Dugo, baš dugo. Ebene dve maskice čekam dve nedelje.
![]()
Jel moguce nekako izvesti da mi paket ne ide na NS carinu nego na BG a da mi adresa isporuke paketa ostane u Vojvodini?
Takav servis ne bi imao smisla, posto u bg prolaze samo manji paketi koji nemaju veliku vrednost. Tako da ponovno slanje unutar zemlje+eventualna provizija bi vam izaslo isto kao da ste platili carinuVredniji paketi se svugde carine.
Znam da neke opstine u vojvodini podpadaju pod bg carinu, ako se nalazite u blizini neke šaljite na POST RESTANT ili otvorite poštanski fah u takvoj posti![]()
Jel pravio DHL nekome problem za posiljke preko 1kg sa iHerba? Dobio sam tracking i kad odem da pratim, stoji "note on weight", posto je tezina 1.8kg.
Pazi kad si u pravu, moraš da imaš priliv pošiljaka koji opravdava korišćenje poštanskog faha (pregratka) i usluga je potpuno besplatna. U suprotnom (ako nemaš dovoljnu količinu pošiljaka - a to određuju nadležni u pošti) ne možeš ga otvoriti.
Znači ili ga imaš besplatno ili ga nemaš uopšte!!! Ne možeš ga platiti čak i da želiš, van pameti! Moja pošta radi od 8-14 i subotom od 8-12, ja sva sreća radim po smenama pa stižem da odem. Ali da radim stalno pre podne, ako stigne pošiljka koja zahteva lično uručenje (ili po gabaritima ne može stati u sanduče), jednostavno ne mogu koristiti usluge pošte, čak i da želim to dodatno da platim!!!
Ja sam ovo pročitao na ovde.
Bio sam ubeđen da poštanski pregradak može platiti i koristiti svako, ali po ovome nije tako!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari