IW multiplayer deluje kao BO3, sto opet nije uopste lose jer mogu reci da sam se sasvim fino zabavio sa njim i bas mi to kretanje deluje kao sweet spot za neki futuristicki COD sa wallruning i jumpack sliding/jumping mehanikom kretanja.
Ono sto je takodje veoma dobro u poslednjem COD-u, a vecina recimo ne zna posto jelte samo se gledaju COD klipovi i kafanski komentarisu, je da je COD BO3 jedna od retkih FPS igara na PC-u namenjena i za lokalno igranje sa drustvom. Recimo, koja jos PC FPS igra ima opciju splitscreena i uz to jos mogucnost da oba splitscreen igraca izadju i igraju multiplayer online protiv drugih? Da ne govorim o kolicini contenta, botovima, zombie, izometrijskom arcade, coop modu... jednostavno, stvarno su se sa te strane potrudili, ma koliko samu fransizu forsirali i muzli do kraja. Cak i sama upotreba gamepada za fps pucacinu mi nekako lezi i dosta lakse mi je da se naviknem i masterujem za razliku od gomile drugih konzolnih shootera (nisam neki gamepad fps igrac).
Bice za ovo multiplayer beta tamo polovinom oktobra ali steta je sto je samo za konzole kao i skorasnjih Titanfall, koji je opet kao sto sam vec rekao u temi za igru mixed bag u odnosu na prvi, ali opet nisam relevantan da ocenim jer ga nisam igrao na PC-u sa svim misem i tastaturom kao prvi deo.