Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

...ne kampuje, nego mu protivnici svi ukupno imaju 12 god.:D

Baš naprotiv. Na SD trčim kao budala kad namirišem da su igrači low. Kad su jači igrači onda ide štekanje i standardna SD igra. A ovo na TDM je bio chopper u care package-u. :D No poneta cele priče ja da igra radi savršeno i da nema nikakvih problema.

Ahahaha :) da, realno u TDM da imaš samo 5 smrti je kinda nemoguće a da si nonstop u pokretu. Moj prob je to što ne mogu da sedim u jednom mestu, pogotovo kada igram TDM a most of the time igram HC HQ. Mnogo je bolje plus manje likova kao što si ti, tj kampera :D

Koga zanima realna detaljna osobina oruzja (domet, jacina, brzina i sl.), granata, perkova, killstreak-ova, i mozda sazna koje je najbolje oruzje, mada to zavisi od mnogo cinilaca, neka pogleda sledeci link...

http://denkirson.xanga.com/735016527/black-ops/

Stavio sam prethodne drajvere i isto. Nemoguce. A ubedjen sam da je sa onim pre njih bilo normalno. Ko zna gde je problem. Jedino da instaliram igru opet. Ili nesto brlja update, zapravo bez njega je bilo ok.

Poslednja izmena:
Da li moze da se igra MP sa narodnim verzijama igre?

Da li moze da se igra MP sa narodnim verzijama igre?
Jos uvek ne.

" for those who didn't notice, patch 3 didn't actually add 'connect' -- it's more like 'find DW session by IP and join it' than 'connect' "
11:30 AM Dec 18th via web

MP, twitter alterops.

Poslednja izmena:
Po novom, prva nedelja januara.Mada koliko puta su vec odlozili, ne bi me iznenadilo da se ponovo desi isto.

A sta se od tih drajvera ocekuje kada se toliko zeljno iscekuju ?

P.S. Ponovo sam instalirao igru, stavio prosle drajvere, i sa update-om 4 i bez njega i dalje mi je aspect ratio 4:3.

Da li je IKO imao ovaj problem?

Da li moze da bude problem u 260.* drajverima ?

Poslednja izmena:
Imam narodnu verziju suvu bez updejtova itd i stuca, koci neigrivo je... da instaliram odma update 4 ili mora neki pre njega?
Posted via Mobile Device

Mozes odmah cetvorku. Pise u uputstvu da ne treba nista pre toga.

Inace, vratio sam 258.96 drajvere i sada mi je aspect ratio ok. Tacno su nesto skenjali u drajverima. ******i.

ja otkada sam instalirao 0.4,ne radi mi vise igra. Tj pokrece steam kada kliknem na cod
edit: sredjeno :D

Poslednja izmena:
ja da, za ostale ne znam

Ljudi recite mi na kojim serverima igrate, kupijem igru, cuo sam da ima jedan bosanski

tama se vratio sa odmora sacekao me poslednji patch uz ukljucine shader warming i najnoviji drajveri, i sada stvarno leti sa svim namunjenim - original naravno :) igra je odlicna

zar je moguce da nemamo ni jedan jedini srpski server ???

Poslednja izmena:
jel ima nekog sa x2 athlonom64 (4800+ ili sličnim) i otprilike 1950 atijem da mi kaže kako njemu radi.
jel se popravilo štogod sa 4-tim updateom, vidim svi furate c2d
btw drug ima gore navedenu kombinaciju i igra mu ne radi ni na 640x480, tj radi al na 3fps :)
naravno verzija bez updateova, pa ju je obrisao pošto nije htela ni da mrdne.

tama se vratio sa odmora sacekao me poslednji patch uz ukljucine shader warming i najnoviji drajveri, i sada stvarno leti sa svim namunjenim - original naravno :) igra je odlicna

zar je moguce da nemamo ni jedan jedini srpski server ???

Ima, u favorites mi je, igraju mixed modes classic, nije HC. Ekipica manje više ne zna da igra, ali ono, srbi dolaze pa je fun psovati ih a da te razumeju :D

i kako ja sada da nadjem taj server :) davaj!

Kako reinstalirati igru u Steam-u?!?!? Sta god probam posle patch-eva ne pomaze. Igra mi je savrseno radila do prvog patch-a, a sada radim 10 min u multiju i blokira...?!?!?

Idi ono verify game cache integrity ili kako već, pobriši ini fajlove, probaj nešto

@G
Ahahahahaa sada ušao u igru i nemam ni jedan server u favorites, a imao ih 15tak :D ne mogu da verujem da su to sjebali. Čim budem našao ću ti dati, ili ti pišem na steamu pa se pridruži ako si online i dodaj ih.

...aj videcu, ali ako je "ošurim" ima da ponovo skida celu, a to mi je bzvz totalno...

Sa najnovijim patch-om igra konačno radi normalno. Bilo je i vreme da dvojezgarni zaigraju ovu igru.:D

Cudno ali ja i na quad i na core I3 bez problema igrao i pre ovog patcha:d

Najviše problema je bilo na C2Duo mašinama, a moje iskustvo je reprezentativno.
Dok se nije pojavio pomenuti patch igra je radila tako da poželiš da razbiješ monitor:smoke:
Vidiš da nije do grafičke karte, frejmova ima oko 60 na trenutke ali nasumično zabadanje je bila redovna pojava.

Vrh Dno