Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Poslednja izmena:
Meni ESET javi da je trojanac neki a sa onim private server patch ne mogu iz konzole da udjem.

Moguce, nijesam obratio paznju, al znam da mi ona prosla verzija no pb kick nije radila pa ne vjerujem ni da ce ova, win7 btw.

Moguce, nijesam obratio paznju, al znam da mi ona prosla verzija no pb kick nije radila pa ne vjerujem ni da ce ova, win7 btw.
na xpu i visti x64 sp1 radi 1.4,dok 1.3 takodje nije radio

Da li je na pomolu lek za novi 1.4 pach? :D

ajd sad sredio patch a onda netje da se konektuje na x-fire tj traži open acount...do sada sa 1.3 se nije dešavalo.Ima li ko neki predlog kako da sredim to?

Ubija li ko zombije u onoj bolnici ?. Nece me preko 9 rundi nesto :D

Prilozi

• CoDWaW 2009-04-16 13-02-27-26.jpg
    CoDWaW 2009-04-16 13-02-27-26.jpg
    246 KB · Pregleda: 81
Kome treba .exe lekic nek se javi na pm:smash: nocas tj rano jutros sam nabasao na onaj koji radi:banana:

Kome treba .exe lekic nek se javi na pm:smash: nocas tj rano jutros sam nabasao na onaj koji radi:banana:

:) meni treba lekić za MP pošto posle patch-ovanja nikako ne mogu da igram on line....

D-Šeitan, poznati hećim sa bencha :d

Imamo li neke nase klanove ili makar popularne servere ?

Uf misalim da nisam naletao na nase CoD5 klanove,jer svi koji su se uklanovali tokom CoD4 ,njima se 5ica ne svidja(dok je meni bas bolja 5ica ako izuzmemo zvuk) tako da i dalje prangijaju 4ku,sto se tice servera,ne znam sta bi ti rekao jer nisam igrao zadnje vreme,ali na primer XG ej popularan server jer tamo sam igrao i uvek ima ljudi s ovih prostora,ali tu su skoro uvek i 2 aktivna citera(dokazano):D

Imam problem da se prikjucim serverima koji koriste punk buster, to mi je znatno smanjilo izbor..
Imam onaj problem kicked for bad memory, nesto sl. nasao sam da mi treba private client za to i onda ce da radi samo nisam se ni cimao jer igram na nekom francuskom gde ne koriste punk buster.
Meni je ok ovaj server, uglavnom je pun (24 slota) i nemam pojma da li cheat-uju ja sam uglavnom prvi :D A cak su i mene optuzivali za wall hack...mislim naucite da mozete da gadjate kroz zidove, da postoji nesto sto se zove procena a i indikator iznad imena kada ga nisanis jos ne fade-uju kada zadje za wall, sto znaci znas gde je ..
Theo sam da udjem u neki klan jer mi je extra igra a ne mogu u ovaj jer im je forum i sve na francuskom tako da trazim neki engleski server ..

Mene je počeo da kika pb (bad memory) od pre neki dan, inače u pitanju je original CoD:WW, i na kraju se ispostavilo da je bilo do fraps-a, jedino radi sa poslednjom verzijom frapsa, a to je 2.9.8...

mene za sad izbacuje na TDM serverima

Konacno izborih se s patch-om 1.4. Ovoliko muka nisam imao jos od patch-eva za Crysis. Ko ima problema oko patch-ovanja neka pita.

Meni odlicno radi .exe za MP (PRIVATE CLIENT PATCH) sa GCW-a, pod datumom 13.04.2009. I ovo je na raspolaganju - apoteka radi - ali MSN iz mog profila.

Poslednja izmena:
може ли неко ко је прешао да ми помогне, како ући у рајхстаг? дошао сам до последњих пар степеница, које су ограђене жицом, а не могу да их прескочим. покушао сам да се вратим назад да нађем заобилазни пут међутим не постоји, немци се више не стварају (само понеки сподарични са друге стране жице).

Ako je to ono ispred ulaza, verovatno si naleteo na script bug kao i ja...meni se desilo da sam izleteo suvise ispred svojih jalovih botova "saboraca" koji su se puskarali sa dva zagubljena nemca na nekom tavanu, pa sam ih sam branio od 10 000 svaba koji su izlazili iz zgrade, ustekan iza neke olupine (auta???) koja se nasla na stepenistu...

U sustini, treba da pridjes jednoj barikadi tu na stepenistu (valjda 3 dzaka s peskom koje ne moz' da preskocis) koju ce tvoj saborac da digne u vazduh da bi mogao da prodjes dalje, tj da udjes u rajhstag.Verovatno je taj bot zaduzen za dizanje u vazduh negde zaglavio.

Tu sam ginuo jedno 1000 puta, a jednom me taj moj hrabri saborac digao u vazduh sa sve tom nepremostivom "barikadom" :d ...

Poslednja izmena:
значи ипак је баг :) помислио сам да можда онај мој командир није погинуо или тако нешто.

Ne brini, jedini bitan lik koji gine ovde si ti:p Ostali su andedovi koji ginu samo po scenariju. Probaj ponovo, mozda mu se odglavi skript. Tek da vidis sta ce se dogotiti s tim likom trenutak posto unisti barikadu...smejurija.

Vrh Dno