Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

WTF? Igra nije samo grafika. Opet je prekratka, i CoD (tj Halo) multiplejer mi se nimalo ne svidja.

Treba sutra da je nabavim pa me zanima kako mislis prekratka. Je li duza od airborna.

ma bre, na 1280*1024 kod mene sve na max radi saaasvim ok...

Svidja mi se trening, koji moze da se padne... jel neko srusio onaj njihov rekord?!?

Malo je kllensijevski zaplet, to ne volim, meni je bolje da su se drzali WW2 ili WW1, sto da ne, pa onda vijetnam, zaliv i sl. tek na kraju, 5ti deo recimo da je ovo izaslo..nismo spremni za ovako nesto :D MP ce zaista biti vrhunski... jedva cekam da bacim nekoga zivog pod musicu...

Danas sam igrao malo u multiplayer režimu i mogu reći da je vrhunska zabava. Definitivno zabava na duže staze!

Posle prvog sata akcije, prilicno smo razocarani multijem. Meci se upijaju kao da su kapi vode, a neka oruzja su stvarno preslaba. Headshot nekada radi, nekada ne. Verovatno postaje bolje budzenjem klasa kroz experience, ali nekako je feeling los. Ne oseca se "meso", kao da smo plasticne lutke.

Grafika i mape - sci fi. Nadam se da ce se multi popraviti, za single player ne sumnjam da je odlican, ali me mrzi da ga sada odigram.

Poslednja izmena:
Probaj da u c:/ProgramFiles/Activision/CoD4/miles folderu da onaj fajl koji ima extenziju .asi prebacis u .bak i ovo se desava onda kad prijavi gresku sa iw3sp.exe-om.
Inace neznam kakav je SP jer sam odma po instalaciji probao MP online i kao sto rece KFNS nije los i mislim da nece biti los.Pomesali su malo CS i CoD tako da vidimo da li ce moci da povezu igrace i jedne i druge igre zajedno.Game play podseca na sam CoD dok su iz CS uzeli oruzja koja igranjem na serveru sto duze dobijas sve vise ( radar da ti pokaze gde su neprijatelji , helikopter , avion za vazdusni napad i ko zna sta jos ako se duze ostane na serveru ).Nisu ni prosla 24 sata od izlaska vec ima dosta servera tako da cemo videti kako ce se vremenom razvijati.

Dali cu igru moci da igrom sa masinom u potpisu???

evo, mislim da sam presao nesto vise od pola..vreme mi ne dozvoljava vise..
sta reci?!?
vrhunska zabava!!! Sve igre sanjaju ovo da postanu, ako ne bude najprodavanija igra svih vremena onda ce biti jedna od tri najprodavanije :D Potpuno neverovatni adrenalinski hyperrush!!! toje jedino objasnjenje..
pljuvao sam CoD2 jer mi je CoD 1 imao bolju pricu i bolje misije...a sta za ovo reci? sa kojom igrom ovo uporediti?
Jednostavno ne bilo fer da se poredi sa nekom drugom... Kao da igrate film samo bolje... Na svakom koraku se oseca kvalitet... kao kad drzite nokiu n80 kada se pojavila :D

Kao reklama za n95 samo bi glasila "sta su igrice postale"... konacna ocena 100% ! ! !

Interesuje me zašto igra baca neke šugave senke.
tj. senke koje likovi bacaju na okolne objekte su OK,
ali senka koju lik baca sam na sebe je neka kockasta zbrka
koja treperi i iritira me.

Ovaj problem nisam imao u Demo verziji,
a full verzija sva treperi od toga.

Igru teram na x1950pro sve opcije su uglavnom na full koliko to može.

Evo danas malo isprobavan MP. Prvi utisak:"Ovo je loodiloo :)" Neprestano bombardovanje, avioni i helikopteri stalno nadlecu i razvaljuju. Meci prste na sve strane. Ovde bi Rambo bio dete sa plasticnim pistoljem :) Po meni ovo maksimum moze da se igra 10 vs.10(TDM). Cini se ko da se partije brzo zavrsavaju (mislim na TDM).Exp poeni se relativno brzo skupljaju i perkovi takodje a sve u cilju kreiranja svoje klase (odabira primarnog i sec oruzja sa dodacima i perkova). Postoji pet klasa koje mozete kreirati. To se sve cuva naravno na vasem racunaru tako da nema veze na kom serveru igrate. I za kraj:
Modern warfare ,pre ce biti WoWfare. :)

@superstaljin: nisam to primetio...

Da li neko zna resenje za crne teksture koje se pojavljuju u igru, likovi su skroz crni , ne vidi se lice, kao i oruzje, trava...
Negde sam video da svi sa nvidia 7xxx serijom GFX kartica imaju isti problem, pa ukoliko neko zna u cemu je problem i kako ovo moze da se resi nek pise..

Da li neko zna resenje za crne teksture koje se pojavljuju u igru, likovi su skroz crni , ne vidi se lice, kao i oruzje, trava...
Negde sam video da svi sa nvidia 7xxx serijom GFX kartica imaju isti problem, pa ukoliko neko zna u cemu je problem i kako ovo moze da se resi nek pise..

Eventualno kad bi rekao koje drajvere koristis, mozda bi ti neko mogao i pomoci ..... Isto kao kad ides kod doktora, moras malo detaljnije da objasnis kakve probleme imas, gde te boli, otkad, sta si jeo, sta si radio, sta nisi radio ...

Poslednja izmena:
Ljudi ja upravo zavrsih nivo kad roknes onog celu snajperom. Ma igra je savrsenstvo i jednostavno neznam kakav crysis mora biti da bi nadmasio CoD 4. Prosto neverovatno

Poslednja izmena:
drivere koje koristim su zadnji oficijalni nvidia driveri
Kakvi su ovi beta, sto su izasli pre 10ak dana jer neko kaze da popravljaju ovaj bug u COD4 ali da obaraju performanse u drugim igrama za par fps.??

drivere koje koristim su zadnji oficijalni nvidia driveri
Kakvi su ovi beta, sto su izasli pre 10ak dana jer neko kaze da popravljaju ovaj bug u COD4 ali da obaraju performanse u drugim igrama za par fps.??

Pa zadnji officialni su noviji po datumu izlaska nego 169.04beta.

Nego, dal je moguce da su namerno ostavili da se trava ne pomera tj. njise.

Poslednja izmena:
Dodjavola, cod4 mi se kresuje nakon prve misije na brodu. Kada ode u desktop vide se dva prozora, crna i jedan od njih je error i nikako ne mogu da procitam sta i moram iz task menagera da ugasim.

Fantastična igra. Grafika prosto izuva koliko je dobra. Atmosfera i priča sve je super.
Jedina zamerka možda ide na to što svi likovi u igri projektuju senke sem glavnog lika i što je trava nije živa. Ali to su sitnice.

Teško da Crysis može da se poredi sa ovim. TEŠKO ! :D

Dodjavola, cod4 mi se kresuje nakon prve misije na brodu. Kada ode u desktop vide se dva prozora, crna i jedan od njih je error i nikako ne mogu da procitam sta i moram iz task menagera da ugasim.

probaj cxxxxFIX na igrakopirajsvet

Vec koristim taj "fix". Inace, uspeo je da se izgenerise prozor greske i evo slike.

Prilozi

• error.jpg
    error.jpg
    143.1 KB · Pregleda: 160
Nije los ovaj CoD4 :) Ali kakav je pocetak, vidim da ce i ostatak igre biti turbo.A to me malo smara.
A prica je blagi uzas, za*ebali su i Toma Klensija.I dalje je sve sam script i sve je "u liniji" al ajde...
I pet sati gejpleja...nije ni cudo kad se samo trci :p
E da, cool recenica na misiji na brodu: kolega vadi shotgun i kaze: "i like to keep this for close encounters" :D Tribute samo takav :p
1280*1024, sve ukljuceno na high, jedino mi u glavnom graphic meniju stoje neke stavke na normal, (water, broj dynamic svetala i models) nema vece od toga?..Kako stoji kod vas?

Poslednja izmena:
Sad sam izasao iz igre posle par sati igranja, igram na hardened i mogu da kazem da sam iskreno odusevljen igrom. Grafika je fantasticna, gameplay jos bolji, haos je fantasticno docaran, najvise volim kad se pogubim i ne znam ko puca na mene, koji su moji, dodje mi da vristim tad :D

Stvarno ne znam sa koliko bih ocenio igru, za sad bar 95.

Slican pb kao i ralex2 samo sto je kod mene poceo da izbacuje pri ocitavanju neke misije na nekih 30% predjene igre sa greskom tipa : iw3sp.exe has encountered a problem!!sta sve nisam probao kao i gomilu fiksova ali uvek isto izbacuje na istom mestu...neverovatno.neznam vise sta da radim...ako neko ima neko resenje bio bih zahvalan jer sam se bas zagrejao..Hvala

Nazad
Vrh Dno