Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Jel zna neko kako se prelazi onaj alien Firstborn, pretpostavljam da je to kraj igre. Skapirao sam da treba da se koriste one magije koje on koristi protiv nas. Prva je telekineza, ali ne znam koja je ono druga magija, neki svetleci beli zraci, to koliko sam video nema niko iz moje ekipe... ?

P.S. Laki: "Ljudi pa ovo uopste nije lose" :D.

Ideš ovim redom: Black, Rawling,Delgado, Church

Ideš ovim redom: Black, Rawling,Delgado, Church

Cekaj, provalio sam za Black, treba telekinezom da napadam, i kad prodje ta prva faza: pojavi se gore na ekranu nesto tipa savet kako firstborn-a treba napasti istom magijom kojom on napada, to je znak da treba da predjem na precasnog Rawling-a, ali kojom njegovom magijom na napadnem ?
Rawling ima samo health moc (desno na ekranu) i onu levu moc, koja meni se cini ne deluje ? Jel treba da drzim taster za tu levu moc ili samo da stisnem ?

Poslednja izmena:
Za jednu toliko najavljivanu i ocekivanu igru je sramota da bude toliko ocigledan port!!
***,kad menjas mod pucanja oruzja(pojedinacna,rafalna,burst)izadje ti onaj navigacioni taster sa joypad-a!Ako su hteli da naprave horor,trebali su samo da bace pogled na FEAR.

Cekaj, provalio sam za Black, treba telekinezom da napadam, i kad prodje ta prva faza: pojavi se gore na ekranu nesto tipa savet kako firstborn-a treba napasti istom magijom kojom on napada, to je znak da treba da predjem na precasnog Rawling-a, ali kojom njegovom magijom na napadnem ?
Rawling ima samo health moc (desno na ekranu) i onu levu moc, koja meni se cini ne deluje ? Jel treba da drzim taster za tu levu moc ili samo da stisnem ?

Presao. Suma sumarum, ok igra, dovoljno dobra da ostane u kolekciji, i da ne zavrsi u smecu. Ja takodje mrzim portove, a ovde mi nije smetalo. Jedino su me nervirali nivoi, koji ne omogucavaju razlicit nivo prostupa, to je bas konzolaski...

Zaglavi u nivou Black Rose,kod onog glavnog,jel ima neko resenje,kako da predjem to?

Slazem se sa ovim. Tipicna konzolaska igra...
Ides kroz hodnike unutra ili kroz "hodnika" napolju (ogranicen zidovima) i pucas pa malo seta i pucas pa malo setas...
Jedino sto je dobro jeste da mozes da menjas likove, ali i to brzo dosadi...

Uopste nije tipicna konzolaska igra, po toj teoriji je i Max Payne tipicna konzolaska igra sto nije tacno ... Zna se vrlo dobro da je ovaj zanr presao kao najpopularniji na konzole, a ne obrnuto ... T.Raider je tipicna konzolaska igra, Rayman je tipicna konzolaska igra, R.Evil je tipicna konzolaska igra, sto po nacinu izvodjenja, sto po resenju koje se tice upravljanja. FPS (i TPS) je trenutno najpopularniji zanr u gaming industriji i kao takav je morao biti zastupljen sve vise i na ostalim igrackim platformama, bez obzira na nedostatke upravljackog interfejsa.

Ljudi stvarno preterujete sa tim tipična konzolaška igra. Obratite pažnju za koje naslove to govorite. Još će neko doći posle da mi kaže i kako su Gothic, Oblivion i Call of Duty tipični konzolaški naslovi i onda svi možemo ići tamo gde nema svetlosti...

Uopste nije tipicna konzolaska igra, po toj teoriji je i Max Payne tipicna konzolaska igra sto nije tacno ... Zna se vrlo dobro da je ovaj zanr presao kao najpopularniji na konzole, a ne obrnuto ... T.Raider je tipicna konzolaska igra, Rayman je tipicna konzolaska igra, R.Evil je tipicna konzolaska igra, sto po nacinu izvodjenja, sto po resenju koje se tice upravljanja. FPS (i TPS) je trenutno najpopularniji zanr u gaming industriji i kao takav je morao biti zastupljen sve vise i na ostalim igrackim platformama, bez obzira na nedostatke upravljackog interfejsa.

Pa covece kazem da je 100% konzolaska igra, zato sto ima na pretek konzolaskih pojednostavljenja.
Ako cete da branite PC gaming, nemojte molim vas sam ovom igrom to da radite :D.

Igra je ok, ali lineranost nivoa je tipicno konzolaska i tu nema price.
Pst cut bre sikter :smoke:.

I frankenstein, nemoj TR da mi trpas tamo gde mu nije mesto. Igra je hundrd prsent pc-jevska...

Poslednja izmena:
Pa covece kazem da je 100% konzolaska igra, zato sto ima na pretek konzolaskih pojednostavljenja.
Ako cete da branite PC gaming, nemojte molim vas sam ovom igrom to da radite :D.

Igra je ok, ali lineranost nivoa je tipicno konzolaska i tu nema price.
Pst cut bre sikter :smoke:.

I frankenstein, nemoj TR da mi trpas tamo gde mu nije mesto. Igra je hundrd prsent pc-jevska...

Mapoj Ti Mašne.

Poslednja izmena:
Mapoj Ti Mašne.

Konzolaska, ali ne mora po definicija da ne valja.
Iju sad filipenko da procita ovo, sad bi mi creva izvadio... posto sam imao obicaj da kazem igra+konzola = ne valjadu :D.

A i nije ova igra za malu decu frankie, idi dete negde igraj se lastisa :D :p.

Malo sam se zaglavio u delu Long Road u Starom Rimu gde sam valjda usao u neku prostoriju gde moram samo da igram sa Delgadom posto je za ostale clanove vruce upadnem sa njim u deo sa vatrom i posle nekoliko sekundi poginem???

pomoc

drustvo, stigao sam pretpostavljam do zadnjeg dela pod nazivom PYXIS OPRIMA , igra se normalno ucita , i onda sistem javi send error i na desktop !!
jel to kraj igre ? , inace igra nije nijednom izletela na destkop u toku igranja , probam ponovo ucitati , opet isto !!??

Malo sam se zaglavio u delu Long Road u Starom Rimu gde sam valjda usao u neku prostoriju gde moram samo da igram sa Delgadom posto je za ostale clanove vruce upadnem sa njim u deo sa vatrom i posle nekoliko sekundi poginem???

Treba da drzis taster za moc koja se nalazi na desnom delu ekrana, tj. ona vatra, dok ti je pod nogama ta lava, drzis taster za vatru, prilicno logicno, zar ne :D.
Vatra se vatrom izbija... :p :smoke:.

drustvo, stigao sam pretpostavljam do zadnjeg dela pod nazivom PYXIS OPRIMA , igra se normalno ucita , i onda sistem javi send error i na desktop !!
jel to kraj igre ? , inace igra nije nijednom izletela na destkop u toku igranja , probam ponovo ucitati , opet isto !!??

Pa da li si ti do sada presao neku igru da se zavrsava na taj nacin, greskom... pamet u glavu malo... ,). Eto prijavio ti je gresku na poslednjem nivou. Ucitaj poslednji savepoint, pa ako nece, onda restartuj taj poslednji nivo, pa ako nece onda restartuj celu igru, pa ako nece onda kupi original disk :p.
To jeste poslednji nivo, koliko se ja secam, tu se borish sa Firstborn-om... u nekoj pecini...

jesam igra PREY, je iskakala isto na zadnjem nivou i nisam uspeo to da sredim , pa sam pomislio da nije i sada, reinstalacija mi ne pada na pamet ,probacu nivo unazad.... hvala za javljanje zdravko .

Malo sam se zaglavio na nivou Temple Of Pain:
Dosao sam do dela kada sa Churc-om moram da predjem preko neke ivice a dole su bodlje pa ako padnem...zna se!!!

Problem je sto kada predjem na drugu stranu Ross kaze kako svi treba da stanu na one ploce na podu da bi ostali mogli da predju na drugu stranu. Kako da nateram druge da stanu na te ploce?Ne mogu se vratiti kod njih, ne mogu "preci" u jednog od njih...

EDIT:
Provalio sam :)

Poslednja izmena:
kad provalis onda napisi i koje je resenje, i edituj post posto nije istina da ne mozes da udjes u tela drugih ;)

Kada je Church sama na drugoj strani onda ne možeš da menjas tela...

A rešenje je u stvari jednostavno. Narediš timu Omega(kursor da je namešten u pravcu jedne ploče) da stane na nju i to isto ponoviš za tim Alpha...
i to je to...

Firstborn se ubija tako sto cekas dok ti onesposobi nekog clana ekipe, i onda predjes u tog clana i napadnes firstborna sa specijalnim napadom.

Ha ha kakav shit od igre :wall: time shift je za ovo plafon :smoke:

I ja sam očekivao više...

Undying je za ovo bog i batina :)

Ljudi ima li sanse da ja pokrenem i igram Jerico na med/low na mojoj masini :D
makar 800*600 :p :D

Mora da sam postavio *****asno pitanje :D :D

eh... ja bas mislio malo da pikam ovu igricu, kad ono, ljudi je kude... unding je bio vrh, pa pomislih da i ovo moze biti fina zabava :)

?????????????//

Ljudi desava li se vama da dodjete do nekog dijela i da se skripta koja omogucava prolazak za dalje jednostavno ne trigeruje? Jednom mi se desilo i nisam imao kad da provjeravam sta je i samo sam batalio,kad sam kroz par dana loadovao chekpoint islo je normalno...sad je opet zaglupio ali ne znam sta da mu radim ,chekpoint load ne pomaze...

ne znam, ja je upravo igram i igra je Serious Sam u satro scary okruzenju, rokaj, snimaj, rokaj, snimaj, ali ima checkpionte pa je zahebano...:(

Nazad
Vrh Dno