Dok se god u buy orderima postavljaju fake orderi ( 25-49BTC na 1-2 minuta pa se sklone) ništa se ne zna![]()
Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.Ala nam se bc pokakio na gomilu...
jos ja kupio visoko, sta mislite oce li se oporaviti? il da secem gubitke pa ispocetka![]()
Vraca se polako..........
Pa...jeste...ako se dobro sećam posle onog enormnog pumpa cena mu se vratila na ~13-14k a sada je još uvek ~38k....znači ima još mnogo prostora za pad....doduše većina alt valuta pada ova 2 dana...Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.
Omah treba preci na WC, istovaris BC na 40 i odmah kupuj WC...
Ljudi sa slabim zivcima bi trebali da ugase berzu jer se najvise gubi pri panic buy & sell-u.
Ja bio na poslu, nisam ni gledao sta se desava, kada sam video da strmoglavo pada hteo sam da shortujem ali ipak nisam jer Black ume nekad da iznenadi i usled naglog padanja, cena samo okrene pravac i krene gore. Pa se bojao da ne dodje taj momentat. I dosao je na 27,5k.
E posto je dosao jednom, doci ce i drugi put (mozda ne bas do 27,5k ali na slicnu cifru), zato sam prodao 5k na 40,5-41k i sad cekam buy back.
Na koliko si stavio Buy Order da probam i ja?
Jos uvek nisam nista stavio jer vrlo lako moze da pljosne i na ispod ~25k. Praticu ga danas i gledati kako se cena krece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari