Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Možda ipak odustanu, pošto po komentarima vidim da je izgleda većina za sada protiv te ideje...

@omnik
a što ti kažeš prvi ću da koristim priliku :)

e svasta, evo coveka na IRC-u kaze da neko namerno obara BC i navodno ce ovim da ih oteraju i podignu novi level na nekih 70k, citiram:

"SOMEONE OR A GROUP OF PEOPLE ARE PURPOSELY SUPPRESSING THE PRICE OF BC. I AM NOT THE ONLY ONE WHO NOW BELIEVES THIS...THE COIN CANT GROW NATURALLY IF IT IS ARTIFICIALLY BEING SUPPRESSED"

samo neka on obara ja sam vec obrnuo 3 kruga na tim dropovima :)

Možda ipak odustanu, pošto po komentarima vidim da je izgleda većina za sada protiv te ideje...

@omnik
a što ti kažeš prvi ću da koristim priliku :)

Da,ideja je naisla na poprilicno veliki otpor na forumu. Videcemo koliko su tvrdoglavi... :)

Mislim da neko ko je kupio po >65k hoće da uz pomoć naivnih napumpa cenu i vrati uloženo dok će ispušiti oni koji se uključe u igranku...kad se vrati cena na ~45k osećaće se izigrano i dumpovaće sve da bi izašli što će dodatno oboriti cenu...to će biti početak kraja black-a odnosno developeri će morati duplo više truda i para da ulože da bi ga spasili....

ma nema nista od ovoga, velika vecina je protiv :)

I pump je otkazan. Pametno!
Nije ovo shit poput WC-a. Novcic bi trebalo da ima zdrav uptrend,kao sto i ima.
Verujem ovom dev timu, kao nijednom drugom.
Buy black! :)

TO bi bilo najglupse moguce ..samo bi se kitovi istresli i onda posle opet kupili jeftinije.

DO NOT DO A PUBLIC PUMP

Official statement from BlackCoin devs and holders:

For the past 55 days we have all been building on the next big thing, and a lot has happened. We went from a measly 500 sat price point to trading daily in a 40-50k range. Some people here seem to be nervous about manipulation by whales and other things, from 'less progression' and 'attacks on BlackCoin' as a whole.

If you haven't noticed yet. We are still here, we are working daily, a team of over ten persons, 16 hours a day, putting in a hell of an effort to get this coin beyond what it is currently, and with this team we have had many successes so far.

We have support from actual investors, that have, besides investing in the coin itself, given upwards of 50,000$ in support to projects that have either been done already are ongoing and releasing in the future. In the past day ALONE we have been added to BitCoinWisdom, to BitcoinBazaar and to Pock.io. We are sponsoring DogeCON SF and working hard on getting our name out there in the world.

Those that are impatient and want the price pumped: Stop.
Stop it with the instant gratification you guys all seem to be after. If you really want to get 'rich' or get a good profit out of BlackCoin then you WILL have to support it. Tell your friends, tell your neighbours. Build a product for BlackCoin, start convincing merchants that they need to add Coinkite to their mix.

Things you can do to help BlackCoin:
- Find new holders, convince your friends to invest in BlackCoin
- Add buy support to the current price. If everyone here instead of pumping the coin, adds actual buy support, AND KEEPS IT THERE, you'll see a lot more interesting things happening.
- Convince Merchants to accept BlackCoin, convince merchants to start using Coinkite
- Have patience.

A lot of things are coming in the near future:
- 2nd of May - KNC Miner give away starts
- Start of May - The first BlackCoinCard will be send out.
- The BlackCoin team will be visiting conferences all over the world
- Version 2 of the BlackCoinPool will launch.
- June 1st - Coinkite will add us.

We have a lot going on. Support us and help us build BlackCoin. You won't regret it if you do.

Pre par minuta bacih oko na Mintpal i u sebi pomislim, kojom magijom ovaj blackcoin jos uvek drzi 40k cenu. 2 sec posle, cena sljasnu na 37k i nastavlja da pada. :p

Whitecoin takodje ima visoku cenu, da li je jos uvek drzi hype koji je prenet sa BC-a jos prosle nedelje. Sve u svemu prvog cekam na 25-27k, drugog na 500.

I sinoć u isto vreme je pao na 35-36k i vratio se odmah kao i sada... 39k.

Uvek uvece padne jer se kitovi igraju a to je postave dole buy i onda sell walowima nateraju ljude da im popune te buy ordere i ujutru multipoolovi kupuju i oni samo stave te coine posle vise da ih multipool kupi.

Ide polako ispod 36k, ode 40BTC wall na 36010.

kakvo jedenje g*****
Multipool koji obrce ko zna koliko hiljada BTC trazi od zajednice da radi pump?
Na kakvim su oni to drogama?
Ako oni ne mogu da uticu cenu BC sa tolikom zaledjinom ja stvarno ne znam kako misle da ce drugi da zagrizu taj vruc krompir?

24 HR LOW
0.00029005

meni ostade buy order na 0.00028900 i nije prošao :D

Zato ja uvek buy ordere stavljam malo preko okrugle cifre, a sell malo ispod.

24 HR LOW
0.00029005

meni ostade buy order na 0.00028900 i nije prošao :D

Ima velike šanse da prođe. BC tone kao olovo danas, razlika između najviše i najniže cene danas je 13k, a izgleda da se pad ne zaustavlja.

Ja sam lepo danas zarađivao na 1-2k razlikama, prodam na 36k, kupim na 34k, prodam na 35k kupim na 33k i tako ceo dan. Baš je lepo oscilovao danas.

Poslednja izmena:
I sada ima oscilacije, od 30k do 32k.

Nocas ili ujutro ima da vidimo barem 27,5k, a verovatno i nize.

I sada ima oscilacije, od 30k do 32k.

Znam, upravo kupih na 30,6k i prodah na 31,9k. Malo po malo, na svakih par minuta, samo neka osciluje. A davno sam naučio lekciju da ne čuvam ništa u BC ako nisam za računarom, jedva sam povratio gubitak koji mi je napravljen za jedno veče.

cini mi se da kako su rekli ne onom najavljenom pumpu, da su ljudi resili za kaznu da ga srozaju maksimalno....

Ubi me ovo. Kupio na 0.00017, drzao do 0.0005, prodao tek sad na 0.00025, on skoci na 0.00029 XD

Stariji da se izlazi iz ovoga sada (kada mi se i ne isplati, možda bih bio tu negde na uloženom) ili smatrate da će se povratiti? Nisam pratio ni snagu mreže kao indikator poverenja...

Ili šortovati usput u padu i dobiti nešto na novčićima, možda me održi na pozitivnoj nuli?

Poslednja izmena:
Nego da li će ipak biti onog najavljenog, pa otkazanog pump-a noćas...nešto se prepiru razni na BC temi, a na glasanju je sada većina za pump?

To je bilo planirano za 20h po NYC vremenu, što dođe u 2h po ponoći po našem, ako se ne varam.

Možda vredi pratiti šta će biti noćas. Šta mislite?

Ako se dogovore za pump, mislim da će kitovi početi pump pre njih a kad ga oni nastave kitovi će se istresti i.... eto problema za BC.....

Ma kakav pump javni, pucali bi sebi u nogu.

Sad se igrati na oscilacijama, jer mislim da ce se kretati od 28k do 30k.

Ja se ceo dan igram sa oscilacijama i to onako usput... prosto ne mogu da verujem koliko je ovo lako.
Malko sam se uplašio kad je prešlo 30k a ja sve prodao na 29.8k ali se ubrzo vratio dole.

Au ljudi pa to nije normalno sto se radi, svesni ste valjda toga?
Ja ne volim da mracim ali vestacko dizanje cene nije dobro. Svi ce glasati za pump da bi se istresli i to je to.
Pratice cenu i ko trguje neka dobro obrati paznju kada da izadje. Bice sanse da se hvata rollercoster ali ja ni u ludilu ni dinar ne dajem za ovakav novcic.

Vrh Dno