Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ala nam se bc pokakio na gomilu... :)
jos ja kupio visoko, sta mislite oce li se oporaviti? il da secem gubitke pa ispocetka :)

Dok se god u buy orderima postavljaju fake orderi ( 25-49BTC na 1-2 minuta pa se sklone) ništa se ne zna ;)

Ala nam se bc pokakio na gomilu... :)
jos ja kupio visoko, sta mislite oce li se oporaviti? il da secem gubitke pa ispocetka :)
Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.

Vraca se polako..........

Sta je povratak, 50K ili 1K? ;)

Ja sam sve rasprodao, noć i jutro sam završio u malom plusu, a moglo je bolje, da sam poslušao sebe kad sam ovde postovao da će da ide dole.

Kako god, bar za sada ga ne čuvam dugoročno, već samo hvatam padove i odmah prodajem sa 3-5-10-20 % zarade.

Poslednja izmena:
Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.
Pa...jeste...ako se dobro sećam posle onog enormnog pumpa cena mu se vratila na ~13-14k a sada je još uvek ~38k....znači ima još mnogo prostora za pad....doduše većina alt valuta pada ova 2 dana...

Poslednja izmena:
JA sam rasprodao i BC i WC ...ukupna steta na mojoj strani 1 BTC ali video sam da cekanja nema..da sam cekao sad bi bio vec 2 BTCa u gubitku ..WC cekam da padne a BC nemam predstavu dokle bi mogao da pada..zeza ga sto je poceo da pada tacno kad je ono resetovanje procenta na mintpalku i onda svako ko udje na mint pal vidi -20% i odmah prodaje i ne gleda dal ima buy support

Bunar i po a ja ništa nisam stigao da prodam :d

ja stigoh da prodam na 35k, kupio na 29k sad čekam da vidim koliko će na gore ili da dumpujem.

Što je najgore, unerediću se, a ne smem da se odvojim od monitora :)

EDIT: prodao na 41k, za sada više ne ulažem u BC, nije ovo za moje srce. Jedva sam se izvukao bez gubitka.

Poslednja izmena:
Ja ništa ne stigoh ni da prodam ni da uhvatim... Nisu mi jasni ovi padovi, ako neko zna šta se događa, neka objasni? Cena se menja brzinom svetlosti ne usuđujem se da trgujem...

EDIT: Ne treba pojašnjenje, jasno mi je šta je otimačina. :p

Poslednja izmena:
Bogu hvala da i ja profitiram jednom..
Kupio na ~30k prodao na 40k
suma sumarum 1BTC zarade..JEEEEEEE:D

Evo ga nova runda..

olala 34k, mintpal očajno laguje.

Ljudi sa slabim zivcima bi trebali da ugase berzu jer se najvise gubi pri panic buy & sell-u.

Ja bio na poslu, nisam ni gledao sta se desava, kada sam video da strmoglavo pada hteo sam da shortujem ali ipak nisam jer Black ume nekad da iznenadi i usled naglog padanja, cena samo okrene pravac i krene gore. Pa se bojao da ne dodje taj momentat. I dosao je na 27,5k.

E posto je dosao jednom, doci ce i drugi put (mozda ne bas do 27,5k ali na slicnu cifru), zato sam prodao 5k na 40,5-41k i sad cekam buy back.

Ljudi sa slabim zivcima bi trebali da ugase berzu jer se najvise gubi pri panic buy & sell-u.

Ja bio na poslu, nisam ni gledao sta se desava, kada sam video da strmoglavo pada hteo sam da shortujem ali ipak nisam jer Black ume nekad da iznenadi i usled naglog padanja, cena samo okrene pravac i krene gore. Pa se bojao da ne dodje taj momentat. I dosao je na 27,5k.

E posto je dosao jednom, doci ce i drugi put (mozda ne bas do 27,5k ali na slicnu cifru), zato sam prodao 5k na 40,5-41k i sad cekam buy back.

Na koliko si stavio Buy Order da probam i ja?

Ja čekam sad 40K ili blizu da sve tapnem... mada cenim da sam zakasnio.

Mislim da nisi, verovatno će preći 40k još par puta. Ne verujem da će opet da bude naglih padova u narednih nekoliko sati, sad već to svi očekuju. Ponoviće oni ovu priču za dan-dva.

EDIT: Ko što rekoh, 40k.

Poslednja izmena:
Stavio 39901 i poništih u poslednjem trenutku. Sad sam stavio 40.901 i prođe... zašto imam osećaj da sam se fino *****ao :)

Ovo ti je kao tamni vilajet, šta god da uradiš ili ne uradiš - kajaćeš se.

I to što kažeš...

Ima lepi wall na 40K ali to je samo 40 BTC-a...

Poslednja izmena:
Ja ne bih stavljao buy order na >40k, nema wall-ova, a ispod 40k rupa.

Ja zbog ovoga sa sobom nosim lekove za smirenje i cuku :d

Vrh Dno