Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Profiles/New game problem

Ukoliko neko ima problem da ne moze da napravi profil ili ga izbaci iz igre kada pokusa da ga napravi.
Takodje ne moze ni da pokrene new game/co-op ili bilo sta.
Evo resenja za to :

Idete :

C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

Now these files are hidden, so unhide them.
Next delete the crap in there apart from active , its a text file.
If active isn't there, make it. (right click, new, text, call it active).

Open the text file and type in the name you want for your profile.

After make a folder in the same place and call it the same name.

Ovo je trebalo da se uradi. Hvala!

Ja uopste ne mogu da nadjem ni savegame ni profile... ?

Zna li neko gde ovo cudo "baca" savegames ?

Gde je kod vas folder?

:trust:

Wrong OCz,

show hidden... drzim sve vreme.

U Application Data nadjem svasta, cak i Ubisoft folder...

Cak ni "search for files or folders" ne nalazi nista ?!?

Ili je ovaj XP pomalo "prso" ili je ova igra mutant kakav jos nisam sreo...

Wrong OCz,

show hidden... drzim sve vreme.

U Application Data nadjem svasta, cak i Ubisoft folder...

Cak ni "search for files or folders" ne nalazi nista ?!?

Ili je ovaj XP pomalo "prso" ili je ova igra mutant kakav jos nisam sreo...

Ni kod mene nije bilo nicega, pa sam morao da primenim OCz uputstvo.

Otisao sam u C:\Documents and Settings\Drvodelja\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles i tamo napravio notepad fajl active.txt. Posle kreiranja sam otvorio isti active.txt fajl i u njemu upisao kako ce mi se zvati profil u igrici, tj. "Drvodelja" (bez navodnika, naravno). Sacuvao sam active.txt fajl i ugasio ga. Posle u istom direktorijumu sam napravio novi folder pod istim imenom koji sam upisao u onaj active.txt fajl, dakle Drvodelja. Na kraju citave procedure mogao sam normalno da pokrenem igru i automatski se pojavio sejv u direktorijumu koji sam sam napravio iliti C:\Documents and Settings\Drvodelja\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Drvodelja\save

Da, mora da se udje u igru da bi se fajlovi kreirali. Ako uopste nemas activision folder verovatno nisi nijednom usao u igru ? Pa bi onda to trebao uraditi prvo. Posle ako nemas profil takodje, ko' sto Drvodelja rece, sam ga napravis.

Evo, nadjoh ga nekako u podfolderima...

...***. izbrisa mi kampanju, :p imam svoje ime ali me vratio na pocetak.

Ima li neko save-game za PC (normal difficulty) ? ili link za PC save-game ?

:type:

U App data - ali duboko u podfolderu sa istim imenom... Cudi me da ga "search" nije mogao da nadje ?

Hvala za link;)

Meni je u stvari trebao "normal" (igram sa klincom) ali i ovo je cool... igracu sam nocu kad ne spavam :smoke:

Thanks again

imam proglem sa cod na 2 racunara a na trecem je ok

dakle na jednom istalirana igra sve ok kad odem da krenem sa misijom odaberem tip tezine regular veteran itd... nece da pokrenbe igru u cemu je fora?

a na drugom izbaci eror pri pokertanju eror nesto u vezi zvuka zvucne kartice kako da resim

tako je skoro svima bolje izbrisi da se ne mocis dusu ima da ti izvadi dok budes namestao... ianche dok je bila beta za 1 ceo dan (nisam iso u skolu kao bio sam bolestan) bio sam maximalni level igra je zarazna

imam proglem sa cod na 2 racunara a na trecem je ok

dakle na jednom istalirana igra sve ok kad odem da krenem sa misijom odaberem tip tezine regular veteran itd... nece da pokrenbe igru u cemu je fora?

a na drugom izbaci eror pri pokertanju eror nesto u vezi zvuka zvucne kartice kako da resim

E *** niko ne gleda.

Evo bilo je jos na prosloj strani,

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1839193&postcount=691

Sto se tice zvuka, mora da ti u audio opcijama u Control Panel-u bude selektovano na 48000Hz i 24bit.

Trebao bih da reinstaliram OS pasam hteo da popantim sejv od pomenute igre,nemogu nikako da ga nadem.OS Wista 64 bit.sp1.Moze mala pomoc.

Trebao bih da reinstaliram OS pasam hteo da popantim sejv od pomenute igre,nemogu nikako da ga nadem.OS Wista 64 bit.sp1.Moze mala pomoc.

Tu se nalazi
C:\Users\TvojeIme\AppData\Local\Activision\CoDWaW

Moras da koristis isti kljuc kao kad si instalirao prvi put igru.

John Cena: Patch imas na gamecopyworld

Poslednja izmena:
@ jahacmm
Prethodna 2 patch-a (1.3 i 1.4) obrisala su mi savegame a onaj koji sam sacuvao iz patch-a 1.2 nisam uspeo da ucitam. Imas u temi savegame drugih korisnika post #698... i mesto gde CoD WAW belezi post #695... pa ako krene nesto po zlu, probaj.

@ John Cena
Radi patch, kao i svi patch-evi dosad, s narodnom verzijom, bar kod mene. Samo ti treba "znas vec sta" sa GCW-a za patch 1.5, da dopunim korisnika srd. Nisam jos probao, serveri koriste jos uvek 1.4.

Ako igrate online, sacekajte prvo servere da predju na 1.5.

Poslednja izmena:
Moze mala pomoc?
Dao sam drugu cod 5, decko je sve lepo ubacio i krekovao... ali kad hoce da pusti samo mu izbaci crnu sliku i nista se ne desava.:trust: Kod mene radi bez problema. Znam za half duplex modem, problem je sto ga nema nigde da bih ga iskljucio!:mad: Sta je sad problem?:wall:

Anyone?:whip:

skidam 1.6 patch. moram li i sve pre zadnjeg da bi mi radila igra ili ne. imam klot 1.0 verziju?

skidam 1.6 patch. moram li i sve pre zadnjeg da bi mi radila igra ili ne. imam klot 1.0 verziju?

ne mozes direkt sa 1.0 na 1.6 mozes sa 1.0->1.1->1.2->1.4->1.-1.6

moze direkt sa 1.0->1.2 ali tkao zna da pukne save game a posto 1.1 nije veliki ja ga uvek preporucujem da se i on stavi pre 1.2

Inace nove mape su extra:D

Ima li neko problema s izbacivanjem od strane PB-a na pojedinim serverima???

ja imam problem. instaliram sve peceve i 1.6 i ubacim one mood tool za 1.5 i 1.6 da bih mogao da igram, i kad udjem u igru i kad hocu da se konektujem upisem connect server i pritisnem enter i nista. ko da nista nisam pisao. jedan mi rekao da ubacim 1.7 patch i ja ga ubacim i da udjem u igru ne moze. jel zna neko sta treba da uradim da igram multiplayer???

Poslednja izmena:
ja imam problem. instaliram sve peceve i 1.6 i ubacim one mood tool za 1.5 i 1.6 da bih mogao da igram, i kad udjem u igru i kad hocu da se konektujem upisem connect server i pritisnem enter i nista. ko da nista nisam pisao. jedan mi rekao da ubacim 1.7 patch i ja ga ubacim i da udjem u igru ne moze. jel zna neko sta treba da uradim da igram multiplayer???

imas pm

Je l' igra neko i dalje ovo? :p

Zanima me sta se desilo sa ovim serverima (prva dva), moj cale igra i ovi su mu najomiljeniji, posto nema artiljerije (koja sve vreme pada kada ima ovoliko igraca), nego su pali pre 3-4 dana, u igri ne moze da ih nadje, pise umesto imena ip adresa i to je to :S:. Na gametrackeru su stalno novi ljudi u igri, mapa se menja, itd... znaci rade :S:. Sta mi je ciniti?

Nazad
Vrh Dno