Niko da kaze zashto je loshiji.😛ma da, nema ga jos kod nas.... al cinjenica da je losiji malo od 690 i naravno jeftiniji
ja cu izgleda da pazarim chieftec ch05, volim bre tesko i ladno i klasicno pa neka traje (kako kazu korisnici...)...
Obi je rekao da je 690 bolji jer ima mesh front panek i mesta za 7 12ica na shta sam odgovorio da 590 takodje ima mesh front panel i masta za 8 12ica.😉@garson
pa sam si pomenuo u gornjim postovima, pardon obi van je to rekao!!!
al evo .....na osnovu info-a, manjih je dimenzija, dolazi sa manje kulera, laksi je .....jeftiniji...ima 1 rack za 4 hd ostali se dokupljuju ,mada je to nevazno kolko nas ima sa vise od 4 hd u kompu.
Meni je 590 lepshi, a za kvalitet ipak treba sacekati 590 da se pojavi, glipo je pricati na osnovu slika.A cena je na strani 590 modela.😉Da ne cepidlacimo, oba kucista su pristojna (tu su negde sto bi se reklo), ali mislim da 690 ipak u "kompletu" nudi vise, od izgleda pa do kvaliteta, cene, izrade...moje misljenje naravno 🙂
Jel pakujesh vodeno unutar kucishta, ili je spoljna varijanta? I koliko novca bi izdvojio..
ima ga eurolink.co.yu
68 eur
Obi je rekao da je 690 bolji jer ima mesh front panek i mesta za 7 12ica na shta sam odgovorio da 590 takodje ima mesh front panel i masta za 8 12ica.😉
Meni je 590 lepshi, a za kvalitet ipak treba sacekati 590 da se pojavi, glipo je pricati na osnovu slika.A cena je na strani 590 modela.😉
Realno, 690 nudi 4cm vecu visinu u odnosu na 590.😛
Ma jok, i 590 ima mesh front panel.😉690 ima mesh, to jest mrezu celom prednjom i gornjom stranom kucista, i samim tim meni lepse deluje. 590 ima izbusene rupe u limu sa gornje strane koje su iste kao i rupe sa stranice na 690-ki, a to priznaces ne moze da bude lepse od onog "plafona" kakav ima 690 😉
Ma jok, i 590 ima mesh front panel.😉
Ne pricamo o istim stvarima, ili sta vec...ja sam rekao da 690 ima mesh i napred i gore, i da meni lepse izgleda nego ovo resenje koje se vidi na prikacenoj slici. Kao sto se vidi na 590-ki se srafi direktno fan kroz lim i ne ide nista vise preko toga sto kod 690 nije slucaj...
Vidim da je neko vec nasao zamerku CM590 sto se napajanje nalazi dole, valjda ometa hladjenje (protok vazduha u ostalim delovima kucista). Da li je neko imao slicnih problema i sa 690?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari