Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Goranche ne mora da znaci... ajd instaliraj RivuTjuner, pa ukljuci plugin koji ce ti u overleju u samoj igri prikazivati zauzece za svaki core ponaosob! Da vidimo da lis e u fullscreenu nesto menja.

E'o, isti shhhhhh....t!

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    117.5 KB · Pregleda: 200
Najobičniji unpack u total commanderu sa ALT+F9 bi trebao da radi

Sredjeno zahvaljujuci Goranu! 10x care!

LM, ocigledno je da igra poseduje odredjenu Dual Core optimizaciju.
U mom slucaju je workload na drugom jezgru veci nego kod gorana, sto je naravno bolje.

E, sad zasto je kod njega toliko nizi verovatno se moze objasniti cinjenicom da kentsfield nije native QC procesor, tako da je utilizacija drugog jezgra manja, ukoliko se obrada vrsi u izdvojenom procesoru MCM konfiguracije.

naime, Kentsfield je kombinacija dva native DualCore procesora, medjutim, to je za windows transparentno, tako da ne mora da znaci da je drugo jezgro koje radi posao, ono koje se nalazi u "native" vezi sa prvim. Moguce je da to bude jedno od jezgara sa drugog procesora, pa usled "setnje" po FSB-u, i cinjenice da nanjemu ima i drigog saobracaja, primarno onog ka memorijskom kontroleru, imamo manju utilizaciju.

Inace, od prilike ovakvav balans je i u Quakeu 4, tako da se moze reci da jericho ima sasvim OK Dual Core optimizaciju. jasno bilo bi lepo da je ona kao u UE3 igrama gde se oba jezgra "cepaju" do kraja, ali Epic je ipak Epic.

No bez obzira na to, igra ima odlican dizajn, sta vise veoma sam iznenadjen, prijatno. Zaista sam ocekivao manje, ali eto uspeli su su jednu zeznutu atmosferu da upakuju u veoma igriv naslov.

Moja prva asocijacija nakon ovog demoa je QUAKE! Da li se nko seca onih vitezova i dvoraca iz Quakea?

Ono sto je lose i blago iritirajucejesu konzolaski momenti sa "tapkanjem" tastera u zadtaoj sekvenci... no, konzolashtvo je realnost s kojom se moramo pomiriti i na koju se moramo navici. Dobro je da je generalni kvalitet na zavidnom nivou.

Poslednja izmena:
Vidim da su se pojavile neke ruske, češke i ostale verzije već. Mislim na originale. Ljudi kažu da je 4,87 giga velika.

@nedjo: Shta vozish, koja konfa?

Nedjo, a vidju ovo :p

Affinity iskljucen na 2 i 3 za Jericho ...
Sjajno!
Ovo je pravo otkrovenje koje zasluzuje dublju elaboraciju, jer nagovestava da ono moje teoretisanje odozgo ima nekog smisla, te da nije svejedno koje jezgro je uposleno.

@Nedjo: Fino, mada vista mi je bljak, HP izgleda perverzno.

Ima li Jericho-a vecj?

ja ga imam, ali ne mogu da startujem, securom zastita kao kod bioshocka.
bio je serial number ali je ispucan broj aktivacija sa njim :)

ceka se "lekic"...

Poslednja izmena:
Upravo sam probao lekic i radi sa ocrnjenom demonoid verzijom.

evo par screenshotova sa pocetka 1280x1024 sve na high

Poslednja izmena:

posto moze samo 10 slika u jednom postu, koje glupo pravilo :)

gt na pro clockovima :)

agp is not dead :p

Poslednja izmena:
Dobro je, ali moglo je biti vise spooky da se ja pitam ... Nekako smo kao mocni rendzeri ...

Jel osecate ljubav na ovom poslednjem shotu ? :D:D:D

Prilozi

• Jericho 2007-10-25 18-47-56-31.JPG
    Jericho 2007-10-25 18-47-56-31.JPG
    159.1 KB · Pregleda: 77
  • Jericho 2007-10-25 18-47-44-10.JPG
    Jericho 2007-10-25 18-47-44-10.JPG
    146.8 KB · Pregleda: 89
  • Jericho 2007-10-25 18-03-50-62.JPG
    Jericho 2007-10-25 18-03-50-62.JPG
    268.7 KB · Pregleda: 108
  • Jericho 2007-10-25 18-46-17-43.JPG
    Jericho 2007-10-25 18-46-17-43.JPG
    207.1 KB · Pregleda: 72
  • Jericho 2007-10-25 18-13-20-18.JPG
    Jericho 2007-10-25 18-13-20-18.JPG
    236.8 KB · Pregleda: 123
I, kakva je igra ?
Vredi li sta ili je isto njesra kao istoimeni demo?
Zasto samo u 1280x1024 ?

19" :D

tek sam poceo, nemam sada vremena za igranje, ali blizi se vikend :)

Prvi utisci - atmosfera je super, muzika odlicna, zvuk dobar. Lepo radi na 1600x1200 sa high settingsima kod mene.

Znaci , moj drugar se opet zeznuo u proceni da ce igra da trazi zver od masine, ako je ti na 8600 gt teras na max. detaljima.

Nije se tvoj drugar zeznuo vec ti koji si kupio tu masinu pre 8-9 meseci i dao silne pare, a sve si mogao da teras sa predhodnom masinom tj. kao sto ima tvoj drugar ;)

Nije se tvoj drugar zeznuo vec ti koji si kupio tu masinu pre 8-9 meseci i dao silne pare, a sve si mogao da teras sa predhodnom masinom tj. kao sto ima tvoj drugar ;)

pa nije bas tako, dolazi jos novih igara, a i nije bas bacio pare, igra se lepo covek, ne razmislja da li ce da radi ili ne.

pa nije bas tako, dolazi jos novih igara, a i nije bas bacio pare, igra se lepo covek, ne razmislja da li ce da radi ili ne.

Pa ne bih rekao da si u pravu.
Pogledaj sta si mogao dobro da kupis pre 7-8 meseci (seti se samo koliko je memorija bila jeftina tada:zgran:) pa plus umanjenje za porez i sta sada za te iste pare mozes da kupis (nove ploce, novi procesori .... sve bolje, brze i jeftinje). ;)

Vrh Dno