Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Evo da se pridruzim i ja. Stavim ja 1.2 patch i hajde reko da probam ja preko xfire-a (dosad sam igrao na gareni dok je bio 1.1 patch) i vidim da imam isti problem ko D-Devil (vidim unete servere i favorites-u, ali ne mogu da se join-ujem)pa vidim da je on to resio patch-om sa gcw (2,2Mb) skinem ja to ali ne znam kako da pokrenem taj fajl kada nema nikakvu ekstenziju pise samo COD 5 i kada pokrenem pita me u cemu hocu da otvorim?! Pomagajte pls
Nista ne pokreces. Ako si skinuo client patch (MP.exe), treba da uradis copy/paste u ?:\Program Files\Activision\Call of Duty - World at War.

Sto se igranja na vezi tice, probaj ovo:
Evo da odgovorim sam sebi i jos nekom. Proradio Xfire, sam od sebe, doduse posle nekoliko azuriranja. Radi One-Click Join, cak se vide i igraci na serveru.

Spisak servera imate ovde http://www.private-servers.info/call-duty-waw, Xfire je jedan od programa pomocu kojih se ulazi na server.

Veci broj servera nalazi se ovde http://www.gametracker.com/search/codww/?query=cracked&sort=players&order=desc&per_page=50. Ako necete da se bakcete prebacivanjem adresa u Xfire, potrebno je otvoriti nalog i treba vam GameTracker Lite http://www.gametracker.com/downloads/.

Ozezi narode!!!

Nista ne pokreces. Ako si skinuo client patch (MP.exe), treba da uradis copy/paste u ?:\Program Files\Activision\Call of Duty - World at War.

Super proradilo je!!!!!!! Skinuo sam patch za favorite i sada radi!!! Sad mi cak ni Xfire ne treba, samo pokrenem novi exe, unesem IP adresu u favorite-s i join. Hvala svima!!! :happy:

Radi mi igra preko interneta ali imam jedan problem. Svaki put moram da brisem iz mog korisnickog foldera sadrzaj da bih je pokrenuo. Automatski sav save iz multiplejera mi se brise , sva nova oruzija koja sam otkljucao...!!! HELP

Nakon sto zavrsim "burn 'em out" misiju sa ciscenjem onih minobacackih rovova, tada treba da se ucita sledeca misija ali samo bude crn ekran nekoliko sekundi nakon cega mi izbaci poruku send/dont send i to je to, nema dalje. Pokusao sam reinstalaciju igre, zatim reinstalaciju uz primenu poslednjeg kumulativnog patcha 1.2, ali i dalje na istom mestu puca igra.Jedina mi je nada da ce proraditi nakon reinstalacije windowsa, osim ako neko nema drugo resenje koje bi moglo da pomogne.

Jedini problem je ove igre sto je ja vec prelazim po peti put:banana:

Mislim da sam shvatio u cemu je problem kod mene, kopija koju sam dobio je fullrip i kod drugih ljudi radi do iste misije i posle jok.

Ja sam ovo završio na Windows 7 7022.Nijedan bag..Perverzija.

Evo i ja sam instalirao ovo bas dobro izgleda.SOLO mi radi posle kreiranja onog txt-a i tako dalje.Ali Multiplayer mi ne radi izbaci mi Retreivingaccount i onda na desktop sa porukom:"Unhandled exception caught" .Ima li fix za ovo?

Evo i ja sam instalirao ovo bas dobro izgleda.SOLO mi radi posle kreiranja onog txt-a i tako dalje.Ali Multiplayer mi ne radi izbaci mi Retreivingaccount i onda na desktop sa porukom:"Unhandled exception caught" .Ima li fix za ovo?

Pa mislim da je resenje, da disables Full/Half Duplex Unimodem Audio Device, tj. da obrises drajvere dial-up modema ;).

Control Panel -> Sound And Audio Devices -> Hardware tab -> Full/Half Duplex Unimodem Audio Device -> Properties -> Disable ;).

To je barem resenje u XP-u, a mislim i u ostalim OS.

Hvala Pjano probacu to veceras na XP-u. Koji patch vi imate ostali? 1.2 ili 1.3?

Pa mislim da je resenje, da disables Full/Half Duplex Unimodem Audio Device, tj. da obrises drajvere dial-up modema ;).

Control Panel -> Sound And Audio Devices -> Hardware tab -> Full/Half Duplex Unimodem Audio Device -> Properties -> Disable ;).

To je barem resenje u XP-u, a mislim i u ostalim OS.

Ja ovu opciju nemam u hardware tab-u?!:trust:

To znaci da nemas dial-up modem u kucistu.

Pitanje je, kada si poslednji put instalirao Windows, tj. da li posle vadjenja dial-up modema, ako si ga ikad i imao. Jer moguce je da su ostali repovi, zaostali drajveri, ako nisi instalirao svez Win, od vremena kada si imao dial-up modem.
Chinaski je pominjao ^, pa se obrati njemu na pm, ni on chini mi se nije imao to u hardwavre tab-u, a dao je i resenje kako ocistiti zaostale drajvere, samo zaboravih u kom threadu. Zato ga cimni na pm ;).

Ovo ne radi kod mene.Instalirao sam client patch i jos uvek mi izbacuje Unhandled exception caught a Solo radi normlano WTF???:smash:
Ajde probacu clean install mada ne verujem da ce nesto promeniti.

Poslednja izmena:
Meni ovo jos uvek ne radi, ide na retreiving account ali onda izadje i daje mi Unhandled exception caught. Da li neko zna koje su etape tacne da bi se igralo online 1,2 patch ili 1,3 whatever?

Meni ovo jos uvek ne radi, ide na retreiving account ali onda izadje i daje mi Unhandled exception caught. Da li neko zna koje su etape tacne da bi se igralo online 1,2 patch ili 1,3 whatever?
Sad nastupa 1.3, ima jos servera 1.2 ali bice ih sve manje. Treba samo da pronadjes, odnosno odaberes pravi .exe file sa GCW-a. Ne mora da radis clean install dok ne probas sve .exe fajlove.

Probaj redom.

Poslednja izmena:
Ima li jos neko problem s izbacivanjem od strane PB-a s servera,ni jedan .exe fajl s GCW ne pomaze a NO PB KICK patch bas i ne radi :s

Ima li jos neko problem s izbacivanjem od strane PB-a s servera,ni jedan .exe fajl s GCW ne pomaze a NO PB KICK patch bas i ne radi :s
Nisam siguran koji .exe fajl imam ali radi. Mogu da ti posaljem moj .exe fajl preko MSN-a, adresa je u mom profilu.

Da li neko ima ovaj prokleti exe za v1.3...probao sam svaki sa GCW-a ali ne ide....

Hvala sredio!! :)

igrica je perverzija, stvarno je extra odradjena.
steta sto nije nasatvak modern war, on mi se vise svidjao.

Jel neko uspio da sredi PB kick radi gcw exe-a ?

Izasao je patch 1.4 sa 3 nove MP mape,zombie mapom,spawn i balance poboljsanjima:D

Poslednja izmena:
Na kraju ce svi patchevi zbirno biti veci od same igre, ovaj je "samo" 580MB :D

Uf sto je dobra Knee Deep mapa, i ove dvije su dobre.. inace velike su dosta a ne ko Dome, mos' pljunut na protivnicki spawn kad se mapa ucita :d

Da ta mapa je odlicna,mada i ove druge dve nisu lose,sto se tice velicine,malopre sam hostovao igru i prangijao se s ortakom 1vs1 na free for all,*** 5 dana nam treba da se nadjemo:D, to mi se svidja ,kao i gomila malih prolaza i precica :D

Da ta mapa je odlicna,mada i ove druge dve nisu lose,sto se tice velicine,malopre sam hostovao igru i prangijao se s ortakom 1vs1 na free for all,*** 5 dana nam treba da se nadjemo:D, to mi se svidja ,kao i gomila malih prolaza i precica :D

Ima li neko lekic za ovu 1.4 verziju koji radi???:smash:

Nazad
Vrh Dno