Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Evo još jednog antigravitacijskog primera u igri koji se desio kad sam pokušao da je igram.

Poslednja izmena:
^Ima. Ali nikako nisam uspevao da ga instaliram - pri instalaciji, konstantno sam imao error 740. :)

Btw. Nesto i nisam odusevljen igrom...
Nekako je dosadna.

Puc, puc! Ozezi, ozezi! I jurisanje kroz mape ko muva bez glave...klasicna fora za napaljene amere. :D

Shutter Island >asocira nekog na kraju:)

we're working on fixing some of the cheating issues in aIW dedicated servers first... after that work will continue on aO. about 16 hours ago

Kako da namestim da imam zvuka u igri.Kad startujem igru u meniju imam zvuk i cim krenem da igram on nestane.

Ima li ptcha valjanog za stutering ?

Kad na kraju sumiram utiske i uporedim sa MW2, Black Ops ima daleko bolju pricu dok je MW2 na visem tehnickom nivou. U black ops sam video toliko glitcheva i bagova da je to cudo, ubijem vojnika i nadjem ga u nekoj totalno neprirodnoj pozi, mislim da je bio na kolenima :) i to se nije desilo jednom vec par puta, onda neprijatelj odjednom dobije neki 'nitro' i sa jedne na drugu stranu ode prebrzo, par puta sam prosao kroz stolove i sitne objekte:)

Ima li resenja za moj problem u zvuku?

@SAJEVAC
Pogledaj moj post na vrhu stranice.

Kad na kraju sumiram utiske i uporedim sa MW2, Black Ops ima daleko bolju pricu dok je MW2 na visem tehnickom nivou. U black ops sam video toliko glitcheva i bagova da je to cudo, ubijem vojnika i nadjem ga u nekoj totalno neprirodnoj pozi, mislim da je bio na kolenima :) i to se nije desilo jednom vec par puta, onda neprijatelj odjednom dobije neki 'nitro' i sa jedne na drugu stranu ode prebrzo, par puta sam prosao kroz stolove i sitne objekte:)

to sam i ja primetio,lezi na stomaku kao da cita knjigu :D

Ajde, pa javi sta si uradio. :)

Vala ako mu je malo c2d @ 4370 , ram @ 1150 sa cas 5 latencijama , i ati 5850 nasviran kao 5870 ne znam sta da kazem sem da je namjerno kodiran da glicuje i nista drugo !

Ova igra je najveci Fail koji sam video :(
Multiplayer je nikakav,svi serveri laguju,grafika je uzeta iz WaW (vidi se da je isti tim radio...)
samo kad bi IW namunjio servere nekako ovo djubre bi bacio u kantu iako kosta kao ni jedna igra do sada...

elem ako neko hoce na Srb server neka mi posalje pm (tamo makar nema citera posto ih banujem harhar)

Ova igra je najveci Fail koji sam video :(
Multiplayer je nikakav,svi serveri laguju,grafika je uzeta iz WaW (vidi se da je isti tim radio...)
samo kad bi IW namunjio servere nekako ovo djubre bi bacio u kantu iako kosta kao ni jedna igra do sada...

elem ako neko hoce na Srb server neka mi posalje pm (tamo makar nema citera posto ih banujem harhar)

Blasphemy.

Kakav net imaš? 56k :D?

Šalim se. Ali ti si prva osoba kojoj svi serveri laguju. Imaš original, odakle igraš, na koje servere si probao? Imam 2mbit/768kbit nemam ni jedan problem ni na jednom serveru u evropi. Imao sa holandskim ali posle patcha je to sređeno. Od tada ni na jednom niti lag niti shuttering. All smooth like baby's ass :D

kakav crni smooth :D daleko je to od smooth spike-ova koliko hoces... imam isti net kao tvoj,kad izletim ispred lika secne par ms-a... dovoljno da me rokne i da se smorim... igra je razocarala.. makar mene
MW2 kad sam skinuo igrao sam single dok je nisam presao.. blackops 2 misije i smorio se...

eh kad bi izasao mw3...

a da da ti odgovorim :D server nam je u Frankfurtu,igram iz Beograda,latency je dobar

Poslednja izmena:
To što ti koči nema veze sa lagom nego sa shuttering-om od kojeg boluje dosta igrača sa "slabijom" konfom, mada vidim da je tebi samo grafička malo zastarela, tako da nemam pojma. Ja nemam ni jedan problem. Igram od trećeg dana nakon release date-a. Mada možda ako imaš ADSL to ume da zeza nekada. Par nas sa foruma imamo igru i niko nema takvih problema na serverima kao ti koliko ja znam, kao ni cela moja steam lista prijatelja. Stvarno ne znam šta se to kod tebe dešava.

i koji je to server :)

^^da, koji je server u pitanju?

Pitanjce:
Obzirom na moju konfu, koja podesavanja bih mogao (maks) da stavim?

Max koju ti monitor dozvoljava.

Kako se ulazi u zombie mode gde moze da se igra kao Kennedy, Kastro i jos neki politicar?

zombi mod ti je u meniju,igrica ti samo daje lika kojeg ces da vodis. dobri su svi

Vrh Dno