Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Ahahaha kako si uskoumno shvatio ovo šta sam napisao, nemam reči :). Valjda bi ti trebao da razumeš koji igraš CSS i koji si igrao MW2, tako da ovo prebacivanje je stvarno nisko. Mogu da se kladim da za jednu tvoju najigraniju igru imaš više sati nego ja za sve ukupno.

Jeste, bio sam pazario MW2 pod hajpom i skupio 15-tak sati u mp i debelo zažalio što sam ispao ovca. MW1 je u svoje vreme bio solidan mp, ali prodaju nam istu ideju, a pritom je svake godine je srozaju još više, umesto da napreduju ka napred. I BC2 je bio razočarenje posle BF2, ali sam u BC2 barem skupio ~200 sati, pa su novci nekako opravdani. A kad uporedim BC2 sa BO ili MW2, razlika je par svetlosnih godina.

CSS naravno da igram, ali samo kompetitivno, pub sam igrao samo dok sam administrirao server, pošto mi je bilo drago da obezbedim ljudima mesto gde mogu normalno da igraju, bez stvari koje prate sve gaming zajednice na ovim prostorima...

Poslednja izmena:
Vidiš, ja za CSS, MW2, BO, BC2 i za ostale igre na steamu sveukupno nemam ni 200 sati. Da ne pričam o SP igranju. BO mi odgovara jer partije traju po 10min, a i uvek ga igram uveče kada završim sa obavezama, riba ode gajbi i ostanem sam sa insomnijom.

Wahad bio si u pravu za servere, my mistake. Ali ostale cinjenice ne mozes da demantujes.

Vidi, mogu većinu, jer ne znam koliko smo puta pričali da grafika i ostalo nisu bitne sem za benchmark grafička. Šta smo/ste radili pre par godina kada su sve igre bile užas? Meni je mnogo bitniji gameplay i kvalitetne partije, i naravno fun factor u tom vremenu koje provedem igrajući se. Kao što rekoh, za SP nemam vremena niti sam igrao, a ti koliko vidim sudiš o proizvodu a nisi ga konzumirao celog. To je problem.

Ja ne sudim o nečemu što makar nisam probao, sam na svom kompjuteru a ne gledajući druge ljude kako igraju i čitajući iskustva na forumu. Možeš pričati za SP komponentu igre ali kao što je neko rekao, CoD se već poslednjih 5-6god najviše orjentiše na MP komponentu igre i to se i najviše promoviše. SP je tu čisto radi, da kažem neke tradicije.

Ne mogu obrazložavati sada svaku tvoju stavku, trenutno se ****m sa nekim aplikacijama i na poslu sam.

Ja SP jos nisam ni pokrenuo. A u MP-u sam vec treci prestiz 29 nivo.

Свако нађе свој начин забаве, нпр ја мулти нисам покренуо, док сам СП обрнуо за дан са уживањем.

Да ли је мулти могућ само на оригиналу?

Izaso update 2 i 3 za siroke mase...

... ce da vidimo kako radi. :D

ja instalirao i upalio neku misiju,odigra 5 minuta i nisam primetio da mi nesto zeza a vidim da se zale ljudi

Malo bolje radi sa update-om ali seckanje je i dalje tu. Igra je i dalje neigriva.

Il' su oni nesposobni da srede dual core problem ili namerno to rade u sprezi sa nekim od proizvodjača hardware-a.

Kod mene je porasla iskoriscenost GPU-a na nekih 60%, a cini mi se da seckanja ima samo na pocetku, kad krenem da igram, posle radi normalno.

Malo bolje radi sa update-om ali seckanje je i dalje tu. Igra je i dalje neigriva.

Il' su oni nesposobni da srede dual core problem ili namerno to rade u sprezi sa nekim od proizvodjača hardware-a.

+1

Neka teska zavera je u pitanju, evo ni ovaj COD ni novi NFS, ni F1 ne mogu da igram zbog ogromnog laga. Navodno procesor je u pitanju, jer posle par godina konzolitis gaminga dual core igre su naprasno prestale da rade. :smash: Kao sto kaze Burbon iz Metro-a: What a Bullshit! Ne znam koji q im je u pitanju, ali da dam pare za igru i da mi ovo ne radi mislim da bih izlupao disk i odustao od gaming-a.
Plus so na ranu dodaju nvidijini novi retardirani drajveri, gde su mi igre bolje radile na 9800 nego na gtx 460.
Uzas, ****ni uzas.

Pa ni na X4 nije sve sjajno, ali koliko citam na dual core je situacija jos gora.
Kod mene od novijih naslova koje sam probao ni jedna ne radi skroz kako treba. Ili je endzin pun bagova ili drajver pravi probleme. Mada sad posle 3. patcha Black Ops radi koliko toliko dobro, pa moram biti zadovoljan. :S:

+1

Neka teska zavera je u pitanju, evo ni ovaj COD ni novi NFS, ni F1 ne mogu da igram zbog ogromnog laga. Navodno procesor je u pitanju, jer posle par godina konzolitis gaminga dual core igre su naprasno prestale da rade. :smash: Kao sto kaze Burbon iz Metro-a: What a Bullshit! Ne znam koji q im je u pitanju, ali da dam pare za igru i da mi ovo ne radi mislim da bih izlupao disk i odustao od gaming-a.

Do njih je, MW je radio savršeno na izlasku. Activision...

Neka teska zavera je u pitanju, evo ni ovaj COD ni novi NFS, ni F1 ne mogu da igram zbog ogromnog laga.

Sreća tvoja pa su oni odlučili da te skinu sa kreka pošto ti sam ne pokazuješ želju za tim. Ispašće od tebe solidan gejmer jednog dana, zahvaljujući Activisionu, EA i Codemastersu :d

Mislis sreca sto ce da me odviknu, za razliku od tebe kome ce i dalje da dobavljaju one-two man developer-dileri iz podruma. :d
Salu na stranu, ovde je izgleda problem mnogo veci, generalno postoji nesto zbog cega ne zele de optimizuju igre za pc, tj. da namerno naprave vecu zahtevnost nego braca istokblokovci. BTW, cak Metro i ostale blokovske igre imaju iskoriscenost gpu-a na 99 posto. Videcemo sta ce biti u narednim mesecima, da li ce ovo ludilo da se nastavi i sta planiraju.

Poslednja izmena:
COD4 je izasao jos 2007 i savrseno je radio za sve 3 platforme. Ova igra izgleda za dlacicu detaljnije a radi jedno 4 puta gore.
Nema tu neoptimizacije, ovo je generalni trend, skoro svaki izdavac i developer ima ima (namernih) problema, tj. vecina engine-a. Igre sa istim simptomima: MT Framework (Dead Rising 2), Ego engine (F1), Renderware (NFS).
Svi ti engine-i su do perfekcije bili ispeglani do pre par meseci kada su nove igre izasle. Koje objasnjenje moze da stoji iza toga to niko ne zna. Garant je neka muljaza i neki deal sklopljen.
3 patcha za COD izadju i ne mogu da optimizuju da radi kako treba? Pa to ni Bohemia sa ARMA-om ni u snu ne moze da uradi, pa cak ni Cryostazis koji je bio sampion neoptimizacije.

BTW, malo, ali malo bolje mi radi na xp-u. :D :(

COD4 je izasao jos 2007 i savrseno je radio za sve 3 platforme. Ova igra izgleda za dlacicu detaljnije a radi jedno 4 puta gore.
Nema tu neoptimizacije, ovo je generalni trend, skoro svaki izdavac i developer ima ima (namernih) problema, tj. vecina engine-a. Igre sa istim simptomima: MT Framework (Dead Rising 2), Ego engine (F1), Renderware (NFS).
Svi ti engine-i su do perfekcije bili ispeglani do pre par meseci kada su nove igre izasle. Koje objasnjenje moze da stoji iza toga to niko ne zna. Garant je neka muljaza i neki deal sklopljen.
3 patcha za COD izadju i ne mogu da optimizuju da radi kako treba? Pa to ni Bohemia sa ARMA-om ni u snu ne moze da uradi, pa cak ni Cryostazis koji je bio sampion neoptimizacije.

BTW, malo, ali malo bolje mi radi na xp-u. :D :(
UUUUUUU ovu poruku kad Masinac bude video ima maksimalno da se odusevi.

Ljudi koma igra radi solidno sa 1 updateom nikako da prelazi na ovaj novi 2,3 na momente cecka da poludis

Čudno kako niko nije izvalio da je izašao alterops beta..

pitanje, malo ali glupo

Nemam mnogo vremena da sad pretražujem postove, vidim da se pominju bagovi na sve strane...
Dakle, instalirao sam igru, ali odmah po uvodu igra mi jednostavno pukne... Pomislio sam da je grafika možda u pitanju? Može li 8600 gt512 da gura ovo uopšte?

imal' neko trainer/cheat za zombie misiju?

ne volim bas da urlicu u blizini.

:D

Haha, to je neka nasa interna fora, misli se tu na nekog drugog . :D

Poslednja izmena:
nfohump, u beta fazi, valjda closed beta.

Nazad
Vrh Dno