***,tak'o vreme doslo. Bukvalno svi altcoini idu u bunar. Ne znam zasto,ali za BC sam stvarno u tripu da ce da bude nesto od njega. Mislim,kad pogledas sve altcoine,ili da kazemo "shitcoine",bukvalno ima dva,tri za koje mozes da kazes da imaju neku buducnost...svi su ili klasicne ,dan-dva-pump prevare,ili kao imaju neku pricu pa se ispostavi da su dan-dva pump prevare....
BC stvarno ima ozbiljan tim u pozadini,i stvarno deluju ozbiljno,samo mi se ne svidja taj njihov fazon "imamo razvoj,imamo sve,ne moramo da forsiramo marketing,imamo bas gotivan proizvod,ljudi ce to da prepoznaju..."
Ono,i Nokia je bila u tom fazonu,pa im nesto i nije prosla ta prica bas kako su se nadali...![]()
Kakva se sve muvanja desavaju u poslednje vreme,volume i nije neki pokazatelj...
posle par meseci cekanja da se vrati jer sam se zeznuo vise puta s njim pa i zadnji put,krenuo da trgujem na oko 35k zaradio nekih 20 posto ali se za**** jer mi zadnja kupovina bila takoreci u piku na 39.5k satosija jer sam mislio da ce da se vrati opet gore preko 43k u drugom naletu...tada sam se zareko da necu da prodam ispod 40k pa da me ubije neko
prodjose meseci i sve ode u qrc digo ruke od njega i reko da se zezam malo ....prodam na 13499 pa kupim na 11700 i tako dva puta zaradim opet jos 20 posto vise bc-a ...ostavim ponudu jutros na 9k i legnem da spavam....sanjao sam da je bc skocio na 0.00335000 :lupko:u snu sam se drao i psovao kakva sam ****** i razbudio i zenu i decu :wall:....dotrcim do kompa ono 0.00012772 :banana: reko dobro je nisam se za**** ko prosli put kad sam imao 29k bc pa prodao pred onaj legendarni skok :exploder:
Taj san će ti se sigurno ostvariti. Ali kada tačno, to ne mogu da ti preciziram.
Ja sam prodao 34k komada pred najveći skok i sad ga čekam da se minimum vrati na vrednost sa najvećeg skoka...ne prodajem pre, pa šta bude...a nešto mora da bude.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari