Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

ok a gde se nalazi taj profil da znam za sledeci put?
Ne bih znao ali kapiram da je negde tipa u my documents ili tako nešto...možda pronađeš po drugim forumima.Ne verujem da si jedini na svetu sa takvim problemom :)
Na istoj ovoj stranici br.23, 4 posta pre vasih postova:
This can be fixed!
First BEFORE you start the fix you must run the game and click on "Online Profile"
...
Then depending on what operating system you are using follow the steps below:

Windows XP:
1) Browse to C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
...
Windows Vista:
1) Browse to Users\Username\AppData\\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles
...
Note: If the players and profiles folders do not exist it is because they have not been created buy running the game and selecting "Online Profile"

Jel ovo gore bilo dovoljno jasno?

I ja sam imao probleme. Sam sam ih resavao uglavnom posto CoD5 i nije nesto popularan kod nas a Google je cudo i internet je bez granica. Ako nesto treba, tu sam. Naravno pod uslovom da znam.

Poslednja izmena:
Zna li neko kad ce patch 1.2,bilo je nekih naznaka pre skoro mesec dana da ce uskoro mada vidim da se ne spominje zadnje vreme uopste...???

Items addressed in 1.2:

* Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle!
* Fixed exploits that allowed for power ranking servers.
* Fixed router related server authentication errors.
* Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods
* Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices
* Fixed exploit which allowed players to color their name tag.
* Hits now register properly while targeted player is leaning.
* Enabled /cg_drawfps in multiplayer games.
* Fixed command-line +connect functionality
* /cg_fov no longer resets to the default value in between matches.
* Dedicated servers automatically reconnect to the Master Server in case the Master Server resets.
* "Accept Game Invite" is bound to its default key, F10.
* Implemented fix for attempting to join password protected servers from the server browser.
* Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance.
* Screenshots no longer overwrite each other.
* Fixed various multiplayer map related issues and exploits.

Edit, evo i link(ovi) za download: http://www.callofduty.com/supplies/pc-updates

Poslednja izmena:
pa ovo je danas izaslo:D ja gledao sinoc i nije bilo nista:D THX

J*T 496mb e su oni normalni:s(nis odo da skidam...)

Poslednja izmena:
Stavio sam patch ali nešto neće da se konektuje na servere( isto 1.2 verzija)? Još neko?

Proradilo, tj. rešeno.

isti problem..kako si resio?

Poslednja izmena:
This can be fixed!

First BEFORE you start the fix you must run the game and click on "Online Profile"

This will cause the game to crash but it also creates the players and profiles folders. Just CLOSE the program.

Next go into control panel and then into folder options.
Click the View tab, and then under "Hidden Files and Folders" select "Show Hidden Files and Folders".

Then depending on what operating system you are using follow the steps below:
Windows XP:

1) Browse to C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!

Windows Vista:
1) Browse to Users\Username\AppData\\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!

Note: If the players and profiles folders do not exist it is because they have not been created buy running the game and selecting "Online Profile"

Jel ovo gore bilo dovoljno jasno?

Uradio sam sve kako piše ali još uvek nemam kreiran profil!!!:mad: ...Kad hoću da odem na server stalno mi pokazuje da sam off-line..a kad kliknem na on-line traži profil koga naravno ne mogu da kreiram....
POMOĆ!!! :)

Poslednja izmena:
Jel imas original il pricamo o narodnoj verziji. Ja nikakvih problema nisam imao za ovu drugu verziju, za igranje na pajratskim serverima...

Aha prica se o sacuvavanju profila :D.
Ma ne zamajavajte se sa tim ;). Ja sam duuuugo igrao CoD4, posle nedelju dana dodjoh do 55 nivoa.
Obrisao igru, sad pre neki dan ponovo instalirao i za 2-3 dana dosao do 51 nivoa. Ako znate da igrate, nije problem vratiti se na prethodno steceni nivo, a ako vas je uke.njalo onda :p.

Poslednja izmena:
Jel imas original il pricamo o narodnoj verziji. Ja nikakvih problema nisam imao za ovu drugu verziju, za igranje na pajratskim serverima...

Aha prica se o sacuvavanju profila :D.
Ma ne zamajavajte se sa tim ;). Ja sam duuuugo igrao CoD4, posle nedelju dana dodjoh do 55 nivoa.
Obrisao igru, sad pre neki dan ponovo instalirao i za 2-3 dana dosao do 51 nivoa. Ako znate da igrate, nije problem vratiti se na prethodno steceni nivo, a ako vas je uke.njalo onda :p.

Kod mene je narodna ali nikako netje :wall: verovatno nešto pogrešno radim...kao i ti :d...dajte neke pajratske servere da probam tako ili dajte savete ljudi...greota da ne odigram koju misiju on-line!!!

Poslednja izmena:
OK uspeo sam da kreiram profil uz pomoć CODWAWProfileCreator...ali još uvek sam off-line wtf!!!!

O kakvom profilu pricas? Koji ce ti profil?! Kad te pita za profil idi na cancel - no - cancel i u multiplayer options upisi ime. Onda ides na find game, ukucas server u favorites i igras ili se kacis preko x-fire-a.

O kakvom profilu pricas? Koji ce ti profil?! Kad te pita za profil idi na cancel - no - cancel i u multiplayer options upisi ime. Onda ides na find game, ukucas server u favorites i igras ili se kacis preko x-fire-a.

u tome je problem NEĆE DA MI KREIRA MULTIP.. PROFIL...:wall: kad krenem da pronađem server kaže da sam off-line a kad kliknem na go on-line traži keriranje profila za multi....:mad:

Pa nikom nece da kreira. Idi u find game pa u favorites i na add new favorites i kucaj ovaj IP 85.190.2.176:28961. Ovaj server je verzija 1.1 i ako si instalirao taj patch moralo bi da mozes da udjes.

Pa nikom nece da kreira. Idi u find game pa u favorites i na add new favorites i kucaj ovaj IP 85.190.2.176:28961. Ovaj server je verzija 1.1 i ako si instalirao taj patch moralo bi da mozes da udjes.

Probao i traži pach.Skinuo sam 1.2 pach juče.

Na koji god server pokušam samo se pojavi Avaiting connection...0... i ništaaaa...:S:

Poslednja izmena od urednika:
Pa za 1.2 patch si malo pozurio, ima malo servera. Imas GCW resenje za problem za 1.2 patch, ali trazi za multiplayer.

Poslednja izmena:
Pa za 1.2 patch si malo pozurio, ima malo servera. Imas GCW resenje za problem za 1.2 patch, ali trazi za multiplayer.

Mislim da sam pronašao exe za 1.2 evo sad pachujem pa ću videti i javiti...ako ne uspe jedino mi ostaje hamachi :)

sad mogu da dodam favorites ali naravno server connection timmed out...

Poslednja izmena:
Ako si instalirao patch 1.2 igra ce jedino da radi na serverima koji su 1.2.
Probaj ovaj server: 212.43.80.50:28963

Poslednja izmena od urednika:

Evo da se pridruzim i ja. Stavim ja 1.2 patch i hajde reko da probam ja preko xfire-a (dosad sam igrao na gareni dok je bio 1.1 patch) i vidim da imam isti problem ko D-Devil (vidim unete servere i favorites-u, ali ne mogu da se join-ujem)pa vidim da je on to resio patch-om sa gcw (2,2Mb) skinem ja to ali ne znam kako da pokrenem taj fajl kada nema nikakvu ekstenziju pise samo COD 5 i kada pokrenem pita me u cemu hocu da otvorim?! Pomagajte pls

skini opet? rename sa .rar, .zip, .exe :D

Evo da se pridruzim i ja. Stavim ja 1.2 patch i hajde reko da probam ja preko xfire-a (dosad sam igrao na gareni dok je bio 1.1 patch) i vidim da imam isti problem ko D-Devil (vidim unete servere i favorites-u, ali ne mogu da se join-ujem)pa vidim da je on to resio patch-om sa gcw (2,2Mb) skinem ja to ali ne znam kako da pokrenem taj fajl kada nema nikakvu ekstenziju pise samo COD 5 i kada pokrenem pita me u cemu hocu da otvorim?! Pomagajte pls

Ili prosto nađi servere na Xfire-u koji igraju sa 1.2 pach-om ;)

Ili prosto nađi servere na Xfire-u koji igraju sa 1.2 pach-om ;)

Pa serveri koje sam uneo u favorites su svi na 1.2 patch-u i napominjem da ja vidim te servere samo ne mogu da udjem na njih. Znaci mogu i da kliknem ne server i sve pise koja staza, koliko igraca, vidim cak i igrace koji su unutra ail jednostavno kada stisnem join stoji kao da nista nisam stisao.......Inace kada sam skinuo onaj patch sto je rekao D-Devil pokusao sam da napravim extenziju tako sto sam stavio .exe, ali naravno da to ne moze tako....Neko ideju??? Evo i slike pa pogledajte...Molim vas za jos ideja.
my.php

http://img3.imageshack.us/my.php?image=necepaneceyk7.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno