Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Da li se secate kako je Bc skakao krece petkom,a glavni pump bude u nedelju ;)

bc poludeo sa cenom a ovi mi jos ne vracaju majmuni

Vratice ti taman pre nego sto stignemo do 0.0002 ;)
Poucen tvojim iskustvom i mene je strah da ih vadim iz novcanika i saljem na berzu, mada opet idealna je prilika za prodaju

Vratice ti taman pre nego sto stignemo do 0.0002 ;)
Poucen tvojim iskustvom i mene je strah da ih vadim iz novcanika i saljem na berzu, mada opet idealna je prilika za prodaju

me salji na cryptsy jer im je bc u odrzavanju trenutno imaju problema sa walletom

Dali slucajno,dali namerno u raradnji sa bc developerima,svaki ali svakí put kad se desavao neki skok mintpal i cryptsy su blokirali i deposit i withdraw majmuni

Ima i na bittrexu :)

jel imao neko slicnih problena kao ja ...i koji je krajnji ishod bio ?

Poslednja izmena:
^To je bot, spamuje. Ne zna srpski, džabe ga pitaš. Vidiš i sam da nas nema na listi zemalja, nego stoji Yugoslavia.

Poslednja izmena:
kupljeno 4957.87 bc
za 0.3032749 btc
po 0.00006117

izasao na 2014-12-21 19:50:05 Sell 0.00009500 4957.98744398 0.47100881

odmah po pristizanju bc-a posle zaglavljene transakcije vec nekoliko dana...idemo dalje cekamo ga na 0.00008700 :)

Ja prodao sve na 11.5k... jos xmr da se rešim i ulazim u NG shit free :)

sledece dno na 3000-3500 plafon 7500-8000 ... vidimo se za mesec dva i ja izasao skroz

Bravo ono sto si nakopo na kojnu sad si jos poduplo ;)

pozdrav goldi druze :) to je neko predvidjanje jednog iskusnog coveka (ne radi sa kripto valutama mada ga je zagolicalo sinoc) koji je studirao njegovo kretanje u prethodnom periodu ...pa napravio neki sablon da pokusam da odradim...iz ovog skoka sam izaso 0.2 btc u plusu i ne pratim ga dok ne dodirne naredno dno :)

pozdrav goldi druze :) to je neko predvidjanje jednog iskusnog coveka (ne radi sa kripto valutama mada ga je zagolicalo sinoc) koji je studirao njegovo kretanje u prethodnom periodu ...pa napravio neki sablon da pokusam da odradim...iz ovog skoka sam izaso 0.2 btc u plusu i ne pratim ga dok ne dodirne naredno dno :)
To to dno kad ufatis onda si u plusu, ja sam u RDD otiso na tom coinu sam uzeo najvise.
Kad je ljetos otisao na 35 satosija a ja uzimao po 7 satosija sve mi se ruke tresle od srece :p sad sam ga uzimao po 8 dotako je dno evo ga na cryptsiju na 12-13 satosija mozda je opet zalet

Kopa se kombinacijom sha256 i scrypt asicom uparenim sa nvidia 750ti i najnoviji samba algo :).

Blackcoin je prvi POS coin i ne kopa se tamo negde od marta prosle godine.

Kopa se kombinacijom sha256 i scrypt asicom uparenim sa nvidia 750ti i najnoviji samba algo :).

Blackcoin je prvi POS coin i ne kopa se tamo negde od marta prosle godine.

Nvidia? Mislis mi sa radeonima otpali? :)
I dalje ne mogu prezaliti onih sedamdesetak dolara za extendere. od svega mi ostade 4,5 usb 3.0 kablova (ne znam samo za sta!?) ...

Niko ne spominje BlackCoin! Jutros volume 1403 BTC, a cijena skocila na 0.00015694 BTC.

Nemoj da me lozis rasprodao sam skoro sve na 0.00019

Vrh Dno