Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Poslednja izmena:
Nema na nforce, nema na black cats, znači da je verovatno fake.

I kako ide mucenje sa tim vasim joypad-ovima? Kad te iznervira, pusti mi adresu na PM da ti posaljem tastaturu i misa...da obrnes igru s uzivanjem, a ne s nerviranjem.:p

I to sto kazes, obrnucu ga jednom ovde u 720P, a onda u 1920 x 1200 kad stigne na PC, na većoj težini. Bitno je reći da i na Xboxu izgleda isto kao i na PC-ju na maksimumu detalja (ovo je čak jedna od retkih igara u kojoj ima i bar 8, ako ne i 16x AF, oduševio sam se!). Svaka čast infinity wardu, stvarno su kraljevi optimizacije!

Svi kao hladni a samo se torenti cesljalju :trust: a nula bambia za sad...

Ubedljivo najbolji COD4 do sada. Prethodni su bili shit na konzoli, ovaj se igra jednako dobro kao i Bioshock recimo. Razbija kako je dobar, plus je možda i najlepša pucačina koju sam video (Crysis isključujem iz svega)

@byMax

A jer imas mozda informaciju dal' je PS3 verzija portovana ili radjena posebno...?

Ko kaže da se ne može sve klonirati:D

Hoce li moci igra da se igra na X850 xt ???

@byMax

A jer imas mozda informaciju dal' je PS3 verzija portovana ili radjena posebno...?

Radjena posebno!

Still, as strong as Call of Duty 4 is shaping up to be in the gameplay department, the most immediately impressive aspect is by far its graphics. The PC, PlayStation 3 and Xbox 360 versions all look surprisingly similar, but that's not due to one platform being the lead; Infinity Ward personally assured us that development occurred simultaneously on all three platforms, and that there wasn't a base system. With that said, the console similarities end when it comes to textures, lighting and resolutions, because those three areas make the PlayStation 3 version definitely excel over the Xbox 360 SKU. Regardless, every console owner will proudly use Call of Duty 4 to showcase their high-definition TV, because COD4 is by far the best-looking console game you will see this year.

No flame!

Vredi svaku paru :d

Zamerka: nigde ne mozes da udjes prvi, uvek moras da sacekas da neko razvali vrata :(

Prilozi

• iw3sp 2007-11-07 13-04-08-92.jpg
    iw3sp 2007-11-07 13-04-08-92.jpg
    237.6 KB · Pregleda: 202
  • iw3sp 2007-11-07 13-24-47-50.jpg
    iw3sp 2007-11-07 13-24-47-50.jpg
    338.8 KB · Pregleda: 239
  • iw3sp 2007-11-07 13-25-41-96.jpg
    iw3sp 2007-11-07 13-25-41-96.jpg
    360 KB · Pregleda: 237
Sta je sa zahtevnoscu igra li je netko sa slicnom konfom iz potpisa da mi kaze dal ce da potera bar na medium ili da cekam za ps3,znam da se compovi usijali al napravte bar malo predaha sto bi nas narod reko dunte malo.

jel istina da ima gjempleja citavih 6 sati?

Al mi bode oci ona 16-ica na drugoj shotki;)..ali ok, visoka rezolucija i skoro sve na high/on.

A u medjuvremenu (...naci cu joj zamenu :p)

Prvi utisci su odlični. Vidi se da je visokobudžetna igra i to u najpozitivnijem smislu. Malo sam igrao, ali sam primetio odličnu atmosferu i grafiku. Očekujem da je i multiplayer na nivou, što je i najbitnije.

K'o epizoda HL-a:p
Mozda je i bolje, da je duze overio bih pored kompa, a i nisam daleko od toga:p

Multi je na fazon COD2 sto se tice velicine mapa. Izbor oruzija je za svaku pohvlu, mada dok se nedobiju cinovi tj. expirienc poeni vecina oruzija i dodataka za iste ce biti zakljucani. Tu su i tzv perk-ovi koji se stavljaju po izboru ( kad se otkljuca ) u koje spadaju npr. mirnije nisanjenje, veci health, bolja probojnost municije i jos mnogo drugih ( nisam otkljucao sve ). Moze se provozati jurisni helikopter, pozvati air-strike, radar koji otkriva gde su neprijatelji .....
Netcod je i dalje fenomenalan tako da i kad ima veliki broj igraca nema laga ( mada zavisi i od servera naravno ). Mape se brzo ucitavaju, s tim da ima mala pauza izmedju da se eventualno izmeni kalsa ako se nesto usput otkljucalo.
Tu su naravno i taunti gde mozete slobodno "komunicirati" sa saborcima na "maternjem" jeziku. Pa ko razume arapski ( valjda ) eto srece:banana:

Igra je zaista izvrsna :D

Odavno nisam bolji FPS igrao. Fenomenalno izgleda, vrlo je dinamična... Jednom rečju, izvrsno!!

igra je fantasticna...ovo vredi kupiti u originalu za multy na netu...cim dodju a i da padne cena malo...kupujem :)

evo malo skrinova od mene :)

Prilozi

• shot0002.jpg
    shot0002.jpg
    310.3 KB · Pregleda: 160
  • shot0003.jpg
    shot0003.jpg
    246.8 KB · Pregleda: 139
  • shot0004.jpg
    shot0004.jpg
    347.9 KB · Pregleda: 241
  • shot0010.jpg
    shot0010.jpg
    312.1 KB · Pregleda: 205
i jos par slicica :)

Prilozi

• shot0006.jpg
    shot0006.jpg
    480.3 KB · Pregleda: 173
  • shot0011.jpg
    shot0011.jpg
    313 KB · Pregleda: 215
  • shot0012.jpg
    shot0012.jpg
    497.3 KB · Pregleda: 153
  • shot0016.jpg
    shot0016.jpg
    422.9 KB · Pregleda: 209
  • shot0020.jpg
    shot0020.jpg
    360.9 KB · Pregleda: 222
E ako se i posle ovoga jave neki koji pljuju po COD-u onda ne znam stvarno sta sa njima nije u redu :D...pa ovo je najbolje nesto :banana:

Nazad
Vrh Dno