Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Je l' igra neko i dalje ovo? :p

Zanima me sta se desilo sa ovim serverima (prva dva), moj cale igra i ovi su mu najomiljeniji, posto nema artiljerije (koja sve vreme pada kada ima ovoliko igraca), nego su pali pre 3-4 dana, u igri ne moze da ih nadje, pise umesto imena ip adresa i to je to :S:. Na gametrackeru su stalno novi ljudi u igri, mapa se menja, itd... znaci rade :S:. Sta mi je ciniti?

Pretpostavljam da je origlinal pošto iz igre bira na koji će server.

Svejedno u konzoli kucaj npr. za ovaj prvi /connect 91.121.49.55:1280
P.S. evo sad sam se konektovao, radi, ne trazi original ;)

Poslednja izmena:
Nije original, ali je na njima igrao preko pola godine... odjednom, iz cista mira, umesto imena servera pojavljuje se ip adresa, kao da ga nije nasao ili da trenutno nije up. I tako stoji vec danima...
Probao sam da ih pobrisem i dodam ponovo, nece. Probao sam connect, nece... odjednom su nestali :S:.

Meni se igra dva puta ubagovala tako da nije htela uopste da se konektuje ni na jedan server, a jednom bese i famozno "Server is for low ping players only". Oba puta sam morao da reinst. igru. A jednom (to bese nekih godinu dana od kada je izasla igra) su mi i banovali serial tako da sam morao da inst. igru sa novim - i naravno izgubio lvl (prestige 4). Zbog toga sam i prestao da igram, inace moguce je da bi i dan danas igrao ..

Jao samo kad pomislim o instalaciji.... :D. Ja dok sam igrao lvlovao sam do nekog sedmog prestige-a, prestao i ostavio caletu da igra... kada sam prvi put reistalirao sistem od tada hakujem lvl da bi covek imao sva oruzja, a i verovatno bi me usmrtio da mora sve iz pocetka da lvluje svakih 5 meseci kada reinstaliram sistem :p.

Ajde probacu ovo sutra-prekosutra pa javljam.

Meni je poslednji put drugar sa nekim ArtMoney programom pokazao kako da izmenim "values" i za 10tak min. sam vratio sebi prestige 4 i oruzja (ali bez unlock-ova, to me mrzelo da ceprkam sa tim programcicem..).

I tako posle 4-5 dana igra me opet zaj... i ne da mi da se konektrujem na servere. Tada me to iznerviralo + nisam imao unlock-ove i prestao sam da igram.

Pred pocetak 4 misije Vendetta igra samo crashuje na desktop. Probao sam reinstal igre, opet isti problem. Jel ima neko da zna kako resiti ovaj problem.

Jel ima servera jos za ovu igru i koliko se igra?

Jel ima servera jos za ovu igru i koliko se igra?
Imas raznih servera. Za ove treba kljuc:
I stvarno ima puno servera.

A za one druge treba:
Evo da odgovorim sam sebi i jos nekom. Proradio Xfire, sam od sebe, doduse posle nekoliko azuriranja. Radi One-Click Join, cak se vide i igraci na serveru.

Spisak servera imate ovde http://www.private-servers.info/call-duty-waw, Xfire je jedan od programa pomocu kojih se ulazi na server.

Veci broj servera nalazi se ovde http://www.gametracker.com/search/codww/?query=cracked&sort=players&order=desc&per_page=50. Ako necete da se bakcete prebacivanjem adresa u Xfire, potrebno je otvoriti nalog i treba vam GameTracker Lite http://www.gametracker.com/downloads/.

Ozezi narode!!!
Ako imas narodnu verziju COD5, ne mozes vise preko Xfire-a da udjes u igru vec moras da koristis patch za server i da uneses sam ip adrese u igru, u favorites.

Obrnuo single player kampanju, najbolja pucacina iz drugog svetskog rata koju sam ikada igrao(mada ne podnosim tu tematiku ali u ovoj igri sam zaista uzivao)!

hey,ljudi,skinuo sam COD WAW otpakovao(a nisam instalirao)(otpakivala se jedno 20min), odigrao i sad me zanima kako da uklonim iz kompa,posto nije instalirana igrica,dal je dovoljno da samo izbrisem ili treba jos nesto

Ako nemas ikonicu "unins" u direktorijumu igre, onda samo shift+delete, i to ti je to...

Nazad
Vrh Dno