Šta je novo?

Call of Juarez: Bound in Blood

Te secretse bas dobro sakrili :D.
Recite mi, jel ima nekih misija na foru iz prethodnog dela, jahanja konja sirokim prostranstvima, lov na zeceve i to :), plivanje...

A sto se tice price, jel ovde glavni junak Reverand Ray, dobri cika iz prvod dela :D, samo ovde nevaljao, mlad i neobuzdan :).

Jeste.

Biras pred pocetak misija koga zelis da igras, Ray-a ili Thomas-a. Mislim da samo u 2-3 ne mozes da biras. I uglavnom idete zajedno tokom cele igre i imate zajednicku akciju kada upadate na vrata :)
Oba brata imaju neku svoju foru oruzja. Ray nosi dva pistolja (a moze i samo jedan u ruci) + dinamit + puska. A Thomas laso, nozevi, puska i pistolj (mogu oboje dva pistolja da nose, pa biras koji hoces).

Ima nesto kratko jahanje, prolazenje kroz vodu takodje. Nije toliko posvecena paznja tome.

Poslednja izmena:
Biras pred pocetak misija koga zelis da igras, Ray-a ili Thomas-a. Mislim da samo u 2-3 ne mozes da biras. I uglavnom idete zajedno tokom cele igre i imate zajednicku akciju kada upadate na vrata :)
Oba brata imaju neku svoju foru oruzja. Ray nosi dva pistolja (a moze i samo jedan u ruci) + dinamit + puska. A Thomas laso, nozevi, puska i pistolj (mogu oboje dva pistolja da nose, pa biras koji hoces).

Ima nesto kratko jahanje, prolazenje kroz vodu takodje. Nije toliko posvecena paznja tome.

Pa koga ste birali u misijama :), ajmo anketa.

Igra ima zanimljiv multi. Naravno, ne očekujem da neko odavde pokuša da ga provali...:d

Niko ne kaze da je grafika bolja od Crysis-a, samo se kaze da iako lepo izgleda odlicno je optimizovana i radi savrseno. Jedino ne znam sta ti znaci ovo linearna, mnoge igre su linearne pa su vrhunske. Nikakve veze linearnost nema sa tim.

Znaci stani na indikator/zvezdicu da aktiviras sinematik, bez sekunde slobode, imam utisak da igram virtual cop.

Nisam je rekao de je igra nelinearna, vec sam mislio iako je linearna da moze da bude vrhunska. Na to se odnosio moj post.

@Budak
Imas jahanja ako igras misije za pare. To su misije koje mozes da aktiviras kada se nadjes u radnji i one su obicno "wanted" posteri na zidu. Ima interesantnih misija, uglavnom da odes negde, likvidiras nekog ili da branis nesto. U sustini te misije i nisu toliko linearne jer ako treba da likvidiras nekog mozes i da se sunjas po predelu i skines ga sa strelom. Ja igram svaku od tih misija jer mi deluju zanimljivo a pare koje se dobiju u sustini i nisu bitne za neku vecu kupovinu jer ih i nema mnogo.

U 99% slucajeva izvucem pre njega pistolj,cak opalim 2 metka,ali mi nije jasno kako ga toliko promasujem?U pitanju je treci dvoboj,znaci uvek opalim prvi metak negde,pa mi pobegne nisan gore skroz iznad njega,stignem i da vratim malo na dole,opalim opet i omasim i onda sam gotov..I tako 15x do sad:S: Koja je fora?Gresim negde?
EDIT:
Predjeno:d

Poslednja izmena:
Za one koji imaju problema sa zvukom,tj. zvuk nedostaje u igri a pri tom nemaju onaj Unimodem Half-Duplex u device manager-u,uspeo sam da pronadjem resenje sa nekog forum-a za COD!

win xp
run dxdiag, see if your sound card is running as ‘emulated’ if it is, go into regedit, search for words “device presence”. Change emulated to 0, VXd to 1 and WDM to 1. Find all of them and change.
If you have trouble with that, maybe try to manually navigate to this key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaResources\DirectSound\Device Presence

Posle gore navedenih promena zvuk se pojavio i igra radi normalno :).

HEEEEEEEEELP iam problem:exploder::exploder:
U dvoboju sa Juarezom nece da pomera ruku da bih priblizio pistolju,mis je ok ne znam sta je ali misli da je neki bug.
Ima li nekog resenja:wall::wall:

Meni je ovde extra legao DPI na misu, samo prebacim na 3200 kada treba da izvucem :D
Fora je da ga namestis da ti je malo desno od pistolja, zato i sluzi da mozes da se kreces pre nego sto okines. I onda cim cujes zvono samo sibni misa na levo naglo.

I meni je bilo malo tesko u pocetku, posle sam izvalio da cim se tako namesti ili stekne taj neki osecaj ..onda uvek iz prve ili druge izvucem pre njega.

Ma provalio sam odmah posle pisanja post-a, + sto sam pred svaki dvoboj povecavao mouse sens. na maximum :D. Uglavnom, igra je overena. :)

Prilozi

• CoJBiBGame_x86 2009-07-03 00-36-28-68.jpg
    CoJBiBGame_x86 2009-07-03 00-36-28-68.jpg
    256.8 KB · Pregleda: 75
Ljudi, pa nije ovo takmicenje u brzini :smash:.
Secret 2/89, mislim sta je to :).

Pa nisam mislio na slicice il sta vec dobijas, nego ono malo istrazis, npr sta ima iza kuce, iza zbunja :D, te fore...

Ja sam na chapteru XIV tj pri kraju,i da priča je stvarno da se po njoj snimi i film.
Grafika je odlična,kao sto već i rekosmo.
Tu su i seoski gradići,i napušteni grad,Mehiko,Indijanci,šuma,prerija,kanjoni,vožnja kočijom i kanuom,radnja i po kiši i po magli,dvoboji,vitlanje lasom,side quests....ma ludilo.....sve obrađeno u jednom.
Sve je napakovano sa merom i ukusom,osećam se kao da sam stvarno na divljem zapadu.

Igram stalno kao reverend Ray jer me neverovatno potseća na Robert De Nira,a i ono što komentariše u toku igre mi je superica.

Ljudi, pa nije ovo takmicenje u brzini :smash:.
Secret 2/89, mislim sta je to :).

Kad krene adrenalin,daj samo beng-beng,ja i zaboravim na njih....a tu je i Marisa :p
Kome je onda do secrets :d
Btw ja sam našao samo jedan secret i to slučajno :)

Poslednja izmena:
lose matori ja sam brzi revolveras od tebe 5 sati 31 minut vezbaj:banana:

Kod ovakvih igara, nikad mi nije bio cilj da ih zavrsim u sto kracem vremenu. Jednostavno, volim da istrazujem oko sebe. Ova igra mi to donekle nije omogucavala,jer sam dobijao poruku da ne ostavljam burazera samog, jer on je malja deca i frka mu je. :mad:

igra klizi ali zato processor ubija od temperature...ide i do 70C.

Uff predjoh i ja ovo cudo od igre. Sta reci, prica je ekstra gameplay je smece. Da nisam fan Western tematike ovo sigurno ne bi igrao i pored lepe i odlicno optimizovane grafike. Mogli bi malo da iskuliraju sa ovim konzolnim gameplay-om kad su PC igre pitanju (nek prilagode i gameplay za PC a ne samo engine). Ovakve igre su super za onog ko se igra zavaljen u fotelji sa bezicnim kontrolerima u rukama. Za nas koji jos uvek preferiramo da sedimo na pola metra od monitora i koristimo precizan mis ovakva igra je degradirajuca (prilagodjena gamepad populaciji, previse laka i na hard modu).

U principu, slažem se da bi trebali da prestanu sa bombardovanjem konzola gomilom bezveznih fps naslova. Nažalost, to se neće desiti, baš kao ni prestanak njihovog portovanja za PC...

Ovo nije bezvezan fps :).
Problem je sto je to port sa konzola.

hoce dalje i sve rts-ove da prilagodjavaju inferiornijim kontrolerima? kakvi papci

uh, ovo je stvarno jedan od boljih nastavaka koje sam igrao :)
napredak se vidi u svim aspektima igre, osim kao sto vec neki rekose u samom gameplayu. ne svidja mi se kako su odradili concentration mode, tj. u prvom delu je bio savrsen, barem meni. ovde mi se desavalo da u side questu kada treba da spasim stoku sa rayem, pogodim 4 krave i jednog bandita :/
grafika, predeli, prica, likovi, sve su to odlicno odradili i igra uvlaci u to western doba jos kroz prvih 20 minuta igre.

2 x superb volcano gun = pobeda :)

Poceo sam da igram i gameplay mi je malo cudan, nisam bas navikao na ovako nesto. Concetration mode i ona fora sa blejanjem iza ugla su bas konzolaski. Fino izgleda, a isto tako i fino radi, na mojoj kanti fps ne pada ispod 30, uglavnom je preko 40, 16x10 sve na max. Cini mi se OK za igranje, ali samo OK....

Vrh Dno