NaMDaM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2004
- Poena
- 620
^^hvala bogu pa vas vise nema na svakom krovu da kampujete :d
+1 od mene :smoke:
^^hvala bogu pa vas vise nema na svakom krovu da kampujete :d
Ahahaha kako si uskoumno shvatio ovo šta sam napisao, nemam reči. Valjda bi ti trebao da razumeš koji igraš CSS i koji si igrao MW2, tako da ovo prebacivanje je stvarno nisko. Mogu da se kladim da za jednu tvoju najigraniju igru imaš više sati nego ja za sve ukupno.
Ja ne znam što polovina ovog foruma trazi nešto od igara kada je njihova prvobitna namena da te zabave, iskreno meni a znam i gomilu ostalih je najbitniji fun faktor igre.
Malo bolje radi sa update-om ali seckanje je i dalje tu. Igra je i dalje neigriva.
Il' su oni nesposobni da srede dual core problem ili namerno to rade u sprezi sa nekim od proizvodjača hardware-a.
+1
Neka teska zavera je u pitanju, evo ni ovaj COD ni novi NFS, ni F1 ne mogu da igram zbog ogromnog laga. Navodno procesor je u pitanju, jer posle par godina konzolitis gaminga dual core igre su naprasno prestale da rade. :smash: Kao sto kaze Burbon iz Metro-a: What a Bullshit! Ne znam koji q im je u pitanju, ali da dam pare za igru i da mi ovo ne radi mislim da bih izlupao disk i odustao od gaming-a.
Neka teska zavera je u pitanju, evo ni ovaj COD ni novi NFS, ni F1 ne mogu da igram zbog ogromnog laga.
UUUUUUU ovu poruku kad Masinac bude video ima maksimalno da se odusevi.COD4 je izasao jos 2007 i savrseno je radio za sve 3 platforme. Ova igra izgleda za dlacicu detaljnije a radi jedno 4 puta gore.
Nema tu neoptimizacije, ovo je generalni trend, skoro svaki izdavac i developer ima ima (namernih) problema, tj. vecina engine-a. Igre sa istim simptomima: MT Framework (Dead Rising 2), Ego engine (F1), Renderware (NFS).
Svi ti engine-i su do perfekcije bili ispeglani do pre par meseci kada su nove igre izasle. Koje objasnjenje moze da stoji iza toga to niko ne zna. Garant je neka muljaza i neki deal sklopljen.
3 patcha za COD izadju i ne mogu da optimizuju da radi kako treba? Pa to ni Bohemia sa ARMA-om ni u snu ne moze da uradi, pa cak ni Cryostazis koji je bio sampion neoptimizacije.
BTW, malo, ali malo bolje mi radi na xp-u.![]()
![]()
UUUUUUU ovu poruku kad Masinac bude video ima maksimalno da se odusevi.
Čudno kako niko nije izvalio da je izašao alterops beta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari