najnormalnije se igraju "narodni serveri za siroke mase" samo skini program X-Fire i preko njega ces lako naci servere.
http://www.xfire.com/
A sad ozbiljno...
Igra je fenomenalna,ne znam od cega da pocnem,da li od odlicne grafike ili pakleno dobre atmosfere,totalno LUDILO!biliv it or nat igra mi radi jako lepo u 1024 sve na max[AA 2x],tako da sam ja prezadovoljan.
Stvarno se ne bih spustao na taj nivo da baronisem po forumu,mislim sta ja time dobijam?A ovo je ozbiljno? Na toj konfi ti tako radi. Važi
Pre 4 sata sam instalirao igru klincu iz komsiluka a pre 5 minuta me zove na mobilni da mi javi da je zavrsio igru. Suvise kratka igra ili totalno luda ova danasnja deca?
Stvarno se ne bih spustao na taj nivo da baronisem po forumu,mislim sta ja time dobijam?
Prosek FPSa je 30-35 nikad ne pada ispod 20,ma sta se desavalo.
Pre 4 sata sam instalirao igru klincu iz komsiluka a pre 5 minuta me zove na mobilni da mi javi da je zavrsio igru. Suvise kratka igra ili totalno luda ova danasnja deca?
Inace, ovo je prva igra u kojoj sam namerno pogasio neke opcije jer je grafika toliko prepucana da je *******o igrati u multiju maxovano. AF sam spustio na pola i ugasio glow. Mnogo je preglednije a i dalje prelepo.
Naravno, stara fora jos od vremena Q3 ako ne i ranije, ali meni je COD4 prva igra u kojoj me oshtrina i kolicina grafickih detalja ZAISTA hendikepiraju. Ne znas gde ces pre da gledas. Sve sija i tripuje.
Smorio se od bad guys respawnovanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari