", tj ceo onaj deo gde je izbušeno za ventilatore je jako "klimav"
Kako se skida gornji deo? Vidim da ima one plasticne ali toga ima 5-6, ja imam samo dve ruke![]()
ja sam krenuo redom, prvo jednu stranu, pa drugu, doduše poslednje 2 sam polomio, nervirale me![]()
Na dole je po defaultu, a da li ce vuci prasinu, zavisi gde ga postavis, svakako ce vuci odredjenu kolicinu.Kako ste okenuli napajanje na ovom kućištu? Pošto napajanje stoji dole da li će usisavati prašinu sa poda ako se okrene prema dole a što je i default? Ili da ga okrenem prema gore?
Koja je svrha one plasticne "mreze" ( saca ili kako god hocete) na prednjoj i gornjoj strani. Video sam po stranim forumima da likovi masovno isecaju to i time (navodno) dobijaju bolji protok vazduha. Zasto je CM uopste to stavljao ako ogranicava protok? Da li utisava strujanje vazduha (iskreno sumnjam) ili je tu samo iz estetskih razloga?
Aj pomagajte, da`l da secem ili ne? Inace problem mi je sto dok su mi ventovi 12cm na 1100rpm cujem jako shushtanje vazduha ali ne i same ventove...zato i pitam ovo gore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari