Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Znaci popizdeo sam peglam igricu vec 3 sata i ladno mi nije sacuvala igra nista,ako moze neko da baci save gotove igre ili dajte link ka save-u cele igre kako bi mogao da se vratim na moju misiju thx.

Ima, u favorites mi je, igraju mixed modes classic, nije HC. Ekipica manje više ne zna da igra, ali ono, srbi dolaze pa je fun psovati ih a da te razumeju :D

ako nadjes neki srpski ili exyu, baci ovde ip tako je najlakse, pa onda na connect komandu...

ne postoji connect komanda koliko ja znam
nisam ovo igrao nedelju dana, kada budem ušao u igru i našao postovaću

Znaci popizdeo sam peglam igricu vec 3 sata i ladno mi nije sacuvala igra nista,ako moze neko da baci save gotove igre ili dajte link ka save-u cele igre kako bi mogao da se vratim na moju misiju thx.

Uđi dva puta zaredom u meni za kampanju i trebalo bi da ti se pojavi resume game. :wave:

to je bilo sa prvom verzijom, koliko znam poslednji patch je sredio "nepostojanje" resume opcije...

Trebalo, ali ipak mi se još uvek isto dešava sa resume opcijom.

Upravo probao sa zadnjim patch-om i opet isto, tako da ko će ga znati očigledno da je kod svakog drugačije.

Poslednja izmena:
Jel zna neko sta se desava sa igricom po pitanju multiplayer-a, gledam skoro svaki dan AlterOps al nista konkretno Kad i Sta...

Trebalo, ali ipak mi se još uvek isto dešava sa resume opcijom.

Upravo probao sa zadnjim patch-om i opet isto, tako da ko će ga znati očigledno da je kod svakog drugačije.

I kod mene isto. i posle zadnjeg patcha moram dvaputa da udjem da bi dobio resume.

Odigrao veci deo i obrisao, ne volim da pljujem po bilo cemu, ali igra je tesko razocaranje, prica je smesna i jadna, prezentovana na bolidan nacin

Prica je zapravo jedini faktor u SP-u koji iole valja, da si odigrao do kraja znao bi o cemu pricam.

Ne bih znao, zaplet je nerealan maksimalno, vezan za stolicu i muce te radi ispitivanja, a ustvari pricate pricu na smenu kao 2 drugara...i jos lik koji je vezan pada u vatru, nervira se i dere na totalno nebulozne stvari,van konteksta price i totalno nebitne, tipa presao sam kambodzansku granicu...tesko mi je da objasnim na sta mislim, ali je "rezija" busna kao svajcarski sir

nesto ti tu nisi dobro ispratio ;)

meni je sp ono prosek, sad vec standardan cod... al zato multi je bas dobar :)

On se dere i to zato sto mu je mozak ispran.
Necu da spoilujem, odigraj pa ces videti.

Koji je poslednji oficijelni patch za COD7 jer se jos uvek javlja problem na Dual Core racunaru, nekada FPS padne na 10.

tuzna istina ali ovo je stvarno napravljeno za kvad... ne spada ispod 100 nit secka ni koji djavo na win7 i to samo sa 2 gb ram (privremeno).. na c2d 8400 sa 4gb je osetno radilo slabije... ucitavanje mapa je ubrzano isto bar duplo... kakva papazjanija lol

ododapikam :D

Na masini iz potpisa cepam sve na max, 1440x900 rez, prosek oko 50FPS :).

Na mojoj mašini iz potpisa ne mogu baš "fluidno" da igram ovu igricu (ni na 1680x1050), dok BadCompany2 igram sve na full, pa čak i na FullHD rezoluciji?
Da li je moguće da je COD toliko zahtevnija igra?

Procesor te sigurno zeza i to ne mora uopste da znaci zato sto je dual core, vec je moguce da su budale tako napravile igru da ne radi kako treba sa starijom arhitekturom - kao sto je slucaj sa novim NFS Hot Pursuit.

Jes' da sam ga odigrao na primetno slabijim setovanjima, al' i na mojoj mašini iz potpisa ovaj CoD relativno lepo radi ,) poenta je u tome da je SP kampanja sasvim OK makar nemala replay value :p e kad se se setim da sam keca odigrao desetak puta :smash:

Procesor te sigurno zeza i to ne mora uopste da znaci zato sto je dual core, vec je moguce da su budale tako napravile igru da ne radi kako treba sa starijom arhitekturom - kao sto je slucaj sa novim NFS Hot Pursuit.

Ja imam E8400 na 4,2GHz, DDR2 4GB, i HD5850, na 1680*1050 dosta secka...sta mislite, ako bi ubacio npr 8800GT karticu za fiziku, dali bi mogao da igram bolje, ili vreme je da predjem na quad?

Da, i ja sam mislio, ali video sam da naprimer da u dosta slucajeva QUAD procesori daju mnogo manji FPS nego dualcore procesori, pa malo me zbuni upgrade...X58 necu jer nemam pare, a cekam SandyBrigdge platformu...mada iskreno, samo zbog igrice nebi menjao, mozda cu uzeti neki QX9650 proc, to ce trajati 2-3godine sto se tice igranj, za ostalo necu ni d apricam :)

Izasli novi drajveri, da li neko zna da li popravljaju problem sa aspect ratio-om kod GTX 260 kartica (sta god da sam stavio on mi je prikazivao 4:3) ? Poslednja koja to ne radi je 258.96 WHQL.

Aj molim te prosvetli me i postavi ovde te primere gde je Quad daje mnogo manji FPS od Dual-a?

Ja imam E8400 na 4,2GHz, DDR2 4GB, i HD5850, na 1680*1050 dosta secka...sta mislite, ako bi ubacio npr 8800GT karticu za fiziku, dali bi mogao da igram bolje, ili vreme je da predjem na quad?

Kako meni ne secka na mašini iz potpisa i to na 1920x1080?

Nazad
Vrh Dno