Aj molim te prosvetli me i postavi ovde te primere gde je Quad daje mnogo manji FPS od Dual-a?
ovde sam procitao negde da neki su napisali da si primetili FPS drops u neke igrice, pa zato sam pitao
@Thierry
meni je windows star skoro godinu dana, ovo mi je rekord vec, ali vreme je za novu instalaciju, mozda i zbog toga...i moguce da igrica vise voli nvidia kartice?
Moguce, što se tiče windowsa i moj je star nekih godinu i kusur, čekam ssd da dodje pa reinstall. Mene je počela grafa da zeza nesto u MW2. Downlodovao da probam i ponekad mi zastane na 10-tak sekundi i onda nastavi, samo u ovoj igri bas cudno.
meni je mnogo pomoglo izmenjivanje config. fajla seckanje je skoro pa potpuno nestalo, sad je zanemarljivo.![]()
Ako koristiš pirata, Jesi li stavio polsednji update (update 4 valjda)?
Ako koristiš pirata, Jesi li stavio polsednji update (update 4 valjda)?
Imam problem sa seckanjem igre u MP dok u SP sve lepo sljaka...Tacnije kad postavim sve na low i sve na high nema razlike...imam otprilike 18 fps...a u sp mnogo vise...igram u 1920x1080 ostalo je AMD Phenom X3 8450 2.11GHz, ATi 4850 512MB, 2gb ddr2...jel zna neko do cega je i ima li neki program da se igra malo bolje optimizuje ili slicno?
Pa da u sustini bice ****** kao Alter IW net zbog citera, zato sad mw2 vise niko i ne igra preko AIW neta, mada citera ce uvek da ima bilo na legalnim ili piratskim serverima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari