Šta je novo?

Call of Juarez: Bound in Blood

Meni u igri uopste nema zvuka da li jos neko ima takav problem ili sam baksuz!!!

Ok napravio sam zvuk kao i u prototype igri!!!
Device manager---sound---unimodem disable i to je to!

Igra je odlicno odradjena, efekti i scene su stvarno odradjene vrhunski a optimizaciju ne treba ni da pominjem..igra leti. ali mi se ne svidja njen sam koncept..napucavanje u beskonacnost..dodji do odredjene pozicije i pobij 10-15 protivnika..ko na aparatima :D
najjaca scena je bila..pucnjava svuda i odjednom se zadesim ispred lika koji mi nudi kupovinu oruzja..a meci fijucu na sve strane :D:d

Probao sam igru. Mogu da kazem da je sa tehnicke strane sve uradjeno vrlo kvalitetno. Zvuk, grafika, efekti, dinamika igre, ali meni se licno ne svidja americka istorija, konkretno razdoblje gradjanskog rata, pa je usledio uninstall.

Poslednja izmena:
Ujeee :D, ti bas drzis do svog digniteta :bottle:.

Probao sam igru. Mogu da kazem da je sa tehnicke strane sve uradjeno vrlo kvalitetno. Zvuk, grafika, efekti, dinamika igre, ali meni se licno ne svidja americka istorija, konkretno razdoblje gradjanskog rata, pa je usledio uninstall.

cccc... a samo prvih pola sata igre ima neke veze za gradjanskim ratom...

mislim da nema ni toliko.....prvih 15min :)

Nabavio sam igru, ali imam problem zbog kog ne mogu da je igram. Kad pokrenem igru sve radi normalno do pojave intro-a, tada fps padne na 4-5 i takav ostane do daljnjeg. Pokusao sam da resim problem instalacijom novih drajvera (186.18) i reinstaliranjem igre, ali bez uspeha. Inace, sve ostale igre rade bez problema. Jel zna neko u cemu moze da bude problem i kako da ga resim?

Crysis sa degradiranom grafikom na ovaj nivo ima veci fps. :)

Ja predjoh igru, dobra je prica i ima smeka. Definitivno jedan od najboljih naslova u ovoj 2009 za sada.
Ima par propusta uglavnom ono sto je borab naveo ali dobro, Boze moj nije toliko bitno jer pored i dosta dobrog gameplay-a i citava prica drzi igru.

Inace, otkljuca se i very hard kada se predje.

Evo obrnuo sam igru malo vishe od 5h igranja...samo cu reci da me igra nije ostavila ravnodsnim i da bolju pricu u igri nisam video...najbolja igra ove god a meni ulazi u top 3...

Prica je pervezija, stvarno neverovatno...sjajna igra...ali obavezno igrati privi pa drugi deo...ili drugi pa prvi ko je presao oba razumece ovo posledje :)

Samo je steta sto je igra prosjecna. I hoce za ovo 45-60€??

Hoce, al gde ces srbina zeznuti, jel da, ne damo mi ni kintu.
A zato se stravicno dobro razumemo u cgi i ostale engine, mislim teoretski.

Moze li neko da mi objasni kako u onim duelima da pomeram misa da bi brzo izvukao pistolj.
Zaglavio sam kod drugog duela, onaj prvi sam nekako prosao, valjda je protivnik bio bas spor, ali ovaj drugi mi je nekako prebrz i ja ne mogu pre njega da izvucem prokleti pistolj.
Povecao sam sensitivity misa, ai dzabe.
Mozda ne pogadjam na gde treba da pomeram misa, tipa sleva na desno pa na gore ili mozda odozgo na dole pa opet na gore.
Uf.

Moze li neko da mi objasni kako u onim duelima da pomeram misa da bi brzo izvukao pistolj.
Zaglavio sam kod drugog duela, onaj prvi sam nekako prosao, valjda je protivnik bio bas spor, ali ovaj drugi mi je nekako prebrz i ja ne mogu pre njega da izvucem prokleti pistolj.
Povecao sam sensitivity misa, ai dzabe.
Mozda ne pogadjam na gde treba da pomeram misa, tipa sleva na desno pa na gore ili mozda odozgo na dole pa opet na gore.
Uf.

U toku duela trebalo bi da držiš ruku što bliže pištolju. To postižeš konstantnim pomeranjem miša ka njemu. Obrati pažnju i na pravac između tebe i protivnika tj. prati njegov korak (levo ili desno). Kad čuješ signal (zvono) pomeri miša na gore i ciljaj. To bi ukratko ovako trebalo da izgleda.

Grafika je ok, mozda na nivou cod4, ko kaze da je bolja nego u crysis nije igrao crysis ni na mediumu. Lepa je ali nista spektakularno, pametno izabrali dramaticna okruzenja, boje fantasticno docaravaju atmosferu, ali su pojedine teksture jadne. Kad robovlasnici udju u sobu kod staramajke grafika me setila na undying. Ali sve bi moglo da se zanemari da igra nije besmisleno linearna. Dragons lair linearna.

KArdinalna greska :d to je prvih 10min igre!

Igra me je odusevila, kao da gledas film!
Rokanje je ubistveno, ima dvoboja na sred ulica gde potezes u odredjenom trenutku, rokanja po salunima, bezanja na konjima i jos hiljadu sitnica koje cine igru odlicnom. A svi ynamo da je fora u sitnicama :p

Topla preporuka!:smash:

Grafika je ok, mozda na nivou cod4, ko kaze da je bolja nego u crysis nije igrao crysis ni na mediumu. Lepa je ali nista spektakularno, pametno izabrali dramaticna okruzenja, boje fantasticno docaravaju atmosferu, ali su pojedine teksture jadne. Kad robovlasnici udju u sobu kod staramajke grafika me setila na undying. Ali sve bi moglo da se zanemari da igra nije besmisleno linearna. Dragons lair linearna.

Niko ne kaze da je grafika bolja od Crysis-a, samo se kaze da iako lepo izgleda odlicno je optimizovana i radi savrseno. Jedino ne znam sta ti znaci ovo linearna, mnoge igre su linearne pa su vrhunske. Nikakve veze linearnost nema sa tim.

Ovi dvoboji me izludjuju! :wall::smash: :mad: U stanju sam po 20x loadovati, da popizdish ***. Generalno igra mi se dopada, reshih da je predjem u cugu, ali kad dodju dvoboji izgubim svaku zelju za igranjem. :(

Preshao sam je jednom,i uninstall... Ne verujem da cu je ikad ponovo igrati...Okej je prica,okej je i grafika,al daleko od toga da moze da se poredi s Crysisom.Vegetacija vise podseca na avalanche,nego na cry engine... U suštini okej naslov,i okej nastavak prethodnog dela.Nije razočarao u svakom slučaju.

Ovi dvoboji me izludjuju! :wall::smash: :mad: U stanju sam po 20x loadovati, da popizdish ***. Generalno igra mi se dopada, reshih da je predjem u cugu, ali kad dodju dvoboji izgubim svaku zelju za igranjem. :(

Meni je ovde extra legao DPI na misu, samo prebacim na 3200 kada treba da izvucem :D
Fora je da ga namestis da ti je malo desno od pistolja, zato i sluzi da mozes da se kreces pre nego sto okines. I onda cim cujes zvono samo sibni misa na levo naglo.

I meni je bilo malo tesko u pocetku, posle sam izvalio da cim se tako namesti ili stekne taj neki osecaj ..onda uvek iz prve ili druge izvucem pre njega.

Poslednja izmena:
i ja zavrsio super igra grafika prica kompletna igra :party::party::banana:

amateur :d :p

Ende.

Nazad
Vrh Dno