Na cryptsy-ju i preko 100k. Ali,tada je IE bio u prici. Ne verujem da ce opet toliko. Nije da ne bih voleo,mada...Je li mu zadnji pump bio na oko 90k koliko se sjecam?
Na cryptsy-ju i preko 100k. Ali,tada je IE bio u prici. Ne verujem da ce opet toliko. Nije da ne bih voleo,mada...
Vratice ti taman pre nego sto stignemo do 0.0002 😉
Poucen tvojim iskustvom i mene je strah da ih vadim iz novcanika i saljem na berzu, mada opet idealna je prilika za prodaju
bc poludeo sa cenom a ovi mi jos ne vracaju majmuni
Želim vam da dodate moj sajt u liste . http://exkash.com/bitcoin-card/
Bravo ono sto si nakopo na kojnu sad si jos poduplo 😉sledece dno na 3000-3500 plafon 7500-8000 ... vidimo se za mesec dva i ja izasao skroz
Bravo ono sto si nakopo na kojnu sad si jos poduplo 😉
To to dno kad ufatis onda si u plusu, ja sam u RDD otiso na tom coinu sam uzeo najvise.pozdrav goldi druze 🙂 to je neko predvidjanje jednog iskusnog coveka (ne radi sa kripto valutama mada ga je zagolicalo sinoc) koji je studirao njegovo kretanje u prethodnom periodu ...pa napravio neki sablon da pokusam da odradim...iz ovog skoka sam izaso 0.2 btc u plusu i ne pratim ga dok ne dodirne naredno dno 🙂
Kopa se kombinacijom sha256 i scrypt asicom uparenim sa nvidia 750ti i najnoviji samba algo 🙂.
Blackcoin je prvi POS coin i ne kopa se tamo negde od marta prosle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari