Danas sam igrao malo u multiplayer režimu i mogu reći da je vrhunska zabava. Definitivno zabava na duže staze!
Da li neko zna resenje za crne teksture koje se pojavljuju u igru, likovi su skroz crni , ne vidi se lice, kao i oruzje, trava...
Negde sam video da svi sa nvidia 7xxx serijom GFX kartica imaju isti problem, pa ukoliko neko zna u cemu je problem i kako ovo moze da se resi nek pise..
Na Demonoid sajtu obavestenje i to je kraj...ode sajt..Pojavio se na demonoidu...6.02GB!:banana:
Edit: + IGN Review...94/100!
http://pc.ign.com/articles/832/832795p1.html
drivere koje koristim su zadnji oficijalni nvidia driveri
Kakvi su ovi beta, sto su izasli pre 10ak dana jer neko kaze da popravljaju ovaj bug u COD4 ali da obaraju performanse u drugim igrama za par fps.??
Moguce je.Nije bilo vetra.Pa zadnji officialni su noviji po datumu izlaska nego 169.04beta.
Nego, dal je moguce da su namerno ostavili da se trava ne pomera tj. njise.
Dodjavola, cod4 mi se kresuje nakon prve misije na brodu. Kada ode u desktop vide se dva prozora, crna i jedan od njih je error i nikako ne mogu da procitam sta i moram iz task menagera da ugasim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari