Šta je novo?

Call of Duty: Infinite Warfare (11.04.2016)

Kako bi meni legao MW1 MP kao ljubitelju FPS tipa Bad Company 2?
Za povremeno napucavanje.

Mnog bolje od bilo kog Cod-a posle World at Wara:d
A i nevezano za to, ukusi jesu razliciti, ali tesko da neko moze da kaze da mu je Cod MW u MP losa igra, ne racunam klince od 14-15 godina koji nisu posli ni u skolu kad je MW izasao.
Sta znam, probaj obican MW u MP-u i vidi kako i sta, Remaster ce biti samo jos fluidniji koliko vidim, oruzja, perkovi, mape sve je isto.

Uzmem sad pred spavanje, bezveze Cod 4 MP da opicim 2-3 partije, nisam sigurno 3 godine....Ma sta nista ne moze da pridje, ni blizu sto se uzivanja tice, nikakav novi cod ili bilo koji BF. Igra za sve vremena, posle 3 game-a ili ti 40-tak minuta, odmah se setih, zasto sam tamo pre 6-7 godina, bukvalno nekoliko meseci samo ovo igrao i nista vise.
Ako je osecaj u remasteru isti kao, uzimam odmah.

I ja sam pre 2 meseca skinuo ovo, na svakom serveru su bili čiteri i obrisao sam odmah. Od 600 ljudi što je bilo, pola čituju.

I ja sam pre 2 meseca skinuo ovo, na svakom serveru su bili čiteri i obrisao sam odmah. Od 600 ljudi što je bilo, pola čituju.

Sta znam, ja uzeo na sale-u steam kljuc za nekih smesnih 4 ili 5 evra, ne secam se i kada filtriram njihovu listu, sve je ok.

Mislim da se novi COD nikad manje nije ocekivao, narocito posle BF1 koji je savrsen u svakom pogledu i titanfall koji ce biti korektan....

Hahaha BF1 savršen

uglavnom mnogo blize "savrsenom" nego ovo njesra kada izadje. Nek mole boga za onaj remaster, mislim da im je to jedina nada za neki djelimicni uspjeh na trzistu.

Ljudi jel vi to ozbiljno? :)

Pa razvalice COD od prodaje kao i uvek, jedva cekam da uporedimo cifre za BF1 i IW, ja nemam ni najmanje dileme ko ce (opet) izdominirati.

Ljudi jel vi to ozbiljno? :)

Pa razvalice COD od prodaje kao i uvek, jedva cekam da uporedimo cifre za BF1 i IW, ja nemam ni najmanje dileme ko ce (opet) izdominirati.

Izdominirace COD, prosto igracka zajednica je takva. Ja cekam remaster cetvorke, ostalo me trenutno aposlutno ne zanima, trenutno ni BF1(sa trenutnom cenom),a onom Infinite djubretu da ne govorim.

Nema zaštitu ovaj novi Cod..

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Jel samo ja iscekujem ovaj CoD ili...? Hahaha :d Nego poceli su da reklamiraju po Bg-u, ko je prolazio autoputem kod fransa moze videti bilbord sa igrom, nije lose [emoji14] Iskreno igrao sam BF1, ne lezi mi, ove godine se ipak uzima CoD, ono kao da im pomognem da zgrnu milijardu za vikend, haha [emoji14]

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

^ Kad bi ped*ri izbacili Remasterovan Modern Warfare 2 verujem da bi imali sasvim solidnu prodaju..

Bice, sledece godine uz sledeci naslov, mislim da sada sledgehammer radi igru za sledecu godinu, mozda dobijemo neki nastavak AW ili ko zna?

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ljudi gledao sam onu mp betu sve sami neki roboti... Inače čekamo izlazak i lek da obrnem SP...

http://youtu.be/_87zvl0LcEg :D
@Borat u pravu si, u BO3 nisi mogao biti robot, ali eto sada mozes i njega da kontrolises, haha :D ono kao daleka buducnost, samo se pitam kako li ce izgledati buducnost sledece godinu u sledecem CoD-u

Više bi ih razumeo da naprave Call of Duty: Primitive Warfare (štapovi, toljage i kamenje) :d, nego ove gluposti koje veze sa vezom nemaju.

Pa znate kako, nebi oni i dalje izbacivali sa futuristickim stvarima da nemaju dobru prodaju. To je cinjenica. Poceli su polako od Ghosta, krenuli i shvatili da tu imaju odlicnu prodju :D Cim im bude opala prodaja ili se osete ugrozeno eto nas u WW1 eri ili WW2 :D

Da li se Remaster dobija uz bilo koju "verziju" igre ? Vidim 36e na g2a preorder, mozda bih ga uradio umesto TF2 jer ce ipak kampanja biti malo vise solidna a i kontam Remastera radi reda, vredi. Ako ga dobijem u tom slucaju ?

Ne, mora Legacy. Ja plačem za Remasterom, ali im neću plaćati ako ne bude standalone i ako ne bude normalna cena.

izasla ali bez leka jos 55gb uskoro ce sa lekom cekamo :D

Koliko vidim izlecene obe verzije, i MW remastered i Infinite Warfare.

Svaka im cast na ne-koriscenju denuvo zastite. Oni koji vole da opice SP ce sa odusevljenjem, posle svih denuvo ludosti u proslosti, da odigraju kampanju.

Samo MW Remastered ima lekic , bar zvanicno sto se zna , za IW jos uvek nema potvrda da je legit s obzirom da je u pitanju p2p izdanje .

Kako cu slatko da odigram Cod 4 kampanju opet, po ko zna koji put... A onda se se ceka standalone Remastera, ako ga bude. Ako ga ne bude, stoka su:D

Leti na 970gt super :D

Vrh Dno