Igra nije nista gora od MW2 recimo po kvalitetu, ima i zanimljivijih misija a ima i gorih, meni se svidela, nije najbolji CoD nastavak ali je zanimljiva.
A reci mi... koji cod nije bio skriptovan? Jel se sećaš nekoga?
A reci mi... koji cod nije bio skriptovan? Jel se sećaš nekoga?
Mnogo nebuloza u jednom postu, mislio sam da ne može niko napisati toliko gluposti, ali sam se prevario![]()
Zato sam i hteo da preskocim ucesce i iznosenje mojih subjektivnih utisaka vezanih za ovu igru na ovom thread-u jer znam da sa decom (mladjom populacijom) ne vredi raspravljati ni o cemu jer su ove nove generacije zbog bombardovanja i hormonske hrane postala nadprosecno inteligentna i nema toga sto oni ne znaju bolje od ovih matorih gejmera koji su su igrali dok oni bili caletova bezobrazna misao a ne nesto vece
Elem, da li ti zaista mislis da se fps iskljucivo oslanja na multi komponentu kao jedini nacin da se demonstrira snaga endzina ili sl ? Nemoj me pogresno shvatiti, ali ja da platim igru 60 e da bih igrao sa decacima tvog uzrasta kojima je jedini nacin da podignu samopuzdanje zbog devojcica iz skole taj da pokazu koliko su sinoc osvojili fragova (koristeci cit) i koliko su puta bili prvi na mapi ? Ne. Prosto i jednostavno. Za igre tipa Stalker (zanimljivost i samo izvodjenje) ili Crysis (demonstracija najnovijih grafickih resenja), ili mozda GT5 ( kod konzola) bih dao i 150 evra ako mora, ali ti to trenutno u tom uzrastu nisi sposoban da procesiras na pravi nacin. Nemam nista protiv tebe licno, smatraj da sam ovo sto sam tebi rekao mislio na celu tvoju generaciju pa i starije kojima je ovo nacin rezonovanja vezano za gejming danas (pogotovo za igre koje placaju). Ende.
Ceo ovaj moj post se odnosi ne samo na fps sto je ovde slucaj, vec na kompletnu gejming industriju kao takvu, mesavinu pravaca i zanrova.
ovoliko frustracije u jednom postu, nisam skoro video na benchu. pricas o igri o kojoj nemas pojma, nisi je igrao, zapravo pricas o konceptu igara jer te verovatno neko dobro izprasio i veoma si los u istima... ja sam mator gamer za danasnje uslove, igram se zadnjih 20 godina i jeste igre nisu to sto su bile, prosto nemaju isti smisao jer su industrija... zato im treba i pristupati sa aspekta light zabave, pa zaboga tako je vec nekih 4-5 godina sigurno ako ne i vise... ako danas kukas sto su igre mindless mora da si ziveo ispod kamena zadnjih 5 godine, jer industrija je poodavno to sto jeste, hiperprodukcija tupavih igara... strategije gotovo ne postoje, pravi rpg-ovi izumiru, avantura gotovo da nema, svaki vid takticnosti razmisljanja strategijskog pristupa u igrama je sveden na minimum minimuma... dakle ostaje fps i tps koji se forisraju zbog konzola. a omalozavati ljude koji su sve ovo shvatili je veoma nisko, oni (u slucaju cod-a i ja) su napravili taj preskok nasli neki sadrzaj i zabavljaju se najbolje moguce (uz dosta patnje i secanja na bolje dane), i zapravo igraju igre a ne kukaju i slinave sto ih je "klinac chiter isprasio"...
ko tebe pa tera da placas 60e. ne placas - ne igras osnovni deo igre i govoris kako je igra losa. ima besplatnih igara pa igraj njih, coh online i world of tanks, mada verovatno je i tu puno chitera i klinaca koji frustracije izbacuju lol, pa normalno da ih ima uvek ih je i bilo!
Ja ne znam što polovina ovog foruma trazi nešto od igara kada je njihova prvobitna namena da te zabave, iskreno meni a znam i gomilu ostalih je najbitniji fun faktor igre. Ako tebi nije, rekoh ti šta da radiš. Btw ovo se ne obraćam Džiju nego dursduletu ako sam lepo napisao![]()
Znaš kako, neki se zadovoljavaju Farmom, Grandom, španskim serijama i CoD-om, a drugi svoje slobodno vreme troše na pametniji način...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari