Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

opet sam instalirao igru, reko da je obrnem jos jednom... ali kad cujem zvuk sve mi upropasti. My god kako su us*ali sa tim zvukom, prosto je fascinirajuce kako neko moze toliki fak ap da napravi. Nadam se da je neko dobio otkaz zbog toga majke mi... unistili su igru najvise zbog toga...

Pitanje za vas koji koristite Xfire:

Da li je neko uspeo da udje na narodni server preko Xfire-a od kad je igra postala One-Click Join?
Isto pitanje, znaci ni na jednom serveru a ima ih preko 1400 nema ni jednog igraca, jel neko uspeo da igra on line ako jeste moze savet na pm
Evo da odgovorim sam sebi i jos nekom. Proradio Xfire, sam od sebe, doduse posle nekoliko azuriranja. Radi One-Click Join, cak se vide i igraci na serveru.

Spisak servera imate ovde http://www.private-servers.info/call-duty-waw, Xfire je jedan od programa pomocu kojih se ulazi na server.

Veci broj servera nalazi se ovde http://www.gametracker.com/search/codww/?query=cracked&sort=players&order=desc&per_page=50. Ako necete da se bakcete prebacivanjem adresa u Xfire, potrebno je otvoriti nalog i treba vam GameTracker Lite http://www.gametracker.com/downloads/.

Ozezi narode!!!

opet sam instalirao igru, reko da je obrnem jos jednom... ali kad cujem zvuk sve mi upropasti. My god kako su us*ali sa tim zvukom, prosto je fascinirajuce kako neko moze toliki fak ap da napravi. Nadam se da je neko dobio otkaz zbog toga majke mi... unistili su igru najvise zbog toga...

Inače sam veliki zaljubljenik COD serijala, COD2 kampanju sam odigrao ne znam ni sam koliko puta, u MP imam sigurno preko 2k sati igranja, COD4 kampanju sam prošao 5-6 puta, ali ovo... pa samo ću reći da sam je deinstalirao posle sat vremena MP-a i jednom pređene kampanje.:mad: Toliko su je z4sr4li da čak ni sveže kupljeni X-Fi Titanium nije mogao da pomogne.

Probao sam i ja to unimodem resenje, mada ne mogu u device manageru nigde da nadjem taj unimodem sta li je vec. Trazio sam vise puta. Evo sad sam kod druga, i ni on ne moze da nadje. Obojica koristimo win xp sp2. Solutions??? :)

Probao sam i ja to unimodem resenje, mada ne mogu u device manageru nigde da nadjem taj unimodem sta li je vec. Trazio sam vise puta. Evo sad sam kod druga, i ni on ne moze da nadje. Obojica koristimo win xp sp2. Solutions??? :)

Unimodem je, koliko ja znam, vezano za drajver dial up modema, ako vi to nemate u kompjuteru, onda to i nije problem.
Ima i drugih resenja, neka podesavanja zvuka u dxdiag-u (hardverska/softverska akceleracija), ako se ne varam. Uostalom, imate ovu temu, pa polako od pocetka procitajte...

Ja asm problem resio sa iskljucenjem tog unimodem full duplexa, pa druga resenja nisam ni gledao :).

Zavrsio igru, mene malo smara ovaj tip igara u kojima si toliko ogranicen prostorom. Vise mi igra lici na neki lep filmic gde ti nesto malo klikces i menjaju se predeli, vozila ..
Protivnici su glupavi bas, a svoju glupost nadomescuju kolicinom i povremenim iznenadjenjima.
Vec smo videli desetine ovakvih klonova, mozda je ovaj lepsi od vecine ali je ipak meni to sve nekako bezveze.
U secanju mi je i dalje Ai iz Far Cry, a i napucavanje u GTA4 mi je mnogo bolje.
Ovo je odlicna igrica ako imate desetak godina, siguran sam da cete uzivati.

Moze li mi neko reci gde mogu naci save file za svaki nivo..zaglavio negde i izbacuje mi error pri ocitavanju neke misije pri kraju igre.Ako neko moze da posalje bio bih zahvalan

Zvuk? sta fali zvuku? efekti na nivou,sve grmi,sve se trese...

Zvuk? sta fali zvuku? efekti na nivou,sve grmi,sve se trese...

jesi ti lud brate? Tebi je super kad pucas iz puske? Cuje se *** kao petarda da je opalila, a ne puska. Razlika u zvucnim efektima izmedju cod5 i cod 2 ili cod 4 je prosto.... pa ne moze ni da se poredi.

Jel si ti igrao uopste cod2 ili cod4? Nije mi jasno kako neko moze da ne primeti to.

Poslednja izmena:
Jel se desav jos kome stutter u toku igranja? Mislim na single-player kampanju. Frame rate mi je stabilan i uglavnom je oko 90 FPS-a. Ono sto mi ide na zivce jeste cudan stutter (sporedicno seckanje igre s vremena na vreme) koji se javlja u toku igre, i nije toliko primetan u nekim misijama, medjutim, od kako sam skinuo patch, pocelo je ozbiljno da mi kvari game-play... Trenutno probijam Berlin sa Rujama... :smash:

Predjoh igru i dopala mi se! :)
Mnogo je dobra fora sa bacacem plamena, ides i przis, hehe! :-devil-:
Malo smeta sto domet nije veliki, ali za neki rush na veci broj neprijatelja u nekom zatvorenom prostoru je keva! :banana:
Zadrzala je sve dobre stvari iz CoD 4 i upakovala ih u novo ruho, tako da je igra uspesna, po mom misljenju! ;)

Single player je ok. Multiplayer je epic fail.

ljudi jedno pitanje, igrao sam dosta multiplayer pa sam preinstalirao win i sad nemam nista od oruzja, rank i sve to. jer moze nekako da se vrati to ili ne?

za kolegu kinga ispod

Odeš na tu putanju, imaš samo servercache.dat. Napraviš folder players, u njemu folder profiles, u njemu napraviš tekstualni fajl active.txt i upišeš u njega ime za profil. Napraviš u tom folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles još jedan folder, koji se zove kao ime tvog profila

znači npr

imaš folder C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\king
a u folderu C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles imaš fajl active.txt gde piše king samo

Kod mene ima folder players/profiles a u njemu imaju jos neki prazni folderi i uradim
sve kao sto covek kaze i opet neradi :wall: plz help

imam jedan glup problem..
"nabavio" sam poljsku verziju COD5 i ne mogu da promenim jezik tj ne mogu da se snadjem.. da li ima uopste opcija za menjanje jezika u npr. engleski? :)

nikako ne mogu da igram MP kad udjem pise reatriving accounts data i tada me izbaci i pojavi se ono send/don`t send jel ima neko resnje.
P.S. imam narodnu verziju

Poslednja izmena:
ljudi jedno pitanje, igrao sam dosta multiplayer pa sam preinstalirao win i sad nemam nista od oruzja, rank i sve to. jer moze nekako da se vrati to ili ne?

Jedino ako si sačuvao negde svoj profil :)...ako nisi onda jovo na novo :D

Jedino ako si sačuvao negde svoj profil :)...ako nisi onda jovo na novo :D

Plus sto jos mora imati isti cd-key koji je koristio za prethodnu instalaciju...mada, ako ima original, to mu nece predstavljati problem (naravno pod uslovom da ima save).:smoke:

Kod mene ima folder players/profiles a u njemu imaju jos neki prazni folderi i uradim
sve kao sto covek kaze i opet neradi :wall: plz help

This can be fixed!

First BEFORE you start the fix you must run the game and click on "Online Profile"

This will cause the game to crash but it also creates the players and profiles folders. Just CLOSE the program.

Next go into control panel and then into folder options.
Click the View tab, and then under "Hidden Files and Folders" select "Show Hidden Files and Folders".

Then depending on what operating system you are using follow the steps below:
Windows XP:

1) Browse to C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!

Windows Vista:
1) Browse to Users\Username\AppData\\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles
2) Delete everything there (You will see 5 folders)
3) Create a FOLDER with your desired Profile name
4) in the Profiles directory, not the folder you just made, create a new Text file and name it "active.txt", open this and copy the EXACT (case sensitive!) name you created for your profile folder, save.
5) Run the game!

Note: If the players and profiles folders do not exist it is because they have not been created buy running the game and selecting "Online Profile"

Jel ovo gore bilo dovoljno jasno?

Poslednja izmena:
Ja sutra nastavljam sa igrom posle 7-dnevne pauze.

Ljudi pitanje oovvaajjj imam narodnu verziju igre ali nikako ne mogu da otvorim konzolu tj. (~) dugme tild-a mi ne radi....da li je kod svih tako?

Instalirah igricu juche i imam problem oko pokretanja.. Kad odem na SOLO i izaberem NEW GAME, pojavi se biranje tezine igranja i igra se ne pokrene vec se vrati opet u prethodni meni za biranje new game.. :/
Instalaciju punkbustera sam bio preskochio, pa mi pishe da je offline, dal je to zbog toga?

Instalirah igricu juche i imam problem oko pokretanja.. Kad odem na SOLO i izaberem NEW GAME, pojavi se biranje tezine igranja i igra se ne pokrene vec se vrati opet u prethodni meni za biranje new game.. :/
Instalaciju punkbustera sam bio preskochio, pa mi pishe da je offline, dal je to zbog toga?

Nije ni ja nisam instalirao isti ...

ok a gde se nalazi taj profil da znam za sledeci put?

Ne bih znao ali kapiram da je negde tipa u my documents ili tako nešto...možda pronađeš po drugim forumima.Ne verujem da si jedini na svetu sa takvim problemom :)

Vrh Dno