Ima, u favorites mi je, igraju mixed modes classic, nije HC. Ekipica manje više ne zna da igra, ali ono, srbi dolaze pa je fun psovati ih a da te razumeju![]()
Znaci popizdeo sam peglam igricu vec 3 sata i ladno mi nije sacuvala igra nista,ako moze neko da baci save gotove igre ili dajte link ka save-u cele igre kako bi mogao da se vratim na moju misiju thx.
ne postoji connect komanda koliko ja znam
Uđi dva puta zaredom u meni za kampanju i trebalo bi da ti se pojavi resume game. :wave:
to je bilo sa prvom verzijom, koliko znam poslednji patch je sredio "nepostojanje" resume opcije...
Trebalo, ali ipak mi se još uvek isto dešava sa resume opcijom.
Upravo probao sa zadnjim patch-om i opet isto, tako da ko će ga znati očigledno da je kod svakog drugačije.
Polako, bice uskoro verovatno za mesec-dva.Jel zna neko sta se desava sa igricom po pitanju multiplayer-a, gledam skoro svaki dan AlterOps al nista konkretno Kad i Sta...
patch 4 valjdaKoji je poslednji oficijelni patch za COD7 jer se jos uvek javlja problem na Dual Core racunaru, nekada FPS padne na 10.
Koji je poslednji oficijelni patch za COD7 jer se jos uvek javlja problem na Dual Core racunaru, nekada FPS padne na 10.
Procesor te sigurno zeza i to ne mora uopste da znaci zato sto je dual core, vec je moguce da su budale tako napravile igru da ne radi kako treba sa starijom arhitekturom - kao sto je slucaj sa novim NFS Hot Pursuit.
To je resenjeili vreme je da predjem na quad?
To je resenje![]()
Ja imam E8400 na 4,2GHz, DDR2 4GB, i HD5850, na 1680*1050 dosta secka...sta mislite, ako bi ubacio npr 8800GT karticu za fiziku, dali bi mogao da igram bolje, ili vreme je da predjem na quad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari