Baš tako [emoji3] Hvala svima. Javiću šta je bilo, čisto da zna neko ko bude imao sličan problem...Pretpostavicemo da se ti zoves DRAGAN/GAGA, i da nisi Admir Spahic?
Onda dispute.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Baš tako [emoji3] Hvala svima. Javiću šta je bilo, čisto da zna neko ko bude imao sličan problem...Pretpostavicemo da se ti zoves DRAGAN/GAGA, i da nisi Admir Spahic?
Onda dispute.
Jel se ovo ubrzali u Nišu ili je to ta nova random taktika nekad prođe odmah nekad čekaš 2 nedelje?
Pogledajte prilog 247191
I šta sad da radim? Otvorio sam dispute i posle 2 dan mi je poslaoBaš tako [emoji3] Hvala svima. Javiću šta je bilo, čisto da zna neko ko bude imao sličan problem...
Ako na sajtu Poste tracking pokazuje da je otpremljen za Kraljevo, znaci da ide za Kraljevo. Verovatno je tup prevod na 17Track, mislis se vracen Posti na dalje raznosenje.Sta znaci "returned from customs"!? Kako je moguce da je paket vracen, a nije stigao do mene, sta da radim!?![]()
Na sajtu poste ne pisr da je vracen, zadnje stoji otprema Kraljevo, a na 17track pise da je vracen.
Sta znaci "returned from customs"!? Kako je moguce da je paket vracen, a nije stigao do mene, sta da radim!?![]()
Na sajtu poste ne pisr da je vracen, zadnje stoji otprema Kraljevo, a na 17track pise da je vracen.
I šta sad da radim? Otvorio sam dispute i posle 2 dan mi je poslao
wang xiang:
Friend
I have extend buyer protection time for you .
your correct tracking number :UC055329082MY
you can track it in below link
please kindly select carrier name " china post " when you track it .
https://www.17track.net/en
you will get your package soon .
Your dispute is very harmful to our store .
Cancel the dispute first,is it OK?
waiting for your help urgently.
Thanks
/:049/:052
Šta mi je dalje raditi?
Daj copy/paste sa sajta poste, ali pre ce biti kako ona kaze nego 17Track, a pogotovu sto je verovatno los prevod.Poslednji status na sajtu poste je Otprema Kraljevo (gde i treba da stigne), ali je poslednji status na 17track-u da se posiljka vraca, odnosno par minuta posle statusa Otprema je status Vracanje(poslednji status je vracanje) i pise Zemlja polazista-Hong Kong. Ne znam ni koga da zovem u ponedeljak da proverim sta se desilo.
može link za kakao?Kako ko porucuje, pa ja stalno porucujem kakao?
I suplementi su kvarljivi. MNOGO vise od elektronike. Dovoljno je da ne budu na dobroj temperaturi u magacinu i gg![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari