Niko da kaze zashto je loshiji.ma da, nema ga jos kod nas.... al cinjenica da je losiji malo od 690 i naravno jeftiniji
ja cu izgleda da pazarim chieftec ch05, volim bre tesko i ladno i klasicno pa neka traje (kako kazu korisnici...)...
Obi je rekao da je 690 bolji jer ima mesh front panek i mesta za 7 12ica na shta sam odgovorio da 590 takodje ima mesh front panel i masta za 8 12ica.@garson
pa sam si pomenuo u gornjim postovima, pardon obi van je to rekao!!!
al evo .....na osnovu info-a, manjih je dimenzija, dolazi sa manje kulera, laksi je .....jeftiniji...ima 1 rack za 4 hd ostali se dokupljuju ,mada je to nevazno kolko nas ima sa vise od 4 hd u kompu.
Meni je 590 lepshi, a za kvalitet ipak treba sacekati 590 da se pojavi, glipo je pricati na osnovu slika.A cena je na strani 590 modela.Da ne cepidlacimo, oba kucista su pristojna (tu su negde sto bi se reklo), ali mislim da 690 ipak u "kompletu" nudi vise, od izgleda pa do kvaliteta, cene, izrade...moje misljenje naravno![]()
Jel pakujesh vodeno unutar kucishta, ili je spoljna varijanta? I koliko novca bi izdvojio..
ima ga eurolink.co.yu
68 eur
Obi je rekao da je 690 bolji jer ima mesh front panek i mesta za 7 12ica na shta sam odgovorio da 590 takodje ima mesh front panel i masta za 8 12ica.
Meni je 590 lepshi, a za kvalitet ipak treba sacekati 590 da se pojavi, glipo je pricati na osnovu slika.A cena je na strani 590 modela.
Realno, 690 nudi 4cm vecu visinu u odnosu na 590.![]()
Ma jok, i 590 ima mesh front panel.690 ima mesh, to jest mrezu celom prednjom i gornjom stranom kucista, i samim tim meni lepse deluje. 590 ima izbusene rupe u limu sa gornje strane koje su iste kao i rupe sa stranice na 690-ki, a to priznaces ne moze da bude lepse od onog "plafona" kakav ima 690![]()
Ma jok, i 590 ima mesh front panel.![]()
Ne pricamo o istim stvarima, ili sta vec...ja sam rekao da 690 ima mesh i napred i gore, i da meni lepse izgleda nego ovo resenje koje se vidi na prikacenoj slici. Kao sto se vidi na 590-ki se srafi direktno fan kroz lim i ne ide nista vise preko toga sto kod 690 nije slucaj...
Vidim da je neko vec nasao zamerku CM590 sto se napajanje nalazi dole, valjda ometa hladjenje (protok vazduha u ostalim delovima kucista). Da li je neko imao slicnih problema i sa 690?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari