YUGOMANIAC
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.04.2007
- Poena
- 304
Meni u igri uopste nema zvuka da li jos neko ima takav problem ili sam baksuz!!!
Probao sam igru. Mogu da kazem da je sa tehnicke strane sve uradjeno vrlo kvalitetno. Zvuk, grafika, efekti, dinamika igre, ali meni se licno ne svidja americka istorija, konkretno razdoblje gradjanskog rata, pa je usledio uninstall.
mislim da nema ni toliko.....prvih 15min![]()
cccc... a samo prvih pola sata igre ima neke veze za gradjanskim ratom...
Samo je steta sto je igra prosjecna. I hoce za ovo 45-60€??
Moze li neko da mi objasni kako u onim duelima da pomeram misa da bi brzo izvukao pistolj.
Zaglavio sam kod drugog duela, onaj prvi sam nekako prosao, valjda je protivnik bio bas spor, ali ovaj drugi mi je nekako prebrz i ja ne mogu pre njega da izvucem prokleti pistolj.
Povecao sam sensitivity misa, ai dzabe.
Mozda ne pogadjam na gde treba da pomeram misa, tipa sleva na desno pa na gore ili mozda odozgo na dole pa opet na gore.
Uf.
Probao sam igru. Mogu da kazem da je sa tehnicke strane sve uradjeno vrlo kvalitetno. Zvuk, grafika, efekti, dinamika igre, ali meni se licno ne svidja americka istorija, konkretno razdoblje gradjanskog rata, pa je usledio uninstall.
Grafika je ok, mozda na nivou cod4, ko kaze da je bolja nego u crysis nije igrao crysis ni na mediumu. Lepa je ali nista spektakularno, pametno izabrali dramaticna okruzenja, boje fantasticno docaravaju atmosferu, ali su pojedine teksture jadne. Kad robovlasnici udju u sobu kod staramajke grafika me setila na undying. Ali sve bi moglo da se zanemari da igra nije besmisleno linearna. Dragons lair linearna.
Ovi dvoboji me izludjuju! :wall::smash:U stanju sam po 20x loadovati, da popizdish ***. Generalno igra mi se dopada, reshih da je predjem u cugu, ali kad dodju dvoboji izgubim svaku zelju za igranjem.
![]()
Ovi dvoboji me izludjuju! :wall::smash:U stanju sam po 20x loadovati, da popizdish ***. Generalno igra mi se dopada, reshih da je predjem u cugu, ali kad dodju dvoboji izgubim svaku zelju za igranjem.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari