Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ljudi skacu sa coina na coin, naprimer trenutno cloak, vert, veri , dark , uro ... Jednostavno mislim da je trziste preplavljeno i dok ne udje veca kolicina btc za investicije, nacekacemo se dok nam ne porastu omiljeni coini. Trenutno je najbolji sistem rape coina dok je aktuelan i skok na drugi nakon toga... BC je odlican coin, nadam se da ce videti 0.0008xxx opet.

Odlican ili ne, nije nakon onih 40k morao ponovo da padne ovoliko.

Moze li neko da pojasni za sta sluzi ovaj BlackHalo i gde ima da se skine ovaj neki novi miner koji daje dosta veci hashrate?

Hvala. Da li je ovo stvarno istina? Jesi li probao ovo? da ne menjam drajvere uzalud.

Ja sam probao i ne radi taj majner na najsvezijim 14.7 beta drajverima. Sve mi je lepo podeseno u conf, prikazuje se veci hashrate ali ne dobijam accepted shares. Stariji x11 majner koji sam imao radi. Probao i druga podesavanja za 280x, jok pa jok.

Meni sa ovim podesavanjima radi ok

-I 18 -w 256 --thread-concurrency 8193 -g 2 --gpu-engine 1150 --gpu-memclock 1500 --lookup-gap 2 --gpu-powertune 20 --gpu-threads 2 --expiry 1 --queue 0 --scan-time 1

Samo,koristim onaj 14.6 RC drajver

Poslednja izmena:
mozes li dati tacan bat file evo meni nece da pokrene nikako .... inace meni su catalyst 13.12

Meni sa ovim podesavanjima radi ok

-I 18 -w 256 --thread-concurrency 8193 -g 2 --gpu-engine 1150 --gpu-memclock 1500 --lookup-gap 2 --gpu-powertune 20 --gpu-threads 2 --expiry 1 --queue 0 --scan-time 1

Samo,koristim onaj 14.6 RC drajver

Poslednja izmena:
Pa postavi ovde svoj bat,pa da vidimo u cemu je problem

Malo novih vesti

https://bitcointalk.org/index.php?topic=599299.msg7832800#msg7832800

Major announcement soon regarding the first BC centric exchange, I know I said this before but BlackWave Labs CEO Xian has been helping along with others over the past few days and we have got the production servers up, secured and the GUI fine tuned.

Over the time from the first announcement I have been making massive updates the infrastructure and backend codebase so the exchange will be enterprise-grade and capable of handling massive amounts of traffic. We are commencing more testing and using/improving our open source trading bots.

We should be able to start accepting beta users within 24-48 hours and during beta tests all trades will be free.

More information to come shortly, we have to get back to work.

Nema... Ili će biti one iznenadne oluje uskoro ili je na putu ka dole... Volume i cena odgovaraju slobodnom padu. Ja sam pre par dana izašao na 17,5K. Sve hoću da se vratim, ali ono danas dođošmo i do 15.

Ma koje crne "dobre vesti", presipaju iz supljeg u prazno, ja sam izasao cim je izasao Iconic i ne pada mi na pamet da se vracam, cena je od tad u konstantnom padu, bilo je par rally-a ali downtrend je jasan, ne bih se ja igrao s ovim vise.

"Downtrend"....:trust:
Pa novčić osciluje od 15-25k čitav mesec (i malo više) dana...ako je to downtrend šta onda reći za DRK ili neki drugi "perspektivni" novčić ;)

Ma pusti ga jos jedan genije filozof , ne moze vise na ltc temi sci su ga stavili na ignore pa sad ovde prosipa pamet

Nije se on bogami spustao dugo ispod 20k, pa se onda pre par nedelja spustio i ispod te cifre pa polako ali veoooma sigurno nastavio da se spusta.

Da, downtrend je, jos kako. ;)

ovo je i BC rikn'o izgleda. dakle vrlo je jasno sledece svaki bogalj u stanju je bio kupiti kartice i kopati i sanjati o bogatstvu ali istina je vrlo jasna i surova ... samo su oni koji su SLUCAJNO kopali btc u startu sad parasi i carevi ...dakle vrlo jasno pravilo u zivotu oni koji su pretece pioniri necega dobrog neke ideje projekta itd ti ce uspeti a ostali koji se kasno ukljuce i pokusavaju nesto ostaju kratkih rukava i jos jedno pravilo cim se masa navali na nesto to po pravilu propada iliti sto je svacije to je nicije.

ovo je i BC rikn'o izgleda. dakle vrlo je jasno sledece svaki bogalj u stanju je bio kupiti kartice i kopati i sanjati o bogatstvu ali istina je vrlo jasna i surova ... samo su oni koji su SLUCAJNO kopali btc u startu sad parasi i carevi ...dakle vrlo jasno pravilo u zivotu oni koji su pretece pioniri necega dobrog neke ideje projekta itd ti ce uspeti a ostali koji se kasno ukljuce i pokusavaju nesto ostaju kratkih rukava i jos jedno pravilo cim se masa navali na nesto to po pravilu propada iliti sto je svacije to je nicije.
"Masa"...koja masa? Koliko ljudi na svetu trenutno zna za i koristi BTC? :trust:
Zanimljivo vidjenje kriptovaluta mada malo kratkovido...;)
Pa svi mi koji trenutno "baratamo" kripto valutama smo još uvek "pioniri" u tom svetu...Naravno da su oni koji su krenuli od početka u prednosti u odnosu na nas ali zamisli koliko ćeš ti biti u prednosti u odnosu na većinu "obične" raje za 3-4 godine ;)

prijatelju, da li tebe neko tera da nesto radis ili samo kukas u zivotu, opet ista stvar svi oni koji su zeleli da se obogate preko noci (sa 3-4 kartice) e pa NE moze tako, kupi 50 kartica pa ces moci, jer ni sada nije jos losa isplativost (bila je i gora)

nemoj sad da savetujes da se kupi 50 kartica:) mozda ce te neko cuti...a sad nije vreme za takvu kupovinu:d

Ево већ пар дана покушавам да схватим зашто ова цена иде доле?! Видећемо ми ускоро још једну нулу изгледа...

Koliko se meni cini nece samo black coin dobiti jos jednu nulu vac i mnogi drugi novcici. Ovaj trend padanja cijene ne pogadja samo BC vec i skoro sve ostale kripto valute. Jedno znam, a mozda grijesim ali ja se svim silama trudim da svaki dan sto vise povecan stek Blackcoina i Vertcoina. Nadam se da ce ovaj trend padanja cijena ubrzo zavrsiti.

Kupio prvo na 18 pa na 17 pa na 16 ..evo sad na 13.5 cekajuci da konacno krene na gore ali sve svemu ZAJ SAM SE :D Buy support nikakav..

nemoj sad da savetujes da se kupi 50 kartica:) mozda ce te neko cuti...a sad nije vreme za takvu kupovinu:d

Greska, sad je bas vreme za takvu kupovinu, jer je jeftino, a kad cena coina opet skoci i svi polude za brzom zaradom nece opet biti kartica nigde i cene ce im biti mnoogoo vece

Dzoni nadam se da ces bolje proci sa BC nego sto si prosao sa WC. B

Videcemo sta ce biti sa pos coinima, situacija mi deluje prilicno lose

Poslednja izmena:
Vrh Dno