Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

NE znam sta ovaj goran.a prica, niti me interesuje u ovom momentu :) ali ovaj cod4 demo je me je ostavio bez daha !!! Ovo je (meni) bez preterivanja nesto najbolje sto sam odigrao u poslednjih pola godine, a mozda i duze. Prediti ovo sa GRAW-om je bzvz, dupe i oko, ovo je soo much better !!! :d (po mojim afinitetima ) dakle ja sam odusvljen sa igrom ! Cak je i optimizovana extra !

1280x1024, 2xAA, slajder za anisotropic je na 2/5, sve ukljuceno, sve high osim tekstura na maximum, specular i onaj drugi na normal i broj leseva na medium. Smooth edges on smok je ukljucen. (kad je ucitao nivo mislio sam da cu imati 15fps sa ovim setinzima, a onda mi je vilica pala kad sam video 50+ )

atmosfera je extra, akcija ludilo, lepo smisljena, jeste opsta zbrka ali nije ona bezglava kao u MOH airborne gde se ne zna ni ko pije ni ko placa... Adrenalinska akcija je stalno prisutna i saborci se odlicno ponasaju, iako vas cimaju sa naredjenjima nemate onaj osecaj kao u MOHA da ste sami posto vasi saborci idu ispred vas i bore se ko ljudi, nisu kese ko u MOHA da cekaju da vi odete 30 metara napred pa da se mrdnu i oni, nemam reci, sve je odlicno ! Ovo ko predje na najtezem nivou svaka mu cast !

Da li igra zahteva SSE2? Zna li neko?

NE znam sta ovaj goran.a prica, niti me interesuje u ovom momentu

E bre, zezaš se?Naravno da je sve bila ironija. Na račun postova određenih smarača ovde. I ja sam bre srećan zbog ovakvih naslova, jedva čekam i ostale hitove koji će da se pojave. PC živi:), i bogami ove jeseni/zime diše punim plućima;).

Obrisani su RS linkovi, ako ima neko sveze nek shibne PM ;)

Poslednja izmena:
Svašta.Obrisali linkove za demo:zgran:

Svašta.Obrisali linkove za demo:zgran:

I ja sam se iznenadio, valjda hoce da se skida sa "ovlascenih" servera, jbem li ga...
@Weasel video sam ja te linkove, ali ja bih bas RS. Hvala u svakom slucaju :wave:

@goran.a

ma ne zezam se nego uopste nisam skontao sta si hteo da kazes :) Nije ni bitno, nisam ni ja nista lose mislio.

extra, bas je dobro, zadrzali su kretanje i pucanje iz cod2-a, a ne ko MOH airborn :(,
jedino mi je zao sto nema kar98, inace sve je super u ovo demou, presao sam ga par puta
na max extra , 4aa, 16af setovanjima u 1680x1050 je min 30 max oko 90 u zavisnosti od guzve i da li je napolju ili unutra.
Ako se poiskljucije (aa,af senke ) a textura na extra da bi se bolje videlo ima min 60 a uglavnom oko 130-ak sa skokovima na 200.
Jedva cekam MP, da olesim na netu ....

Za mp cu imati sigurnih 125fps-a kada se pogasi sve sto je visak da bi se bolje videlo u 16X10.

Moracu original da kupim cim se pojavi....

Poslednja izmena:
Extra igra,upravo predjoh demo,a ono sto mi se svidja je sto prlicno dobro radi na 800x600 sve na max,mislim fps retko kad padne ispod 25,prosek je 40.

Demo rula :).Drago mi je da vidim i drugo jezgro koje je radi nesto korisno :D

ovo nije igra, cist sex! :D :D :D Animacija likova je meni nesto najbolje sto sam video do sada iujednoj igri!!!! Optimizacija je fenomenalna, konacno neko i programere da zaposli! :) Sve u svemu JEDVA cekam full!

ali snajper je... brutalno, kako telo leti u nazad kada primi metak u glavu... mocno

Ala przi sa svih strana,na veteranu prangijaju ko ludi!Mislim da ce biti jedno mesec dana na tenane igranja SP! Samo da MP bude dobar,eto zamene za BF2!:)

Upucao sam lika kroz lubenicu, lepo se vidi kako se razlece lubenica na sve strane i onda HS :D

Ljudi meni je ovo prva igra(demo)da je skinem sa neta,od novih naravno.
Sto se tice grafike extra je ali sam ipak ocekivao malo vise.No dobro je ipak je to DX9.0c igra.Ali dobro je optimizovana i ima odlican gameplay.Realnost je za cistu peticu.Sta vredi eyecandy grafika ako je lose optimizovana ,bagovita i cekam patcheve mesecima.Ako bi je ocenjivao kao u Svetu komjutera dao bi joj 95.
Nego nekako mi suvise kratko traje demo a velik je 1.4GB.Da li se demo zavrsava posle raketiranja kuce od strane helikoptera koje sam naveo putem IR-a?

Ljudi meni je ovo prva igra(demo)da je skinem sa neta,od novih naravno.
Sto se tice grafike extra je ali sam ipak ocekivao malo vise.No dobro je ipak je to DX9.0c igra.Ali dobro je optimizovana i ima odlican gameplay.Realnost je za cistu peticu.Sta vredi eyecandy grafika ako je lose optimizovana ,bagovita i cekam patcheve mesecima.Ako bi je ocenjivao kao u Svetu komjutera dao bi joj 95.
Nego nekako mi suvise kratko traje demo a velik je 1.4GB.Da li se demo zavrsava posle raketiranja kuce od strane helikoptera koje sam naveo putem IR-a?

Nista duzi nije ni Timeshift, taman se malo raspucas i kraj :wall:

Dragunov je ispunjenje mnogih FPS snova :D Ipak, kolikogod da je mocan, nije izraziti ubergazda, oruzja su prilicno izbalansirana, veoma efikasna i stice se utisak da ce vestina igraca i grupna taktika voditi glavnu rec vise nego ikada u COD multiju.

Konacno igra na koju nemam ozbiljnu zamerku, bar zasada. Fantasticno je odradjena i optimizovana.

Poslednja izmena:
qx-x SVD dragunov imas da pokupis na nekoliko mesta :D.Puska razbija .

A "Swet kompjutera" reche Bioshock igra godine? pff.... Ochajnici...

Poslednja izmena:
:S: meni nesto zvuk " tanak " ... mislim sve je OK ali zvuk ... Kalas me razocarao najvise ...

Nazad
Vrh Dno