Šta je novo?

Call of Juarez: Bound in Blood

Sve super, optimizacija, izgled same igre, prica...ali samo da nije onog cimatanja misa kod dvoboja, po meni bas glup detalj...

Sve super, optimizacija, izgled same igre, prica...ali samo da nije onog cimatanja misa kod dvoboja, po meni bas glup detalj...

Pa dobro nemoze sve da bude savrseno. ;)
U prvom delu je to bilo drugacije odradjeno, kada se cuje zvono cimnes misa dole pa gore, to mi se vise svidjalo. :smash:

Da dvoboji bas smaraju... i milion puta me ubiju :(

Nije toliko tesko...ovde u sustini (za razliku od prvog dela) nije bitna brzina cimanja misa, koliko pozicija u dvoboju. Samo treba zadrzati poziciju kao na pocetku dvoboja, i protivnik ne sme da "izadje iz fokusa"...naravno, ruku spustiti sto nize i blizu pistolja.

Jeste losije reseno, ali nije bas tesko.I jedno 80% tih ubistava je bilo "in the balls" :D

Poslednja izmena:
Pa ima fora kod dvoboja. Postoji određeni znak pre zvona koji nagoveštava pripremu, e sad nekad je u pitanju udar basa, nekad fijuk vetra, nekad kada muzika totalno prestane, nekad se zacuje petao itd. Sve u svemu, skoro svaki dvoboj sam na taj način presao,u proseku, iz neka 3 puta.

ocemo preko hamachija da igramo ovo da neko napravi server ???

Pa ima fora kod dvoboja. Postoji određeni znak pre zvona koji nagoveštava pripremu, e sad nekad je u pitanju udar basa, nekad fijuk vetra, nekad kada muzika totalno prestane, nekad se zacuje petao itd. Sve u svemu, skoro svaki dvoboj sam na taj način presao,u proseku, iz neka 3 puta.

Mene je mrzelo da osluskujem nego sam brojao korake jer ih on uvek napravi jednaki broj. Tako da sam cesto iz druge prelazio. Mada sam se tako sve vise smarao kako sam prelazio igru jer su ih sve vise pravili.

Ja sam se zaglavio - kad kocije prelaze reku i jedne se zaglave i kad jedan od likova kaze da treba sici sa konja da bi se kocije pogurale - Thomas stane i gura ali niko drugi se ne pomera niti imam onu zvezdu koja bi ukazala na bilo kakav goal. U cemu je kvaka?

Treba samo otici do kocije gde je onaj drugi 'Hoze', pomoći mu da pogura i gledati kako mu metak prolazi kroz mozak. E sad ako si to uradio a nista se ne dešava, onda slobodno mozes zakljuciti da ti se nesto poyebalo u trigerovanju i da ces najverovatnije morati ponoviti chapter...

Odlicna igra. :) Sad sam je zavrsio i ne pamtim da sam skoro igrao bolji shooter. Takodje se ne secam da sam se u FPS-u sreo sa ovako snaznom i upecatljivom pricom. Western feeling je fantastican a muzika se savrseno uklapa u atmosferu. Bas mi je legla. :)

U pocetku je malo smarala ali kada je prica pocela da se zahuhtava bas sam se bio navukao i iscekivao da vidim sta ce biti na kraju. Jedino sto je napucavanje sa protivnicima prilicno lako, narocito kada se igra sa Ray-em. Lik mu dodje kao terminator :eyebrows:

Dobar test. Lepo pokazuje da sve sto nije 4890 je obicno bacanje para (nebitno da li je iz ATI i nVidia kuhinje). Takodje je test jos jednom pokazao da su duple karte fail.

Poslednja izmena:
Dobar test. Lepo pokazuje da sve sto nije 4890 je obicno bacanje para (nebitno da li je iz ATI i nVidia kuhinje). Takodje je test jos jednom pokazao da su duple karte fail.

Ajd pojasni malo, molim te :D

Bolja od GTX260, GTX275, za nijansu sporija od GTX285 i dovoljno brza da obesmisli i GTX295 (cak iako igras na 30" monitoru). A to da GTX275 pruza slicne performanse kao 4890 (kao sto navode u testu) bas i nije tacno sto brojke i pokazuju (solidna razlika u min fps sto je ono sto se najvise da primetiti pri igranju ;)). Radeon 4890 je verovatno najbolja karta koja se pojavila u poslednje dve godine, prosto je neverovatno kakve performanse pruza za te pare. Samo zadrti nVidia fanovi to ne zele priznati. Takodje je u proseku jeftinija od GTX275 nekih 30-40$ sto nije malo.

Poslednja izmena:
da li je moguce da sam ja jedini kome smeta auto aim kada se protivnici priblize?

Haha, upravo sam hteo da pitam vezano za to jer samo sto sam instalirao igru (juce sam zavrsio keca i odusevio se igrom). Nije valjda da to ne moze da se iskljuci? Meni isto smeta. Glupo je i nepotrebno.

Jel moze bese da se selektuje chapter ? Koliko vidim imam save sa predjenom igrom ali sam igru obrisao pa ne mogu proveriti ..

I reci sta tacno treba od save-a, samo autosave_story.sav ? (to je u save folderu)

Poslednja izmena:
kao da mi profil ne valja. pise mi alex za profil ali nece da se uloguje u njega.
ne bi bilo lose da dobijem autosave sa pocetka 10 ceptera. daj mi bilo sta, mada mislim da ce mi trebati ceo tvoj Bound in blood folder iz my documents.

Poslednja izmena:
Krenuo sa igrom...grafika zaista impresivna i igra deluje ok. Problem imam sa zvukom. Audigy 2 ZS i Logitech z5450, digitalna veza i ne cujem centralni zvucnik kada mi neko govori (kada moj lik prica cuje se sasvim normalno). Takodje kada mrdam levo desno misa dok mi neko govori cujem ga ali umesto na srednji upravo na levi odnosno desni kanal i to dosta tise. Ima li jos ko ovu problematiku, da nije do kodeka ili sta slicno?!

Pomagajte drugovi,hocu da se udavim...:p

Mene zeza to sto mi igrica restartuje komp pri visim detaljima!!! Mislio sam da je do procesora koji je kloknut i vratio sam sve na defoult i fsb i napone ma sve sve...Imam xp sp3.

Opet isto.Prilikom loadinga,restartuje ceo komp.

proc intele5200
msip45 platinum
asus en7600gs
2gb ddr2 memorije

Aj grafika je slaba ali zadovoljava minimum.I ne vidim zasto se restartuje ceo komp.Ako podesim na max,mora da bar ucita nivo pa da secka ili izbaci u Windows...

POMKAGAJTE AKO NEKO IMAO SL. SLUCAJ:wall:

Ja mislim da je napajanje slabo, proveri ga da li se greje.:wave:

Ali nikad se do sada nije desavalo. A igrao sam isto dosta zahtevne igrice...'bem li ga?I da,ne greje se,tek mlako na dodir,a bilo je i mnogo toplije. HEPL ME?

Skinuo drajvere i directx i uspelo:banana::banana::banana: Hvala brate!!!

I dobro, da li neko zna da li moze da se iskljuci auto aim!? Smeta mi uzasno! Postoji li neki mod za to ili tako nesto? Inace, ocekivao sam vestern kao CoD 1 a dobio sam Call of Duty u drugacijem pakovanju.

Poslednja izmena:
Preso sam igru kao Ray i zadovoljan sam...
I igrom ali i optimizovanoscu Chrome4 engina !
Objasnili su neke stvari !
Sada prelazim sa Tomasom pa cu posle keca opet da predjem ...
Zbog price najvise...

Kako mislis presao si sa Ray-em, ja sam tek poceo i igra mi sama daje da biram sa kojim cu da igram (u stvari ne daje mi jer kada je moguce igrati sa jednim nije sa drugim) ?

Vrh Dno