Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Ja cu stvarno poludeti sto ne mogu da je igram.Kakve sam ja srece:S:. Sve sam zivo probao, ali nista od toga, a da mi se rusi sistem bas ne bih rekao.

Za one koji nisu provalili (ako ima takvih)... kada predjete igru otvara vam se epilogue, dakle dodatna misija...

ja sam samo hteo da probam igricu na par minuta,ali evo pre 3sata sam presao igru,nisam cak ni rucao ni vecerao,neverovatno koliko te prica i desavanje mami i koliko je radnja dinamicna,non-stop akcija i non-stop adrenalin i stalno te drzi u fotelji i mami te da nastavis da igras,neverovatno je dobra i za 50 klasa bolja u porednjenju sa Medal of Honor:Airborne, ma igra je ZLo_Ovo je stvarno kao da igras film,a efekti su extra uradjeni i atmosfera je stvarno extra.odoh da probam i online malo.

da posle igre kad prodju slova treba da se oslobodi VIP u avionu,tada ce vam se kad predjete otkljucati cheats za single player.

Upravo sam presao igru.Igra je jednom recju ZLO!
Mislio sam da je airborne vrhunac ali ovo je fenomenalno!

FFS ko iz rata da dolazim .
Jedino sto sam primetio da kad pucam u gume nece da legne auto i bombu kad ubacim u kucu neizbija staklad.
Inace vrh ovako rokanje , grafika , optimizacija pa *** meni sve na max sa sve aa i af na 1280x 1024 i nesteka.
I josh nesta svidja mi se mix uloga u koje je igrac stavljen nije monotono , pogotovo sam se nalozio prangijajuci iz aviona.
Nisam presao sve ali ovo je vrh do sada .

sad sam bas prestao online da napravim malo pauzu,multyplayer je extra uradjen,a mnogo dobra fora je kako napredujes u cinovima tako dobijas nove skilove i otkljucavas oruzja,evo naprimer ja sam dobio da mogu da pre nego sto umrem izvucem pistolj tok lezim na zemlji i da pucam,znaci mnogo su dobro sve osmislili i organizovali,tako da cak i multyplayer te drzi da u fotelji da nastavis da igras da vidis sta ces sledece dobiti otkljucano od oruzja,dodataka oruzju i raznih skilova(poput izvlacenja pistolja pre smrti).ma morate da probate da vidite sta vam pricam :D

jeli treba neki patch da se igra preko online ili sta ??? jer pokusao sam bez patcha da ubacim pojedine servere i ne ide.

Igra mi se u opste ne svidja,jako je zahtevna,prica je potpuno ne zanimljiva,grafika i efekti su jako losi za danasnje igre,a atosfera gotovo i da ne postoji,sve svemu jako lose portovana igra, razocaran sam,nije mi jasno sta vidite u ovoj igri.

SUCKERS!!!:D:d

A sad ozbiljno...
Igra je fenomenalna,ne znam od cega da pocnem,da li od odlicne grafike ili pakleno dobre atmosfere,totalno LUDILO!biliv it or nat igra mi radi jako lepo u 1024 sve na max[AA 2x],tako da sam ja prezadovoljan.
Odo sad da je igram;)
:wave:
EDIT:taman sto sam nahvalio igru pukli mi svi sejvovi i sve se vratilo na default:s: ne mogu da verujem..........

Poslednja izmena:
@ M!ST!X
Ju a ja sad hteo da te pitam da li si ti normalan?!:D

Au ***...my trigerfinger ce da dobije reumu...ovo je krkljanac da ga nema

A sad ozbiljno...
Igra je fenomenalna,ne znam od cega da pocnem,da li od odlicne grafike ili pakleno dobre atmosfere,totalno LUDILO!biliv it or nat igra mi radi jako lepo u 1024 sve na max[AA 2x],tako da sam ja prezadovoljan.

A ovo je ozbiljno? Na toj konfi ti tako radi. Važi

Ajde neka neko pomogne oko tog xfire. Siguran sam da bi mnogi forumasi bili srecni :D

A ovo je ozbiljno? Na toj konfi ti tako radi. Važi
Stvarno se ne bih spustao na taj nivo da baronisem po forumu,mislim sta ja time dobijam?
Prosek FPSa je 30-35 nikad ne pada ispod 20,ma sta se desavalo.

Pre 4 sata sam instalirao igru klincu iz komsiluka a pre 5 minuta me zove na mobilni da mi javi da je zavrsio igru. Suvise kratka igra ili totalno luda ova danasnja deca?

Pre 4 sata sam instalirao igru klincu iz komsiluka a pre 5 minuta me zove na mobilni da mi javi da je zavrsio igru. Suvise kratka igra ili totalno luda ova danasnja deca?

Ili je protrcao kroz igru u Casual modu da bi pricao drugarima kako je za sitnicu vremena zavrsio COD4?

Stvarno se ne bih spustao na taj nivo da baronisem po forumu,mislim sta ja time dobijam?
Prosek FPSa je 30-35 nikad ne pada ispod 20,ma sta se desavalo.

bio je ironican... igra je sjajno optimizovana, jer kako neko rece na forumu preko "ljudi znaju da programiraju"... i vala bas ... veruj mi da bi trebalo da ti ne pada ispod 30 fps ni sa 1680*1080... sa sve teksturama manuelno podesenim...

btw. sa bosanskog foruma u vezi crnih tekstura: "to je imalo dosta raje sa 7 serijom nvidie (ukljucujuci i mene) . problem se rijesava skidanjem beta drivera 169.04 sa nvidine stranice. svima je to pomoglo"

sad da li je istina ili ne, valjda bi se ljudi do sada setili da probaju i to, sta da vam kazem izgleda da je mnogima pomoglo..moj drugar koji ima iste ove drajvere i 7600gt kaze da mu fercera dobro...

Sad sam skinuo i probao PC verziju. Dosta dobro optimizovan engine, mada u 1920 x 1200 ume da štucne na mojoj mašini (recimo ne smem da idem sa 4xAA ako hoću sve ostalo na apsolutni maksimum). Isto, ali potpuno isto izgleda na Xboxu, osim što je tamo niža rezolucija, ali zato ima pun AA (čak i AF). Zaista mislim da je ovo FPS godine, jer Crysis izdvajam zbog abnormalne zahtevnosti - još uvek ne znamo ni kakav je kao igra...

Poenta je ovakve igre igrati na Veteran nivou (i to bez aim assista koji imaš na xboxu a koji ti dosta dosta pomaže pri nišanjenju), kao i Airborne. Da vidiš koliko onda ima da taktiziraš i štekaš se, a ne sve u Rambo fazonu...

Ljudi, ovo je poprilicno teska igra :)
Pogotovo sa 1GB rama pa stucne u najgorem trenutku :D

Salu na stranu (igram na hardened), vec sam naisao na dva dosta teska dela, jedan u onoj TV stanici, kada treba da se probijemo do drugog sprata, a drugi jos nisam presao, kad je tenk zaglavljen u nekoj barustini...

Inace, ovo je prva igra u kojoj sam namerno pogasio neke opcije jer je grafika toliko prepucana da je *******o igrati u multiju maxovano. AF sam spustio na pola i ugasio glow. Mnogo je preglednije a i dalje prelepo.

Naravno, stara fora jos od vremena Q3 ako ne i ranije, ali meni je COD4 prva igra u kojoj me oshtrina i kolicina grafickih detalja ZAISTA hendikepiraju. Ne znas gde ces pre da gledas. Sve sija i tripuje.

Inace, ovo je prva igra u kojoj sam namerno pogasio neke opcije jer je grafika toliko prepucana da je *******o igrati u multiju maxovano. AF sam spustio na pola i ugasio glow. Mnogo je preglednije a i dalje prelepo.

Naravno, stara fora jos od vremena Q3 ako ne i ranije, ali meni je COD4 prva igra u kojoj me oshtrina i kolicina grafickih detalja ZAISTA hendikepiraju. Ne znas gde ces pre da gledas. Sve sija i tripuje.

Da, i ja sam to primetio :)
Jako cesto mi se desi da uopste ne primetim protivnika, iako svi likovi imaju neki cudan glow, kao da su pokusali da ih istaknu... Podseca me malkice na nacin na koji kola sijaju u NFS carbon :p (sad ce neko da me kastrira :D)

Apsolutno veteran ! Krenuo na veteran nivou tezhine ... nisam ni ActI zavrshio. Imam nekoliko sati igranja .. mislim nije da sam losh ali, uzasno je teshko. Pogotovo upad u Tv stanicu, malo je falilo da odustanem kolko sam puta load-ovao, ili tamo kod podruma ... :mad: tu sam chupao kose sa glave kolko me je puta na poslednjem stepeniku usmrtio. Ah, valja malo, valja, valja .. :D

a imali kakav jednostavniji nacin da probam neki server jer nemogu da se reg na xfire, neznam do cega je .. ili ako moze neko slobodne volje da mi da kakav account sto ga ne koristi :D

Uh, upravo je zavrsih na hardened.Ginuo kao zekan X puta.Smorio se od bad guys respawnovanja.Potrosio pet tona dzebane i pobio pet 'iljada ljudi...uh k'o da sam optrcao par krugova oko kuce.
Kakvi heartbreaking zavrseci :p

Poslednja izmena:
Igra je super... baš ona stara dobra akcijom nabijena COD atmosfera. Me likes.

sto se bre mucite i igrate na najtezem nivou kad to ionako veze nema sa multijem. taman kao pomislis uf znam sad nesto presao sam na expert, odes na net i jedva napapircis 1 frag na 10 smrti.

Nazad
Vrh Dno