Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Ma EXTRA igra !!!
dobra atmosfera (za one koji vole mrak...horror... Barkera!!!), dobra muzika, gameplay... tecno ide... nije bas skroz za glupe amere... treba malo razmisljanja, ali u tome je i fora i zanimljivost. Jedna od boljih u zadnje vreme.
A sto se tice poredjenja sa drugim igrama - malo ne stoji. Nekako je Jericho ipak - sam za sebe. i preteran je !!!
uzivao sam u svakom momentu igre. dobra prica, sta reci dalje. svaka preporuka.
(i btw - jednom sam imao taj bug sa triggerom sto kaze bole083 - ali samo jednom.)

problem ,bug

Ljudi jeli neko ovo presao ??? Dosao sam do dijela kad ona nindza riba treba da preskoci do druge strane a u sredini je velika rupa sa siljcima ,e sad , kad preskoci treba da stane na plocu koja ulazi u pod i da jaos 2 od clanova tima koji su ostali na drugoj strani urade isto ! Ali ,avaj!! Onog momenta kad sa njom predjem na drugu stranu ,nesto izbaguje i ja ne mogu da mijenjam vise clana tima kjeg vodim ...probao sam da ih prije prelaska postavim na postolja ,ali ne ide,nece da ostanu dje ih parkiram!!AAAAAAAAAAAAA!!!!! Sta da mu ga radim???:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Ljudi jeli neko ovo presao ??? Dosao sam do dijela kad ona nindza riba treba da preskoci do druge strane a u sredini je velika rupa sa siljcima ,e sad , kad preskoci treba da stane na plocu koja ulazi u pod i da jaos 2 od clanova tima koji su ostali na drugoj strani urade isto ! Ali ,avaj!! Onog momenta kad sa njom predjem na drugu stranu ,nesto izbaguje i ja ne mogu da mijenjam vise clana tima kjeg vodim ...probao sam da ih prije prelaska postavim na postolja ,ali ne ide,nece da ostanu dje ih parkiram!!AAAAAAAAAAAAA!!!!! Sta da mu ga radim???:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

NAREDIS im sa commandom "MOVE" da se pomere na ta mesta, posebno izaberes alpha pa onda omega team. :wave:

Stvarno sam cutuk ,nisamni znao da moze posebno da se komanduje ...ima li ko da je izvadio muzicku podlogu iz igre da je uploaduje u nekom kvalitetnom mp3...bolja mi je muza od theriona...

Vidim da je muzika unekom .packed formatu... samo ne znam sa cime da ovo konvertujem...

gde ova igra cuva save-ove ?
treba da menja HDD pa mi se ne krece iz pocetka

Thanx zdravko

ljudi, na 13-tom nivou (Brandenburg gate) cim srusim onaj zid koristeci se astralnom projekcijom zapuca se igra tj izbaci neki error i kraj. Probao sam i bez overkloka - ista stvar. Ima li neko save game od misije 14 ?

Hvala :)

edit: to je nivo posle ubijanja ove rave:

Poslednja izmena:
ljudi, na 13-tom nivou (Brandenburg gate) cim srusim onaj zid koristeci se astralnom projekcijom zapuca se igra tj izbaci neki error i kraj. Probao sam i bez overkloka - ista stvar. Ima li neko save game od misije 14 ?

Hvala :)

edit: to je nivo posle ubijanja ove rave:

Evo ti moj profile sa onim što bi trebalo da je završena igra :p a pošto se kol'ko se sećam misije mogu birati trebalo bi da ti pomogne :)

Prilozi

• Codemasters.rar
    4.1 KB · Pregleda: 32
Vrh Dno