Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

:S: meni nesto zvuk " tanak " ... mislim sve je OK ali zvuk ... Kalas me razocarao najvise ...

Slazem se, i jos nesto....

Dok drzis M16 u rukama, ne gledas kroz nisan, hodas i njih 10 pucaju na tebe, pa valda je normalno da se puska isto tako malo trese i ljulja, ovde bre, samo se mrda kad pocnes da trcis....ne izgleda uopste lepo.....i realno.

U COD3 je to bilo veoma fino uradjeno.....

Poslednja izmena:
qx-x SVD dragunov imas da pokupis na nekoliko mesta :D.Puska razbija .

omg dragunov?!?!? choveche to je totalno imba, ne secam se nekog fps-a sa njim.... ahhh must resist... do....not....download...demo... ... ... click...

***a :d

edit: ima li u igri irachki tabuk sniper koji je u stvari blago modifikovani nas m70 sa optikom? :)

Poslednja izmena:
^Pa dragunova imash u BF-2 i Stalkeru...na primer :)
Tesko da moz' da se nadje tabuk... Juba je prema prici odavno eliminisan :p
Ono sto meni fali je naravno, VSS Vintorez :D
Pitanje:
Mrzi me da skidam demo, ali recite mi da li ova igra konacno ima ragdoll?CoD2 multi mi se smucio sa svojom zastarelom fizikom i retardiranim ponasanjem likova kad ih pogadja metak.
Illidan pomenu da tako nesto imade? :)

Poslednja izmena:
Zao mi je sto nisam snimio ... primetim ja ono crveno ..i kontam " ko me roka " kad okrenem se a lik lezi, drzi se za stomak, ranjen i iz " pistolja " opaljuje verovatno zadnje metke :d:d:d ( kao Tom Henks u " Ryanu " )... normalno dokrajcim ga ... hihi ali stvar koja mi se svidela ... takodje kad na posetku prilazite " na onom blakonu " vidi se kako lik iz " Cucnja " , ne gleda gde ali puca onako preko ograde :d:d:d

mislim da ce biti definitvino hit ... a za MP me malo brinu neke stvari ... ali hajde da sacekamo :smash:

Kad je zvanican izlazak za pc a zna li mozda netko kad je izlazak za ps3?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: fenomenalno... shteta shto ne mozhe da se poshalje prazna poruka na forumu pa da bude u fazonu da sam ostao bez texta.... neko je rekao sex?:D

Neko je pitao za ragdoll.Naravno ima ragdoll efekata(i to kakvih :) ).Ovaj demo je must!Jednostavno igra ce biti hit 100%,nema sanse da omasi :D.
Meni su se posebno svideli optimizacija engine-a i tzv. 'physics" efekti.Priceless.

^Pa dragunova imash u BF-2 i Stalkeru...na primer :)
Tesko da moz' da se nadje tabuk... Juba je prema prici odavno eliminisan :p
Ono sto meni fali je naravno, VSS Vintorez :D
Pitanje:
Mrzi me da skidam demo, ali recite mi da li ova igra konacno ima ragdoll?CoD2 multi mi se smucio sa svojom zastarelom fizikom i retardiranim ponasanjem likova kad ih pogadja metak.
Illidan pomenu da tako nesto imade? :)

stalker ipak nije chist fps :) mada tachno i tamo ima zaboravih

Ma dragunov rula od Hitman 2 ;)

otkriste toplu vodu,ljudi:D

Koliko vidim svi su odusevljeni a ja sam jedini blago razocaran. Jeste akcija nonstop ali ja sam ocekivao da ce sada da bude extra mega giga. A igra to uopste nije.
Tojku nisam imao prilike da igra. Od dvojke je mnogo ludja i napucanija ali sve imam utisak da mi nesto fali. Mnogo je velika guzva. Ne zna se ko pije a ko placa.
A sto se tice grafike luda je. Odigracu je ali sam se ja nadao necem zescem.

Nisam nikad igrao MP pucacine od kuce, pa me zanima kakva su vasa iskustva sa takvim stvarima, cuo sam price o CS-u preko multiplayer-a, da zbog laga meci kasne, odnosno pucas u nekog a on ustvari nije tu gde pucas.. :) Kakva bi bila situacija sa COD-om posto bi mozda pazario original i pikao preko neta, da li bi bilo dovoljno ADSL 512 za neko normalno igranje.. naravno ne znate kako ce raditi MP jer jos nije izasla full, nego cisto onako pitam, kako recimo COD2 radi preko neta ili tako nesto sto moze da se poredi...

Cod 2 odlicno radi preko neta imas servere, za S&D , TDM, CTF, DM itd, ima i razlicitih modova realism recimo gde nema obnavljanja heatha i oruzije ima mnogo veci recoil.
Vecina ljudi koje znam a igraju mp cod2 na netu nikada nisu ni presli SP, to ne moze da se poredi, sp sa mp u cod-u2.
Sve mi se cini da ce cod4 biti pun pogodak u mp-u.

Ako se poiskljucije (aa,af senke ) a textura na extra da bi se bolje videlo ima min 60 a uglavnom oko 130-ak sa skokovima na 200.
Jedva cekam MP, da olesim na netu ....

Za mp cu imati sigurnih 125fps-a kada se pogasi sve sto je visak da bi se bolje videlo u 16X10.

Ko sto se radi sa COD2, sve na DX7 :D :smoke:

Poslednja izmena:
Jeste, slazem se, ali ga oni preterase sa dimom u CoD2... Kad vec drugi to rade i ne kaznjava se, zasto ja da budem voona ? :D

Poslednja izmena:
Jedina stvar koja je malo debilna je pred sam kraj demoa,kada dodju helikopteri,a ne chuju se uopshte, wtf:S: Bash sam probao da stanem ispod onog jednog,i ne chuje se skoro uopshte... Waljda su to neki silent edition :D

Poslednja izmena:
Kakav crni NOTAR? :p

Naslagao sam ih kao sunke :d Sto me nervira taj "feature" u igrama, da ostanu zakaceni i da vise :S:

Prilozi

• shot0000.jpg
    shot0000.jpg
    150.7 KB · Pregleda: 150
  • shot0003.jpg
    shot0003.jpg
    342.8 KB · Pregleda: 171
Nazad
Vrh Dno