Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Igra je krs. Sve od grafike (sve isprano nekako deluje) do zvuka koji je krs nad krsevima. Jos jedna stvar koja mi ide na nerve jeste kada stoje dva lika na metar jedan od drugog, i napucavaju se preko nekog bureta (sanduka, sta god...) i to traje tako desetak sekundi, kao da namerno pucaju jedan drugom pored glave, sta li...ma bre bzvz, promasaj debeo...

Chista 10-ka
ovako dobar gameplay nisam skorije video...
mada mislim da bi bolje bilo da ga je Infinity radio, mada, opet, ja sam odushevljen i ovako

Poslednja izmena:
Au ala sam se sad iznenadio. Skinuo sam COD5 pre neki dan ali nisam imao vremena jos da ga instaliram. Jos me zove drug pre neki dan i bali na igru. Kaze - perverzija! I posto imamo slican ukus po pitanju FPS igara, ja se taman obradovao, kad videh sad vase komentare. Bas mi je krivo ako je COD5 toliki promasaj jer ceo serijal je fantastican. Kad se samo setim prvog dela i multiplayera...eeeeeh. Igrali smo ga danima i nocima. Onda se pojavio dvojka - BAM! Pun pogodak. Unapredjena grafika, kampanja standardno super, multiplayer FANTASTICAN! I moram priznati da sam je do skoro igrao preko neta sa drugarima stalno. A onda sam probao COD4.....od tada ne znam za drugu igru :)))))) Dakle, SVAKO vece preko neta pikam sa nekoliko drugara na serverima. COD4 je meni abnormalno dobra igra i sa svim detaljima na maximumu izgleda gotovo fotorealisticno. Posle toliko godina igranja WW2 based igara, strasno mi je prijao prelazak na moderno doba. To je jedina stvar koja me apriori odvlaci od COD5. Iz respekta prema serijalu cu ga svakako instalirati i probati pa cu podeliti sa vama utiske ali mi je ipak jako krivo ako su zaista ukenjali ovakav serijal. Jako me raduje to za COD6 koji ce, nadam se, biti moderno doba ili eventualno Vietnam :)) Da ne duzim vise, danas cu gledati da instaliram COD5 pa cu pisati.

Ziveli!

Moze li mi neko objasnit zasto kad ocu da udjem u igru pojavi mi se ono dont send i posle mi kaze eror during initialization:unhandlend exception caught!a imam amd athlon 3200 2 giga rama i 3850 graficku!

Ima ovaj COD5 i ponesto dobro. Kad cujem ono BANZAIIII pocnem sumanuto da trazim melee atack po tastaturi :d

Moze li mi neko objasnit zasto kad ocu da udjem u igru pojavi mi se ono dont send i posle mi kaze eror during initialization:unhandlend exception caught!a imam amd athlon 3200 2 giga rama i 3850 graficku!

Probaj sa podešavanjima zvučne karte ako ti nije integrisana,to je jedan od problema.Moj dugar ga je iskusio
Za druge malo pročešljaj po temi ovde,od pre par dana ili googlaj bilo je raznih zapomaganja ako se sećam dobro ;)

Poslednja izmena:
zvucna mi je dosla uz komp,kakve to moze imat veze?

Poslednja izmena:
ma i meni izbacuje- uglavnom kad krene automatski da trazhi neki profil...
ima patch da se skine neshto oko 350mb, ali ne reshava stvar

pa jel ti isti problem kao moj?zna li neko kako da rijesim ovo?

pa jel ti isti problem kao moj?zna li neko kako da rijesim ovo?
Citiram korisnika: OCz od 11.11.2008., 16:57
Neki su imali problem sa time, ovako su resili ( vecina )

1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"
7- Thats it!

ili

Citiram korisnika:zdravko od 11.11.2008., 22:42
Ja sam kod ortaka ovako resio:
Go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!

pogledaj malo starije postove i probaj nešto od objašnjenog.
nemoj biti lenj :)

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa pucanjem igre u SP,stigao sam do neke 3 misije i kad se zavrsi ona uvodna animacija igra jednostavno izleti na desktop,skidam sad 1.1 patch mozda on resi taj problem :trust:

Zavrsih ovu odlicnu igru. Imala je sve sto treba. Non stop akciju, sniperisanje, voznja tenka, voznja avionom. Lete glave na sve strane, krvi do kolena.To se trazi,valjda.
Ocena 95/100.

Sta da se radi, nisu svi inteligentni pa da zavrsavaju Stalker derivate.

Ok cenim svacije misljenje, mozes samo da mi odgovoris na neka pitanja.

Sta mislis o zvuku kada opalis iz buske ili nekog automatskog oruzija? Zar ti ne deluje kao da pucas iz puske sa kapislama?

Jel ti se nije desavalo da protivnik seta pored tebe i pored tvojih prijatelja, i niti oni pucaju na njega, niti on puca na njih ili na tebe?

Moj utisak je da je zvuk oruzija ocajan i neubedljiv.

Kod mene je suprotno, napadaju samo mene a moji saborci mirno gledaju.
Druga stvar koja me strasno nervira su bombe. U opstem fajtu samo vidim kako
dolece bomba i kraj. Skoro me samo tako ubijaju, da poludis.

ljudi moze li mi neko reci kako da prodjem one barikade da bi upao u Rajhstag???Oni ****** saborci rusi nikog ne ubijaju,samo poziraju,a nemci bacaju tone tnt-a u granatama i samo izlecu i pucaju ko ludi na mene,ali i pored toga dodjem do onih barikada i dalje ne mogu da preskocim nit ista:S...

Sto se tice igre zvuk je ocajan(puska se cuje ko kapisla a granata ko artiljerija) Ai saboraca je ocajan dok je Ai protivnika uradjen ok mada japanci imaju neke tripove da stoje cak ponekad i ledjima okrenuti meni kad napadam i ne rade nis poziraju za kill;)

Sto se tice igrivosti extra je,grafika mi se takodje svidja,sto rece moj ortak uradjeno je kako je bilo u to vreme sve sivo(zgrade,prljava uniforma) a ne ko cod4 ko vasar(krpe na glavi i slicno,drecave boje)...

sto se tice igrivosti ok je na nivou coda 4 mada meni je cod5 veci gust jer sam zaludjenik za ww2:D

sto se tice multija,isti je ko i u codu4 samo u drugom ruhu,ali su mape raznovrsnije i vece sto ej falilo u cod4ci...

Moram da se izvinim sto sam na sva usta pljuvao CoD4 (dobro nisam bas na sva usta :D), auuu braco al kakav je ovo krs od igre...
Ovo jednostavno nema veze sa CoD serijalom, ama bas nikakve :smash:.

Vec rekoste sve: zvuk, AI, debilne misije.
HEBENO OGRANICEN PROSTOR, znaci ni levo ni desno, ***eeeeeeeeeee ljudi pa daj malo setite se kakve su misije (jedno 80%) imali prvi i drugi deo.

Al kad sam krenuo, ko velim da je i zavrsim.
Naleteo sam na neki bug, ova dvojica bleje, ja blejim sa njima, i tako cekajuci godoa:
Skinuo sam patch od 300 i kusur mb, al za taj patch treba jelte i lekic, da li je izasao ?

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    153.9 KB · Pregleda: 131
  • 2.JPG
    2.JPG
    197.8 KB · Pregleda: 170
Poslednja izmena:
Moram da se izvinim sto sam na sva usta pljuvao CoD4 (dobro nisam bas na sva usta :D), auuu braco al kakav je ovo krs od igre...
Ovo jednostavno nema veze sa CoD serijalom, ama bas nikakve :smash:.

Vec rekoste sve: zvuk, AI, debilne misije.
HEBENO OGRANICEN PROSTOR, znaci ni levo ni desno, ***eeeeeeeeeee ljudi pa daj malo setite se kakve su misije (jedno 80%) imali prvi i drugi deo.

Al kad sam krenuo, ko velim da je i zavrsim.
Naleteo sam na neki bug, ova dvojica bleje, ja blejim sa njima, i tako cekajuci godoa:
Skinuo sam patch od 300 i kusur mb, al za taj patch treba jelte i lekic, da li je izasao ?

Pa ljudi uzivaju u pogledu ;) :p
Lekic za verziju 1.1 je isti onaj koji je bio za 1.0.Znaci samo opet igri daj dozu starog lekica;) i odma ce da ozdravi...

ahjahahahaha lekic, odlicna metafora :D

Moram da priznam, posto sam posteno iskritikovao COD5, jedina odlicna stvar i novina je flamethrower. Vrlo zabavno moram priznati.

Nego, sta popravlja taj patch? Jel ga vredi instalirati?

Poslednja izmena:
ahjahahahaha lekic, odlicna metafora :D

Moram da priznam, posto sam posteno iskritikovao COD5, jedina odlicna stvar i novina je flamethrower. Vrlo zabavno moram priznati.

Nego, sta popravlja taj patch? Jel ga vredi instalirati?

Evo sta popravlja:
* Mods are now enabled in Co-op, Single Player, and Multiplayer.
* Players will now be notified when a new patch is available.
* Improvements for SLI support.
* G_Spawn: no free entities crash has been fixed.
* Server no longer runs out of script variables.
* License key is no longer required to run a Dedicated Server.
* A Dedicated Server can now be started from the Command Line via Remote Desktop Connection.
* Various fixes in Server Browser.
* Players will no longer see multiple friend invites from the same friends.
* When a player calls in a recon plane in a Hardcore match, the HUD will properly appear.
* Clan Tags will now display in game where appropriate.
* Map holes fixed
* Spawn improvements and weapon balancing

Znaci vezan je za multi,....

Inace flametrower je extra :D mnogo lepo krckaju oni japancici

Ima li odgovora na moje pitanje u vezi rajhstaga:D???

Igrao sam SP, grafika ok, na zvuk nisam toliko obracao paznju, ali sam primetio da je AI jako glup, na obe strane. Ja predjem pola sume i vidim da neko puca na mene, tek tad sam ukapirao da moji nisu ubili skoro ni jednog protivnika a na mene japanci uopste nisu pucali, znaci prosetao sam se ladno. Igrica nije uopste optimizirana. Igra uopste nije na nivou Call of Duty serijala.

Ako vec prelazite SP, igrajte na Veteran tezhini pa se javite. :):p
U atechu je moj progres do sad. Muka zhiva (pogotovo ta misija na kojoj je cursor). :d

Prilozi

• codwaw.JPG
    codwaw.JPG
    109.4 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Ako vec prelazite SP, igrajte na Veteran tezhini pa se javite. :):p
U atechu je moj progres do sad. Muka zhiva (pogotovo ta misija na kojoj je cursor). :d
Ja picim na Veteran;) ali sam zaglavio na rajhstagu na samom stepenistu istog,ne znam sta treba da uradim posto barikade ne mozes da preskocis,pa ajd reci mi ti posto vidim da si presao igru sta treba tu da se uradi?:D

Ma de sam presho. Ovo nije ni pola ... :)

Ja picim na Veteran;) ali sam zaglavio na rajhstagu na samom stepenistu istog,ne znam sta treba da uradim posto barikade ne mozes da preskocis,pa ajd reci mi ti posto vidim da si presao igru sta treba tu da se uradi?:D

Gledaj da nekako dodjes do same ograde, i samo ih rokaj. Posle nekog vremena stub ce da se srusi jedan na barikadu, i onda ces moci da prodjes. Dakle ne trebas nista da uradis konkretno, samo gledaj da dodjes do same ograde, i onda ih rokaj dok se to ne desi

Gledaj da nekako dodjes do same ograde, i samo ih rokaj. Posle nekog vremena stub ce da se srusi jedan na barikadu, i onda ces moci da prodjes. Dakle ne trebas nista da uradis konkretno, samo gledaj da dodjes do same ograde, i onda ih rokaj dok se to ne desi

Napokon:d OK THX

Profiles/New game problem

Ukoliko neko ima problem da ne moze da napravi profil ili ga izbaci iz igre kada pokusa da ga napravi.
Takodje ne moze ni da pokrene new game/co-op ili bilo sta.
Evo resenja za to :

Idete :

C:\Documents and Settings\user name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles

Now these files are hidden, so unhide them.
Next delete the crap in there apart from active , its a text file.
If active isn't there, make it. (right click, new, text, call it active).

Open the text file and type in the name you want for your profile.

After make a folder in the same place and call it the same name.

Samo pazi da se ne zeznes kao ja. Tu sam se dosta mucio, dosta puta sam izginuo, dosta puta sve iz pocetka. I jednom konacno izdrzim duze, stojim kod barikade i rokam ih, i samo vidim veliki stub pocne da pada i padne meni pravo na glavu. I opet sve iz pocetka... :wall:

Ok thx ce da pazim na glavu:D

Vrh Dno