Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Auu, ovo je nenormalno dobro! :zgran: Ladno mi radi sve na max u 1650x1050... Grafika je bolesno dobra, kako je samo dim uradjen, pa pokreti, i onaj efekat toplote, ne znam kako se to zove, kao ona ispravanja leti iznad betona :) ladno je i to uradjeno... BROOKA! ali mi je malo pretesko, dugo nisam igrao FPS-ove.. :)

Taj "efekat toplote" ima i u COD2 :), a i u mnogim drugim igrama...

Sinoc skinuo demo i sam početak nivoa na onom mostu me je oduševio, videćemo kako se stvari odvijaju dalje.... Nije zahtevna što je veoma bitno

Evo i od mene sve pohvale!!! Inace igram cod2 MP vec mskoro 2 godine :)Jedva cekam MP.Za sada sve cestitke .

Dosta dobro, ima nekakav good old CoD feeling :D zvuk stvarno deluje previše plitak, čini mi se da je i CoD2 u odnosu na CoD imao takav blagi downgrade, MP40 je po meni dobar primer. Ovde i kalaš zvuči k'o da ima nekakav prigušivač, vatreno oružje bi valjda trebalo da zaglušuje sve ostalo :guitar: takođe jednom branimo onaj tenk malo ga preteraše sa hordama ludih muslimana koji bezglavo jurišaju u smrt :p

takođe jednom branimo onaj tenk malo ga preteraše sa hordama ludih muslimana koji bezglavo jurišaju u smrt

Izgleda da su to iskustva iz Iraka :eyebrows: :d tako to njima izgleda dok su tamo :p

E dobro si baš me podseća na Somaliju, ali je dosta realno urađena igra.

Jutros sam skinuo demo,i ono malo sto sam video u pocetku mogu da kazem da je na pravom putu da skine sa prvog mesta(sto se mene tice) COD 2 kad su u pitanju igre takvog karaktera.Kriticara ce uvek imati po pitanju svega pa i ovoga.I jedno pitaje :kad se ocekuje izlazak cele igre.

Jutros sam skinuo demo,i ono malo sto sam video u pocetku mogu da kazem da je na pravom putu da skine sa prvog mesta(sto se mene tice) COD 2 kad su u pitanju igre takvog karaktera.Kriticara ce uvek imati po pitanju svega pa i ovoga.I jedno pitaje :kad se ocekuje izlazak cele igre.

5. Novembar

^I na PC-u.
Ti perk-ovi su jedan od features-a koji su developeri ranije najavili.

Nesto nisam skontao iz ovog klipa ,to je ko neki alternate fire il sta ?(nije auto i semi-auto)

Jbmliga, kao neko brze/preciznije pucanje ili sta vetj...po meni nista narocito.

Super stvar onaj double tap - padaju ko muve sa tim. Brže puca puška (što nije baš realno, ali who cares :))

tokom igranja valjda sticesh exp pa posle mozes da biras neke slicne featurse, kao u recimo crimsonlandu... bezveze sto se mene tice...

I dalje ima tu sveopstu paniku kao i zadnja misija na brdu iz prethodnog dela(valjda je tako, vec sam pogubio sve konce) gde Zi Nemci dolaze sa svih strana, rokaju topovi i svi se zivi dernjaju a ti jadan trckaras levo-desno sam sebi govoreci da znas sta radis a u stvari si totalno pogubljen. J*bote kakva igra:cigar:

Igra je extra , grafika za desetku, i teska je(sto je dobro) i josh podrska za sli :smoke:
.....sta ces vise?? jedva cekam full verziju !

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    162.3 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Demo je bio brutalno dobar, mnogo više volim ovakav FPS nego igre tipa Crysis.
Još samo nekoliko sati i krenuću sa ...kupovinom...originala...

Mi sa Xbox-om ga već igramo, a vi vidite šta ćete :D

Mi sa Xbox-om ga već igramo, a vi vidite šta ćete :D

I kako ide mucenje sa tim vasim joypad-ovima? Kad te iznervira, pusti mi adresu na PM da ti posaljem tastaturu i misa...da obrnes igru s uzivanjem, a ne s nerviranjem.:p

I kako ide mucenje sa tim vasim joypad-ovima? Kad te iznervira, pusti mi adresu na PM da ti posaljem tastaturu i misa...da obrnes igru s uzivanjem, a ne s nerviranjem.:p
Covek vam je objasnio stvari:D
bravo:wave:

Nazad
Vrh Dno