Šta je novo?

Call of Duty: Infinite Warfare (11.04.2016)

Evo ga ovde multiplayer trailer za MWR: https://youtu.be/upxdbAu2umU?t=32m15s

Koliko vidim tu je Overgrown, Backlot, Downpour, Crash, Bog. U svakom slucaju super ako ce sve mape tu da budu, ceka se uzasni Killhouse i Shipment. :p

Poslednja izmena:
10 mapa su najavili, koliko se secam bilo je vise.

Zar je toliko teško pročitati predzadnji post? :d

Evo im od mene dva dislajka. Koja prevara... arrivederci, CoD teme me vise nece videti. Nemam volje da hejtujem, posle ovog da hajpujem nikad vise.

Evo im od mene dva dislajka. Koja prevara... arrivederci, CoD teme me vise nece videti. Nemam volje da hejtujem, posle ovog da hajpujem nikad vise.

Možeš da napišeš zašto? Stvarno me mrzi da gledam ovo njihovo :d Jedino što bih uzeo je remaster, ako bude standalone.

Ja licno ne ocekujem remaster standalone prvih 6 meseci, da se lepo proda ovo sci fi djubre i season pass za DLC-eve za to djubre.
@rAMA
Nije tesko, ali nema se navika za vracanjem unazad :):d

The Call of Duty: Modern Warfare Remastered will contain all 16 original multiplayer maps from Infinity Ward's 2007 adventure. 10 will be available at launch with another six to follow in December at no additional cost.
Nikad ne znam u koju temu da kačim vesti vezane za za Remaster :d

Da li ja to dobro vidim ili se čuda dešavaju, piše "at no additional cost".

Jedino što mi drži pažnju malo na CoD je ovaj remastered, prošla CoD izdanja jedva znam kako se zovu.

Možeš da napišeš zašto? Stvarno me mrzi da gledam ovo njihovo :d Jedino što bih uzeo je remaster, ako bude standalone.

Nemas sta da gledas, ista glupost kao i uvek. Samo sto su ovog puta exosuits kao neki vijetkongovski kombinezoni za zavarivace. Izgledaju smesno, kao da su iskocili iz otkazanog StarForge-a. Ja sam se ponadao posle onog prvog gejMplej trejlera da ce ovo da bidne CoD koji nije CoD nego nesto mnogo vise, neki Planetside/StarCitizen hibrid kad ono ipak CoD... mosha :S:

Edit: Top komentar na tjubu, objasnio...

this is like a chinese bootleg of a fps, so many stolen assets.

Poslednja izmena:
Kako nepotrebno deluje ADS sa ovim trčanjem po zidovima.

Utisak IW trejlera mi je koja papazjanija, kao da je na spidu rađen. Pretrpan intefejs sa popupovima, dubstep ili koja je već ovo muzika koja para uši, brzi katovi, stroberi džem. Haos, žurka sa bananama...

Poslednja izmena:

Ko misli da je BF1 shit treba da pogleda ovo smece. Kretanje ko iz crtanog filma. Korejska AVA iz 2009. je za ovo mama pa i Combat Arms ili CrossFire. Tu je negde sa Wolf Team (jel igrao neko osim mene) i onom browser based online pucacinom radjenom u Unity.

Možda sam lud, ali meni lično se sviđa pravac u kom su otišli. Gameplay, mada je još uvek teško izvući neki realan zaključak iz ovih ultra hipi isečenih trejlera, deluje brz i efikasan. Realno ja sam iz ovogodišnje kolekcije za jesen-zimu iz društva BF1, CoD, Titanfall 2, planirao da pazarim TF2. Ali kada sam video tokom ove konzolne bete da su usporili gameplay u odnosu na kecam, odustao sam od njega. Sad mi je ovakav cod, tj. verzija sa remasterom prvi pik.

Čak imam utisak da je Epic izbacio igru sa ovakvim gameplay-om i nazvao ga Unreal Tournament: Warfare, da bi imao samo "lajkove" po yt klipovima i redditima ili recimo Blizzard, imali bi desetine miliona preordera. ;)

Poslednja izmena:
Ako ti se ovo svidja uzmi Titanfall 2. Brzi je gejmplej, mozes da letis tamo vamo, da se kacis kukom, upravljas robotom. Maltene u svemu bolje od ove kineske splacine. Ja ovo ne bi igrao pa sve da je dzabe. Pre sedam osam godina svakako da bih, danas imam vise standarde ***a. Neverovatno je koliko je Overwatch bolja igra od ovog CoD-a pa ono u svemu.

Moram priznati da malo citava prezentacija vuce na propali Natural Selection, samo izgradnja baze fali. Onaj ker robot je taj NS/Savage fazon sto ima i u F2P korejskim pucacinama koje sam pomenuo. Ta opcija da igras kao neka zver. Sada to izgleda mora svaka pucacina da ima.

Uzeo sam Black Ops 3 kad je bio u bundle-u i multi je okej da se odigra malo bez ikakve brige i lepo je leteti po zidu i zabosti nekoga šotkom u glavu posle skoka, ali je daleko od onoga što sam igrao ranije, tj mw i mw2, a ko zna koliko je daleko od CoD 2, koji nisam igrao nikad.

Ako ti se ovo svidja uzmi Titanfall 2. Brzi je gejmplej, mozes da letis tamo vamo, da se kacis kukom, upravljas robotom. Maltene u svemu bolje od ove kineske splacine. Ja ovo ne bi igrao pa sve da je dzabe. Pre sedam osam godina svakako da bih, danas imam vise standarde ***a. Neverovatno je koliko je Overwatch bolja igra od ovog CoD-a pa ono u svemu.

Moram priznati da malo citava prezentacija vuce na propali Natural Selection, samo izgradnja baze fali. Onaj ker robot je taj NS/Savage fazon sto ima i u F2P korejskim pucacinama koje sam pomenuo. Ta opcija da igras kao neka zver. Sada to izgleda mora svaka pucacina da ima.

Titanfall 2 sigurno neću igrati, osim ako nešto magično ne promene u odnosu na onaj konzolni test, sve inovacije koje su ubacili su u pogrešnom smeru, u smeru usporavanja i otupljivanja gameplay-a. Radijeću igrati keca sa ovih par stotina ljudi što je ostalo uz njega :d

Otupljeni i usporeni Titanfall je sigurno brzi i ima veci plafon od ovoga Kolodjutija.

Ako ti se ovo svidja uzmi Titanfall 2. Brzi je gejmplej, mozes da letis tamo vamo, da se kacis kukom, upravljas robotom.

?
A sta, ovo je kao plus? zar upravljanje robotima i vozilima u online fps-ovima ikoga lozi, sem male dece, koji ne umeju da naprave kill, osim ako ne udju u neko OP vozilo?

Dodaje jos jednu dimenziju igri. Meni sci-fi shooter nije potpun bez jetpack-a i mech suit-a. Mada preferiram japanske varijante melee/run-n-gun mecha u odnosu na 'realisticne' robote ala mechwarrior.

Vozila bi imala svrhu da nije arena shooter u pitanju.

Poslednja izmena:
IW multiplayer deluje kao BO3, sto opet nije uopste lose jer mogu reci da sam se sasvim fino zabavio sa njim i bas mi to kretanje deluje kao sweet spot za neki futuristicki COD sa wallruning i jumpack sliding/jumping mehanikom kretanja.

Ono sto je takodje veoma dobro u poslednjem COD-u, a vecina recimo ne zna posto jelte samo se gledaju COD klipovi i kafanski komentarisu, je da je COD BO3 jedna od retkih FPS igara na PC-u namenjena i za lokalno igranje sa drustvom. Recimo, koja jos PC FPS igra ima opciju splitscreena i uz to jos mogucnost da oba splitscreen igraca izadju i igraju multiplayer online protiv drugih? Da ne govorim o kolicini contenta, botovima, zombie, izometrijskom arcade, coop modu... jednostavno, stvarno su se sa te strane potrudili, ma koliko samu fransizu forsirali i muzli do kraja. Cak i sama upotreba gamepada za fps pucacinu mi nekako lezi i dosta lakse mi je da se naviknem i masterujem za razliku od gomile drugih konzolnih shootera (nisam neki gamepad fps igrac).
Bice za ovo multiplayer beta tamo polovinom oktobra ali steta je sto je samo za konzole kao i skorasnjih Titanfall, koji je opet kao sto sam vec rekao u temi za igru mixed bag u odnosu na prvi, ali opet nisam relevantan da ocenim jer ga nisam igrao na PC-u sa svim misem i tastaturom kao prvi deo.

jel ovo sarkazam, za splitskrin i fps na gejmpedu ?
ako jeste, dobar je :)

Jok, samo sam hteo da navedem tu cinjenicu da je uz dosta contenta i tako nesto nativno podrzano sto je apsolutno prava retkost u poslednje vreme (jos od vremena SS-a). Sto se tice gamepada, COD IW beta izlazi samo za konzole kao i skorasnji Titanfall 2, pa eto diskutujem da mi je nekako kontrola preko gamepada daleko bolja u COD naslovima od ostalih shootera koje sam probao.

Poslednja izmena:
Remaster bese ne moze odvojeno da se pazari?
Od svih ******stina koje izbacuju ovih dana to bi mozda i pazario.

Ne moze nazalost, bar ne trenutno.

Vidim malo se kaci MP gameplay-a iz Cod 4 Remaster, jeste (sugavi) Xbox one, ali dobro. Meni ovo deluje kao da cu da pazarim odma cim ponude(ako ponude) standalone ili cu da sacekam da Infinite djubre padne na 25e max i uzmem:

https://www.youtube.com/watch?v=jXXwNc-87xI

Mada sada gledam, ima Infinite djubre za 32e vec da se nadje. Odnosno 32e za Cod 4 Remaster i Infinite djubre za dz. Za pocetak ok prica/cena.

Jesi siguran? Ne sadrži svaka IW verzija remaster u sebi. Samo "Legacy" i "Deluxe" verzije.

Kako bi meni legao MW1 MP kao ljubitelju FPS tipa Bad Company 2?
Za povremeno napucavanje.

Vrh Dno