Šta je novo?

cooler master 690

Napred sam ostavio deff ventilator koji stiže uz CM690.
Sada mi je još lepše kućište pošto sam ona 2 CM Ultra Silent LED ventilatora stavio gore pa sad oni osvetljavaju unutra :D

Kako bre ne moze da se zatvori kuciste, pa ja imam tx na procesoru i imam dva fana na bocnoj strani?!

Ja sam na te fanove stavio one Xilence filtere :D Od kad sam ih kupio prosto nemogu da zamislim kućište bez filtera :D

Jel ima neko preporuku za neko kvalitetno vodeno hlađenje, dostupno u BG, za ovo kućište?

Jel pakujesh vodeno unutar kucishta, ili je spoljna varijanta? I koliko novca bi izdvojio..

dvoumim se izmedju chieftec ch-05 i cm690 , prvenstveno mi je da je kuciste tiho u radu ......koje mi preporucujete ?

poz

Ja kad sam video tog centuriona pokajao sam se što sam pazario ovog 690 :(

Sto? meni se svidja i jedno i drugo,cak mi je mozda malo lepsi 690,opet kod centuriona mi se svidja sto ima one 5.25 maske celom duzinom kucista.
Ja imam neko kinesko kuciste,cekam centurion da vidim koliko ce da kosta,uzecu sigurno ili centuriona ili 690.

Poslednja izmena:
baš zbog toga mi se više sviđa centurion :D pošto planiram da stavim kućište na sto, pa će mi sad cd i USB biti visoko :(

@neo
posto si mitrovcanin, mogli bi da vidimo da mi lepo prodas taj 690........ a ti pazari vec 590 ......

moze, kad se pojavi 590

@neo

Video sam odavno da postoji Side Window Panel za 690,moze da se nabavi (preko grane of course),cena prava sitnica ~30 evra.Kupujem sebi 99% ako se ne predomislim i krenem u modding vec postojece stranice (ali posto alatke i materijal kostaju jedno 2-3 puta vise,a da ne pomislim koliko vremena treba da ulozim u projekat,cisto sumnjam).
file1189763070785.jpg

@neo

Video sam odavno da postoji Side Window Panel za 690,moze da se nabavi (preko grane of course),cena prava sitnica ~30 evra.Kupujem sebi 99% ako se ne predomislim i krenem u modding vec postojece stranice (ali posto alatke i materijal kostaju jedno 2-3 puta vise,a da ne pomislim koliko vremena treba da ulozim u projekat,cisto sumnjam).
file1189763070785.jpg

Doticna stranica za 690 ima kod nas da se kupi za 1652 din.:)

Sada u martu,sa cenom od 85$.Ne znam kada ce kod nas biti i po kojoj ceni.

Ma kakvi, ovaj Centurion ne moze da se meri sa CM690. Neko rece visoko mu ako stavi opticki uredjaj u 690, pa ne moras u zadnji, to jest prvi otvor da stavis. Mislim da 7 12-ica i mreza celom prednjom i gornjom stranom puno znace kad je rec o hladjenju.

Ma kakvi, ovaj Centurion ne moze da se meri sa CM690. Neko rece visoko mu ako stavi opticki uredjaj u 690, pa ne moras u zadnji, to jest prvi otvor da stavis. Mislim da 7 12-ica i mreza celom prednjom i gornjom stranom puno znace kad je rec o hladjenju.
Cek' malo, 590 ima mesh front panel i 8 12ica i ne moze da se meri sa 690?:trust:

na itsvet.com ima mali test,opis....
kuciste je jeftinije nego li 690 .....60 eur

@neo
prodajes li onda tvoj cm690 ??? da pazarimo
blizu si mi zato !!!
poz

Auuu 60 Eur,odustajem od napajanja,kupujem,a ovaj LC nek zuji dok ne skapa :D

Edit:

@Kolik
Ne mogu da nadjem na itsvet-u,daj link.

Poslednja izmena:
Hvala,ali ili sam ja malo piglu,ne vidim gde da ga kupim?

Nazad
Vrh Dno