Pošto sam pročitao ceo forum vidim da nikad nisi siguran šta će da urade. Zato me zanima da li postoji zvaničan propis ili je i to dato carini na slobodnu procenu.A brate ako uspeš da zaradiš na 12 olovki i ako ih uvoziš da bi ih preprodao - onda zaradi. Pa nisu valjda toliko blesavi?
Sad nađoh u temi da traže pare za špediciju i za pošiljke manje od 50€. **** sam ježa onda. Ništa, ako je tako biće vraćanje paketa nazad. Šteta.
Javi odmah sajtu da ga vrate nazad, jer ovako postoji sansa da nista ne dobijes od novca nazad.
Upravo toga se i "plašim".@tristac021
Ako to 021 znaci da si iz NS i ako pratis temu mozes da zakljucis da od NS carine mozes da ocekujes svasta![]()
![]()
Sto li smo mi pricali da ce krajem februara, i pocetkom marta biti po mesec dana cekanja na carini.... izgleda da dzabe pokusavamo da pomognemo ljudimaDa li neko zna dokle je stigla BG carina sa obradom paketa?
Ovo je neverovatno sta rade, cesto se zapitam da li oni namerno sporo rade ili su Srbi najveci online kupci na svetu.
21 dana i slovima dvadeset jedan dan mi 2 paketa cekaju carinjenje.
Da je Kinez stavio pakete pod misku i krenuo licno da mi ih uruci, vec uveliko bio na putu nazad ka kuci.
Toga se i "plašim".@tristac021
Ako to 021 znaci da si iz NS i ako pratis temu mozes da zakljucis da od NS carine mozes da ocekujes svasta![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari