Na hard je bas zeznuto na momente.
Stigao sam do dela kad sam pokupio one poternice i odradio sva tri posla. Otprilike se sve svodi na isto, kao i u glavnim misijama, pocistis bandu iduci od zaklona do zaklona, nema puno mrdanja po mapi i na kraju ide dvoboj najcesce.
Prvi deo nije bio ovakav uopste. Cak je igra bila "podeljena" na rokacinu i stealth, ocekivao sam to i ovde, ali izgleda da toga nema. Prvih par misija su bile smorina teska, budjavi
Kolodjuti preslikan. Kasnije postaje nesto bolje.
Nema degradacije oruzja? U kecu se redovno desavalo da oruzje dozivi havariju. Ovaj "koncentration mode" mi je bio takodje bolje uradjen u prethodniku, i nervira me to sto odbrojava pa te na silu tera da trcis kroz nivo, a trcanje je brzine ranjenog puza lol.
Grafika - meh...fali tu dosta stvari koje su bile u prvom delu, npr. mekane senke, zatim ovde uopste nema dinamickih senki u enterijerima / pecinama ... nivoi su manji i to osetno...u prvom delu je bilo puno jahanja, ovde ne...animacija likova...vegetacija i kad je ima, bzvz izgleda, voda je bljak, previse DoF-a, bla bla bla...
AI i nije los, nesto pokusava, povremeno su jako zeznuti i precizni...
No dobro...kupio sam par ganz novih rangera premium grade i vincesterku heheh... A imade i ona meksikanka sto fino vrcka