Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Verovatno imas , samo sto je folder sakriven. U opcijama za foldere imas da ih aktiviras da budu vidljivi ( Tools -> folder options -> view -> show hidden files or folders ). I ako nije napravio folder activision mozes da skines sa neta sve sredjeno samo da iskopiras.

Meni ništa od ponuđenog ne rešava problem, sistem Vista x64. Zvučna karta je Realtek, a čini mi se da je u njoj problem. Ne radi ni sa starim ni sa novim drajverima, a 24bit 48000Hz joj i jeste difolt setovanje.

Je'l pika neko na Visti64 i Realteku ovu igru?

pikam ja jer mi ne radi sb i nemam problema al mislim da bi trebao potrazit skullpture cod waw sound fix, kazu da je to nekima odnijelo probleme, imas po privatnih torrenta...

Evo pređoh i ja COD5 jedva. Užasno je teško. Mnogo teže nego cod4. Super je igra jedina zamerka ide na katastrofalno loš zvuk naoružanja. Da je MP barem pola od onoga što je SP bilo bi super. Ovako, ovo je jedna od onih igara koju kad pređeš jednom više ne igraš uopšte.

Back to cod4 :D

Ne znam u cemu je caka,ali ne mogu da startujem igru?Igra je instalitana i sve je proslo ok,bez ikakvih problema i kad izaberem SOLO ,pa NEW GAME i onda izaberem tezinu igranja,MISSION SELECT,pa SEMPER FI i tu me opet pita koju hocu tezinu i kad izaberem i opet me vrati na predhodni meni NEW GAME i MISSION SELCT,a nema next,nego back,pa ne kontam u cemu je problem,molim pomoc?

Bilo je to pitanje sto puta,najlakse ti je da skines mission unlocker koji ce da napravi ponovo profile pa ce krenuti igra kada izaberes tezinu.

zove se Call.Of.Duty.World.At.War.UNLOCKER.

hvala lepo,kad sam video koliko stranica ima,nisam ni hteo da listam samo sam pogledao ovu poslednju.

Hvala jos jednom

Pitanje za vas koji koristite Xfire:

Da li je neko uspeo da udje na narodni server preko Xfire-a od kad je igra postala One-Click Join?

Poslednja izmena:
super igrica...ostvarila ocekivanja...kampanja prekratka...inace igrica pored koje vreme proleti...zanima me jel neko uspeo pokrene cooperativ mod u LAN-u..meni nikako ne polazi za rukom...uvek mi na jednom kompu izbacuje da je serijski broj vec koristi na drugom kompu...iako sam pri instalaciji vodio racuna da ne budu isti serijski brojevi na oba kompa

super igrica...ostvarila ocekivanja...kampanja prekratka...inace igrica pored koje vreme proleti...zanima me jel neko uspeo pokrene cooperativ mod u LAN-u..meni nikako ne polazi za rukom...uvek mi na jednom kompu izbacuje da je serijski broj vec koristi na drugom kompu...iako sam pri instalaciji vodio racuna da ne budu isti serijski brojevi na oba kompa

jesi li probo da ugasis punkbuster u options & controls/cooperative option i isto u cooperative mode/host lan/game settings ?

ova zombie varijanta je extra zaraza i ima nas 3 koji igramo u cooperative preko interneta (hamachi) i dometi su nam 13 rounds :d

Zasto je moj post,sa normalnim pitanjem,izbrisan???

Kreiraj online profil, zasto bi to zaobilazio

ostrva pirata menjanje serijskih brojeva, lekici apoteke i slicna pirateirja se ce biti brisana

Poslednja izmena:
jesi li probo da ugasis punkbuster u options & controls/cooperative option i isto u cooperative mode/host lan/game settings ?

ova zombie varijanta je extra zaraza i ima nas 3 koji igramo u cooperative preko interneta (hamachi) i dometi su nam 13 rounds :d

nisam to radio...probacu...hvala:wave:

presao sp, dobra akcija
mp koliko vidim zvuk teko s***je.......

Jedno pitanje, da li se u kampanji neprijatelji beskonacno respawnuju kao u COD4?

evo instalirao na mojoj spravici iz potpisa, problem startovanja resen iskljcivanjem unimodem half duplexa, i stvar prosto leti!! zaista nisam ocekivao takve performanse (1024, high teksture iskljuceni decali, ocean i foliage efekti), mada u sustini igra nema nista sto nema medal of honor pacific assault...

Pitanje za vas koji koristite Xfire:

Da li je neko uspeo da udje na narodni server preko Xfire-a od kad je igra postala One-Click Join?

Isto pitanje, znaci ni na jednom serveru a ima ih preko 1400 nema ni jednog igraca, jel neko uspeo da igra on line ako jeste moze savet na pm

ovo je najbolja igra svih vremena sto sam do sada igrao :)...na Will ne moze da se poredi skroz druga igrica neverovatno!

Presao sam igru i mogu reci da je za mene super igra.
Da li je ono na kraju demo neke nove igre ili samo extra nivo ove? Mislim na zombie

Extra nivo.;)

kakav nivo sa zombijima, kako se dobija? ja zavrsio igru i nisam video nikakve zombije?

Istalirao sam igricu ali nemam zvuka ,imam zvucnu karticu 5.1 neintegrisanu sve sam pokusao da podesim ali jednosatvno ne daje zvuk u igrici .Da ne zna neko sta je upitanje ..Hvala unaprijed

pazi kad ljudi kukaju sto im ne radi piratska verzija u multiju preko neta... ima li bezobraznosti kraja... kupite pa igrajte multi do mile volje

pa bio je onaj sto je hteo da registruje piratski pes na njihovom sajtu i pita sto nece :D

Nije to nista, meni pre par godina, u nekoj avanturi, mislim Mysterious Journey 3, zvuk nije radio. Pretpostavljam da je bilo do loseg pirata, mada moguce i hardverski/softverski problem. Uglavnom ja sam kontaktirao njih servisnim i putem mail-a.
Odgovor nisam dobio... mada se i dalje neckam da krenem u Ameriku :-devil-: :p :d.

Izbacuje mi ovu gresku
i265773_untitled.JPG
[/IMG]

radi ok preko xfirea na "narodnim" serverima, probao sam, naravno ne pravi se online accaunt, nego samo na join, zvuk je previse los za multi, steta...

Izbacuje mi ovu gresku
i265773_untitled.JPG
[/IMG]

Procitaj temu od pocetka do kraja, redom polako, od korica do korica :d.
Gotovo svi su dobijali tu gresku, ima razlicitih resenja.
Evo ti jedno odmah, u device manageru iskljuci (disable) Full-Half Duplex Unimodem.

Nazad
Vrh Dno