Na cryptsy-ju i preko 100k. Ali,tada je IE bio u prici. Ne verujem da ce opet toliko. Nije da ne bih voleo,mada...Je li mu zadnji pump bio na oko 90k koliko se sjecam?
Na cryptsy-ju i preko 100k. Ali,tada je IE bio u prici. Ne verujem da ce opet toliko. Nije da ne bih voleo,mada...
Vratice ti taman pre nego sto stignemo do 0.0002
Poucen tvojim iskustvom i mene je strah da ih vadim iz novcanika i saljem na berzu, mada opet idealna je prilika za prodaju
bc poludeo sa cenom a ovi mi jos ne vracaju majmuni
Želim vam da dodate moj sajt u liste . http://exkash.com/bitcoin-card/
Bravo ono sto si nakopo na kojnu sad si jos poduplosledece dno na 3000-3500 plafon 7500-8000 ... vidimo se za mesec dva i ja izasao skroz
Bravo ono sto si nakopo na kojnu sad si jos poduplo![]()
To to dno kad ufatis onda si u plusu, ja sam u RDD otiso na tom coinu sam uzeo najvise.pozdrav goldi druzeto je neko predvidjanje jednog iskusnog coveka (ne radi sa kripto valutama mada ga je zagolicalo sinoc) koji je studirao njegovo kretanje u prethodnom periodu ...pa napravio neki sablon da pokusam da odradim...iz ovog skoka sam izaso 0.2 btc u plusu i ne pratim ga dok ne dodirne naredno dno
![]()
Kopa se kombinacijom sha256 i scrypt asicom uparenim sa nvidia 750ti i najnoviji samba algo.
Blackcoin je prvi POS coin i ne kopa se tamo negde od marta prosle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari