Dok se god u buy orderima postavljaju fake orderi ( 25-49BTC na 1-2 minuta pa se sklone) ništa se ne zna
Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.Ala nam se bc pokakio na gomilu...
jos ja kupio visoko, sta mislite oce li se oporaviti? il da secem gubitke pa ispocetka
Vraca se polako..........
Pa...jeste...ako se dobro sećam posle onog enormnog pumpa cena mu se vratila na ~13-14k a sada je još uvek ~38k....znači ima još mnogo prostora za pad....doduše većina alt valuta pada ova 2 dana...Vodite racuna. Tako i mi onomad cekasmo max da se oporavi pa nikad ne docekasmo. Inace ako je krenuo da pada volume(a vidim da jeste) bolje prodaj i oprosti se od sitnog gubitka,nego da posle zalis sto si pukao mnogo vise. Mislim necu da mracim kazem ti sta se vecini nas tada dogodilo,doduse ovo je pos koin...ali p&d svuda funkcionise isto,a ovih 0.25-0.3$ je prenapumpana cena za koin star mesec ipo.
Omah treba preci na WC, istovaris BC na 40 i odmah kupuj WC...
Ljudi sa slabim zivcima bi trebali da ugase berzu jer se najvise gubi pri panic buy & sell-u.
Ja bio na poslu, nisam ni gledao sta se desava, kada sam video da strmoglavo pada hteo sam da shortujem ali ipak nisam jer Black ume nekad da iznenadi i usled naglog padanja, cena samo okrene pravac i krene gore. Pa se bojao da ne dodje taj momentat. I dosao je na 27,5k.
E posto je dosao jednom, doci ce i drugi put (mozda ne bas do 27,5k ali na slicnu cifru), zato sam prodao 5k na 40,5-41k i sad cekam buy back.
Na koliko si stavio Buy Order da probam i ja?
Jos uvek nisam nista stavio jer vrlo lako moze da pljosne i na ispod ~25k. Praticu ga danas i gledati kako se cena krece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari