Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

kad vidim fps 333 meni je sve jasno.
ET war server protivnici SC.mislim...
original kljucevi se ne kupuju od nekog.postoje mesta na netu za to.(zest npr)
inace dobar ti GUID na cb

Poslednja izmena:
kad vidim fps 333 meni je sve jasno.

Kad vidim takav komentar na fps i meni je sve jasno.

ET war server protivnici SC.mislim...

U nedostatku pravog argumenta ovo je potpuno očekivan komentar.

original kljucevi se ne kupuju od nekog.postoje mesta na netu za to.(zest npr)

Original ključ se dobija kad kupiš original igru. Sve ostale metode su nesigurne. Apsolutno me ne zanima što je tamo njih 100 kupilo ključeve za 15 eura i nikada nisu imali problema.

inace dobar ti GUID na cb

Šta fali mom guid broju ?

Zaboravio si da iskomentarises eSuba i H2K SS-ove ili možda i za to nemaš komentar. I šta bi sa onim igraj na promod serverima i kupi original cd-key? Ispao si da ne kazem sta, i sad nikome nista. A da sam nesto kontrirao na tu temu za to bi se uhvatio kao pijan plota. A ovako samo cutimo i dajemo neke besmislene komentare cisto da bi se nesto napisalo.

Hvatas se za slamku momce. Ne valja ti to.

Aco, ne obaziri se na boraniju, znaš da si u pravu, a znaju i oni koji su za to kompetentni :)

ako moze CB ili ESL ss,valjda si sacuvao neki.
a sto se tice esuba DM 50-46 ...
nazalost u srbiji cod4 scene nema. par med+ igraca (tu ne ubrajam sebe) i nista vise.ET SC bez komentara. a sto se tice alphaDogs njih vecinu znam, neke licno.super ekipa i super zezanje.
fps333: dobar je to server, fps i verovatno paketi po zelji, bindovi, skripte o PB da ne pricam.
da si kojim slucajem gledao Antwerp Esports Festival 2010 - CoD4 video bi gde si.

ultra high mega pro "momce" puno pozdrava od "boranije" mozda i naucis nesto jednog dana

Nemam više šta da ti kažem. :)

ako moze CB ili ESL ss,valjda si sacuvao neki.
a sto se tice esuba DM 50-46 ...
nazalost u srbiji cod4 scene nema. par med+ igraca (tu ne ubrajam sebe) i nista vise.ET SC bez komentara. a sto se tice alphaDogs njih vecinu znam, neke licno.super ekipa i super zezanje.
fps333: dobar je to server, fps i verovatno paketi po zelji, bindovi, skripte o PB da ne pricam.
da si kojim slucajem gledao Antwerp Esports Festival 2010 - CoD4 video bi gde si.

Ajde okači neki tvoj rezultat majke ti.
Alex je bar nešto postavio, da vidimo tebe "boranijo" :)

a ti mu dodjes kao neki advokat?

Desi dvocevčani. :D

hehe,tuj,malo citam komentare:D

Uvek sam imao zelju da probam neki slican FPS na Xfire grafikama. Ove godine se to i ostvarilo. Sa r9 270 ne da leti negooooooooooo :D

Nazad
Vrh Dno