Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Nemam mnogo vremena da sad pretražujem postove, vidim da se pominju bagovi na sve strane...
Dakle, instalirao sam igru, ali odmah po uvodu igra mi jednostavno pukne... Pomislio sam da je grafika možda u pitanju? Može li 8600 gt512 da gura ovo uopšte?

Imam isti problem, posle clip-a za prvu misiju samo ostane crn ekran. Da li je to uobicajan problem?

"pretty much completed DWNet research, the road to having DemonWare server stuff will be smooth from now on"
about 21 hours ago via web

MP, alterops.

Poslednja izmena:
Meni je jednom igra pukla, kako sam je poceo igrati.... Primetio sam par bagova, kako neki lik prolece krzo zid, ali nisam nesto primetio da mi secka i da je neigrivo....

Presao na trecem nivou tezine, sad igram one zombije, ali tamo nista ne kontam..... Moze mala pomoc? Vidim da treba struju osposobiti, ali ne znam kako... MAximalno sam preziveo 7 rundi, ono je vec bilo neigrivo.... Milion njih protiv mene, strasno bre xD

Ko se mucio na XP-u da startuje singl-plejer BlOps, moze da proba sa compatibility modom sa Win2k...meni je pomoglo, i radi sasvim ok i bez Sk..row nezvanicnih apdejt-ova 1,2 i 3
Bez compatibility moda na XP-u isto crn ekran i error

Na Win7 x64 nikakvih problema pri pokretanju i igranju, nije bilo potrebe za compatibility "gimnastikama"

Ja sam baxuz. W7x64 i kako god da uradim, neće.

Izasao patch za PC, za sada je sve ok .....

Ima, samo ne znam ip. Ima i hrvatski on mi je u fav jer je hc, naš je običan pa me zbog toga nervira.

Kakvi su utisci posle pecha, jel puca igra i dalje? Ja sam presao , ali drugari, koji imaju amd procesore nisu, zbog pucanja igre.

Posle tačno mesec dana od izlaska i 4 update-a igra normalno radi na dual core procesorima. :)

Treyarch FTW :wall:

ma strasno meni do sada igrica radila lepo.. kako izasao ovaj patch sad full screen posle 10min zakuca... tako da sad igram u window mode...

Meni je na win7 isti q sa bilo kojim patchom...

dok je na win xp mnogo bolja situacija.

Ova igra je neverovatna, prvo sam imao probleme sa instalacijom pa sam zvukom i kada sam sve to resio, instaliram najnovije WHQL drajvere i sada koji god aspect ratio da stavim on mi prikazuje u 4:3 modu !!! Mislim da sam sa starim drajverima imao normalnu sliku...

Da li neko zna sta da uradim kako bi mi igra konacno normalno proradila ??

Kupis konzolu. :D

Svako ima razlicite probleme, nekom igra posla patcha radi, nekom obrnuto. Taj 4:3 problem je do drajvera. Naravno ja kao baksuz uz nenormalan stutering i ostale konzolitis-retarditis *******cije u igri imam i 30 posto iskoriscenosti gpu-a, uz whql graficke drajvere. Znaci em nas zavlace developeri, em nvidija, mislim da veci gang bang do sad nisam video.

Ja sam instalirao update 4 i trenutno najnovije WHQL drajvere. I sta sada to znaci, da sa ovim drajverima ne postoji nacin da se ova igra igra u fullscreen modu!?? :wall: Da vracam drajvere, sta, kud sam uopste instlirao ove nove, kao da mi radi bolje... :wall: Stvarno ovo je nevidjeni bag do sada ako zaista ne moze da se namesti nekako...

Je l' moze da se kuca neka fora kao +fullscreen ili tako nesto!??

Danas ili sutra bi trebali da izadju novi whql drajveri pa se nadamo da ce konacno raditi bolje.

...meni je stalno oko 90fpsa i nisam imao problema osim one zaslepljujuce bele slike kod prelazenja na druge table... i sto je igra tupava ... maloo dobre muzike i nista vise..
pachove nisam stavljao...

Poslednja izmena:
Meni u multiju zabada posle nekih 10 minuta igre, to sve nakon prvog patch-a, i posle novih nista se ne menja...znaci kad sam uzeo igru instalirao onako novu sve mi je radilo bez problema, sad igram 10 minuta i zamrzne se slika...ctrl+alt+del i onda moram na end task...sra*e!!!

Posle zadnjeg patch-a meni se igra preporodila. Nema apsolutno nikakvog kočenja i štucanja. Ping po nemačkim serverima mi je od 35 do 55. Sve radi fenomenalno. Šteta je samo što smo toliko dugo čekali, ali vredelo je. I za kraj jedan SS:

107892381-3.jpg

:D

Samo :) au, to nije za pohvalu :p
Nemam naviku da vadim skrinove, ali ono :)

To je sa xfire profila. I ovo je search & destroy da ne dođe do zabune. :)
A ovo je TDM:

107287718-3.jpg

Poslednja izmena:
al ga ti kampujes rodjace :d

Vrh Dno